Založ si blog

Kto toleruje zvrátenosti v Koráne, zákonite toleruje aj vraždenie v mene Allaha

A tým ho logicky aj nepriamo podporuje. Aj keď sa od samovražedných útokov a iných násilností vykonaných v mene islamského boha slovne dištancuje. Aj postoj k zásadnej veci je totiž činom.

 

Na úvod by som chcel zacitovať slová jedného blogera: „Ak vyhlásim Hitlera za svojho boha, s tým, že mi môj boh nariaďuje pozabíjať všetky ostatné „menejcenné“ rasy, mám na takéto vyznanie právo?“

 

A ak náhodou áno, môžem ho beztrestne verejne vyznávať a šíriť?

 

Len samotný Korán, ako súčasť islamu, obsahuje zvrátenosti. Napr. nabáda na likvidáciu inovercov. Napriek tomu je Korán predstaviteľmi islamu doposiaľ uznávaný a vyzdvihovaný ako čisté slovo božie a v EÚ má islam aj so svojimi zvrátenými článkami vďaka falošnej politickej korektnosti zelenú, keďže patrí medzi veľké svetové náboženstvá, resp. sa náboženstvom oficiálne nazýva. A za náboženstvo sa v EÚ oficiálne považuje aj keď v sebe nesie toľko zvráteností, či už v Koráne, islamskom práve, alebo v islamskom životopise proroka Mohameda, že ak by sa začali jednotlivo rozdávať, tak by na základe nich mohli kľudne vzniknúť možno aj desiatky rôznych nebezpečných siekt, ktoré by s veľkou pravdepodobnosťou boli štátmi EÚ vzápätí zakázané. 

 

Náboženstvu islam je však tolerované všetko, aj keď v jeho mene sa už takmer denne konajú v EÚ zvrátenosti. Surové vraždy nevynímajúc. Ak by toto mala na svedomí nejaká sekta, nie len že by bola zakázaná, ale jej predstavitelia, ktorí o zvrátenostiach kážu ako o čistom slove božom, by do jedného sedeli v base; ak by neboli práve na úteku.

 

Ja byť moslimom, minimálne ak by som žil v Európe, odsúdil by som verejne zvrátené články svojej viery, dištancoval by som sa od nich. Rovnako ako odsudzujem ako človek kresťanskej viery tie biblické články, ktoré zjavne nemajú s božou láskou a spravodlivosťou nič spoločné.  Ak by som to nespravil tým pádom by som zo svojho Boha spravil krvilačného netvora.

 

Zaujímalo by ma, kde je tá hranica, miera zvráteností, aby sme boli schopní povedať, že to, čo sme doteraz považovali za sväté, alebo za čisté slovo Božie, čistým ani svätým nemôže byť, lebo je to v rozpore nieže s Božou láskou a spravodlivosťou, ktorá je vysoko nad našou, ale dokonca so základnými princípmi morálky o ktorých inak nepochybuje žiaden kňaz ani imám. Koľko vrážd sa ešte „musí“ spáchať v mene Allaha, aby sa kompetentní aspoň začali zoberať otázkou, či určité články islamu nie sú pre ne živnou pôdou? A samozrejme aj otázkou postihovania tých, ktorí v mešitách EÚ dávajú takýmto článkom zelenú, alebo o nich hovoria ako o čistom slove božom. Potom sa nemôžme čudovať, prečo sa v radoch moslimov doposiaľ našlo toľko jedincov, ktorí zatúžili po skratke do „moslimského neba“ tak silno, že sa kvôli tomu neváhali odpáliť v dave atď. a pod. A nájdu sa aj mnohí ďalší. A čím dlhšie bude v EÚ oficiálny politický postoj k islamu, nabádajúceho na mnohé zvrátenosti, tolerantný, tým bude takýchto jedincov a vrážd zákonite viac.

 

Áno aj Starý zákon obsahuje články, ktoré s láskou a toleranciou nemajú nič spoločné a idú proti nej. Lenže, je tu aj Nový zákon, a hlavne – moslimský svet neohrozuje kresťanský náboženský fanatizmus, ale naopak. A ak sa ešte náhodou dnes vo svete zabíjajú inoverci v mene kresťanstva, alebo nejakých článkov Starého zákona, sú to len výnimky. Ak nejaké skutočne existujú, tak len potvrdzujú pravidlo, resp. to čo tvrdím. V mene Biblie tu ani nikto nedegraduje ženy na menej cenné bytosti. A takto by sme vo  vymenovávaní rozdielov mohli pokračovať ďalej.

 

Ďalším chabým „argumentom“, ktorým sa obhajujú, alebo bagatelizujú zvrátenosti islamu a to čo sa v jeho mene v poslednej dobe deje v Európe je to, že údajne kresťanské lietadlá bombardujú moslimské krajiny a že zvrátenosti konané v mene islamu je proti tomu nič. K tomu len toľko: Poznáte nejaký prípad samovražedného útoku a bombardovania moslimskej krajiny na základe nejakých zvrátených článkov Biblie alebo s odvolávaním sa na Hospodina? A aj keby taký prípad existoval, je to naozaj dostatočný dôvod na to, aby sa v Európe politicky tolerovali tie články islamu, ktoré nabádajú na nenávisť, porušovanie základných ľudských práv, alebo dokonca vraždenie v mene Allaha, zvlášť ak sa o takýchto stále nových prípadoch z médií dozvedáme už pomaly denno-denne?

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853034x
Priemerná čítanosť článkov: 4082x

Autor blogu