Založ si blog

Teroristický útok v Berlíne bol v súlade s článkami „mierumilovného“ „náboženstva“.

Na to sa zabúda v prvom rade. A toto „náboženstvo“, vrátane svojich nenávistných článkov voči inovercom, ako je známe, má v Nemecku dostatočne veľkú podporu nie len u nemeckej kancelárky, ale aj u väčšiny nemeckých politikov a logicky aj u radových občanov.

Inak by, minimálne politike otvorených dverí, v tejto krajine už dávno odzvonilo. Veď v Nemecku (ešte…) stále vládne ľud, resp. jeho volení zástupcovia, a nie ideológia schovaná za náboženstvo, ktorá okrem iného poskytuje aj „morálnu“ oporu pre páchanie teroru; aj keď „len“ voči inovercom…

Tento ľud paradoxne nekonečné húfy nových prichádzajúcich nositeľov „mierumilovného“ „náboženstva“ vo svojej krajine víta s otvorenou náručou. Veď prečo aj nie, keď iba malé percento z nich sú radikálni a ešte menšie percento z nich je schopných plniť príkaz z Koránu na zabíjanie inovercov? Veď drvivá väčšina z nich sú slušní ľudia, ktorí maximálne tak „len“ ticho súhlasia s nenávistnými článkami svojej svätej knihy… Je na tom niečo zlé? A prečo by aj nesúhlasili, keď veria, že aj tieto články pochádzajú od boha? Čo na tom, že sú v príkrom rozpore s princípmi lásky, spravodlivosti, rovnosti a rešpektovania slobodnej vôle jednotlivcov vrátane otázky viery? Čo na tom, že minimálne na posledných dvoch spomínaných princípoch stoja ústavy krajín EÚ? Teraz je to síce tak, ale o pár rokov, maximálne desiatok rokov, už to tak nemusí byť. A potom, keď sa takáto viera v krajinách, ako je Nemecko, atď., stane väčšinovou, už len málokomu bude pripadať ako neprirodzená. Potom už možno ustanú aj teroristické útoky… Najmä ak sa demokratickou cestou konečne zavedie do právnych systémov týchto krajín právo šaria…

Nepochybujem o tom, že za islamské teroristické útoky duchovne, alebo morálne (nehodiace sa škrtnite) je zodpovedný svojim dielom aj každý jednotlivec, ktorý považuje Korán za čisté slovo božie, aj keď navádza na likvidáciu inovercov. Aj postoj je totiž čin. Zvlášť v tak závažných veciach. To je jednoducho logický nezmysel, resp. pokrytectvo najhrubšieho zrna,  odsudzovať islamské teroristické útoky a súčasne považovať za slovo Alaha, v mene ktorom sa teroristické útoky vykonávajú, aj nenávistné články Koránu.

Toto však z úst politikov typu Merkelová, nikdy nevyjde ani po tých najbrutálnejších teroristických útokoch. Oni produkujú, či už vedome, alebo nevedome, iba uspávacie heslá, ako napr.: „Nesmie nás ovládnuť strach“… „Zvládneme to“… (v preklade: Zvykneme si…), ktoré, ak sa nestane zázrak, privedú demokraciu v Európe do smrteľnej agónie za ktorou ju čaká „vyslobodenie“… v podobe vlády novej ideológie.

Ospravedlnenie pozostalým dotknutým zvrátenou politikou otvorených dverí??? Kdeže. Zabudnite. Aj keď, dokonca aj bezpečnostné služby viacmenej od začiatku tejto nepochopiteľnej politiky varujú, že medzi imigrantmi je množstvo džihádistov.

Po každom islamskom teroristickom útoku v EÚ nasleduje ten istý scenár: Frázy, heslá, frázy z úst politických špičiek zodpovedných za zvrátenú imigračnú politiku, po ktorých je nám hneď lepšie…, zapaľovanie sviečok, nasvietenie Eiffelovky do farieb zástavy tej ktorej krajiny, kde sa útok stal, plné facebooky smútku, uctenie si pamiatky zosnulých, a o pár dní sa ide ďalej, kým neprídu ďalšie útoky, vo stále rýchlejšom slede, a kolotoč pokračuje bez akéhokoľvek riešenia jednej z najzákladnejších, ak nie najzákladnejšej príčiny teroristických útokov – Koránu.

A alibistické európske špičky, a ich podporovatelia, stále nie a nie riešiť „male“ príčiny spôsobujúce veľké tragédie.

Súvisiace články: http://burkert.blog.sme.sk/t/64098/islam-aktualizovane-9-12-16

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853548x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu