Založ si blog

Hitparáda politických fráz vyslovovaných po islamských teroristických útokoch

Na prvé miesto by som jednoznačne nominoval frázu: Som šokovaný!!!… Samozrejme, pri tom vždy chýba vysvetlenie, z čoho sú vlastne tí extrémne farizejskí politici, na čele s pani Merkel, šokovaní. Lebo po prvé: Sme vo vojne. Islamské teroristické organizácie nám, teda neveriacim v ich Alaha, „svätú“ vojnu vyhlásili už dávno a ešte pred nimi „svätý“ Korán; podľa ktorého sa „len“ správajú. Tieto útoky sa nielenže v EÚ (a inde vo svete) opakujú, ale sa stupňujú. A po druhé: S terorom boli vždy spojené obete a ak to tí politici nevedia, tak ľudia by im mali čím skôr vystaviť stopku, keďže nežijú v realite a s takou kvalifikáciou môžu napáchať nesmierne škody. Dokonca ani slovo „prekvapenie“ pri islamských teroristických útokoch nie je namieste. Zvlášť keď sú neraz vopred avizované nie len bezpečnostnými zložkami ale aj samotnými teroristickými organizáciami. Skutočný šok, ale v pozitívnom význame, by som v tejto súvislosti asi zažil vtedy, keby sa konečne zatvorili hranice EÚ pred prúdiacimi davmi nositeľov nenávistnej ideológie, a nie len aktívnymi, ale aj pasívnymi, a keby nenávistné články ich „náboženstva“ boli postavené mimo zákon. Bez ich zavrhnutia udelenie azylu by nebolo možné ani len teoreticky.

Dovtedy si ale budem klásť otázku: Sú tí politici šokovaní z toho, že v ich ponímaní „mierumilovné náboženstvo“ je podpísané pod každým teroristickým útokom vykonaným v mene islamského boha, ktorý prostredníctvom Koránu vyzýva moslimov k likvidácii neveriacich? Nevyvedie ich z omylu ani prečítanie Koránu prekypujúceho nenávistnými článkami na likvidáciu neveriacich? A ani to, že islamskí teroristi svoje činy páchajú s výkrikmi Alah Akbar (v preklade „Alah je najväčší“, väčší ako je boh zvyšných monoteistických náboženstiev) a s Koránom vedľa bomby v batohu?

Tu je celá nominácia. Môžete prípadne hlasovať, alebo ju doplniť o nejaké nové hity:

  1. Som šokovaný!!!… (Samozrejme, takýto politik pri tom vždy zabudne povedať, že je verejne „šokovaný“ presne tak, ako už bol verejne šokovaný minimálne 20 krát po islamských teroristických útokoch, ktoré sa stali len počas jeho politickej kariéry. Samozrejme nikdy pri tom nepovie, čo hodlá spraviť, aby nenávistná ideológia – islam, konečne mala v EÚ červenú; minimálne do času kým v ňom sami moslimovia nespravia poriadok a nevyčistia od zvrátených článkov nabádajúcich na teror voči neveriacim. Takýto politik totiž nehodlá v tomto smere spraviť ani len to minimum, a to: nahlas povedať, že islamské teroristické útoky a islam nie je možné od seba oddeliť. Totižto ak by sa toto vzalo v EÚ za základ, museli by ďalej nasledovať kroky proti islamskej ideológii v EÚ, a teda v 1. rade vykázanie jeho nenávistných článkov mimo zákon a štátna kontrola všetkých európskych islamských organizácií a mešít či sa podľa toho správajú. Tá organizácia, alebo mešita, ktorá by ich zo svojej viery, minimálne oficiálne, nevymazala, bola by zrušená, jej celá činnosť zakázaná. Lebo je absolútne nemožné uspieť v boji proti islamskému teroru, ak v európskych mešitách sa ľuďom budú naďalej hromadne „vymývať mozgy“ tým, že Korán odzrkadľuje vôľu „boha“ z čoho logicky vyplýva, že ju odzrkadľuje aj vo svojich najnenávistnejších článkoch namierených proti neveriacim, ktorých treba podľa podľa tejto „svätej“ vôle vraždiť).
  2. Útok dôrazne odsudzujem! (A vo svojej mysli dodávam, že ideu mierumilovného náboženstva v mene ktorého bol spáchaný, budem brániť kým budem politikom a to aj v prípade že moja neveriaca hlava by sa raz mala skloniť pred mačetou mierumilovnému islamského bojovníka, aby stupila jej ostrie).
  3. Nezničia náš spôsob života! (Úsmevné. Zvlášť keď náš spôsob života je v príkrom rozpore s tým „náboženstvom“, nositeľom ktorého otvorili európski politici dvere dokorán a v rozrastajúcich sa moslimských štvrtiach západoeurópskych veľkomiest náš spôsob života už dávno v podstate neexistuje. Nehovoriac o ústupkoch islamu napr. vo forme odstraňovania vianočných stromčekov z námestí a škôl tam, kde počet moslimov prestane byť zanedbateľný.
  4. Musíme sa zjednotiť! Tento útok nás spojí v jeden celok! (Ale koho konkrétne? „Xenofóbov“ s vítačmi utečencov? Alebo kresťanov a ateistov na jednej strane s moslimami na strane druhej? A na základe čoho? Na základe islamu? Lebo v islame je zakázané spájať sa s neveriacimi, keďže títo sú podľa islamu podradné bytosti).
  5. Našu demokraciu a hodnoty nikto nezničí! (A vo svojej mysli dodávam, že ani vtedy keby Európa prijala ako utečencov polku moslimského sveta, lebo ten nemá problém rešpektovať našu kultúru a prispôsobovať sa jej… a najlepšie túto integráciu vidíme v určitých štvrtiach západoeurópskych veľkomiest. A ako ukážkový príklad nám môžu poslúžiť skúsenosti zo silvestrovských osláv v Kolíne nad Rýnom 2015).
  6. Vyjdeme z toho silnejší. (A po akej stránke? A čo vznikne z tej sily? Ešte silnejšia propaganda v prospech „mierumilovného náboženstva“?).
  7. Myslím na obete a ich príbuzných. Modlím sa za nich. (Len prosím nie u toho „boha“, ktorý sa v Koráne zjavuje ako terorista č. 1).
  8. Stojíme pri vás a urobíme všetko, čo je v našich silách, aby nabudúce teroristi neuspeli! (A najlepšie s tým, že ideologický zdroj islamského terorizmu bude mať v EÚ naďalej zelenú a vďaka politike otvorených dverí bude v nej mať stále viac a viac stúpencov).
  9. Nesmieme teroristom ukázať že máme strach! (A ako? Že zrušíme bezpečnostné protiteroristické opatrenia? Či?)
  10. Terorizmus porazíme! (A vo svojej mysli dodávam, že sa tak stane minimálne v mojich politických prejavoch k voličom).
  11. Islamský terorizmus nemá s islamom nič spoločné! (Nemá…, aj keď ich spojenie priam bije do očí).
  12. Nesmieme podľahnúť extrémizmu a populizmu! (Extrémny je v prvom rade ideový zdroj terorizmu – Korán. Preto áno, bodaj by mu podľahlo a verilo čo najmenej ľudí).
  13. Umiernení moslimovia sú už na mieste činu a pomáhajú aj kresťanským obetiam (a všetci tak robia v „súlade so svojim presvedčením“, že neveriacich treba likvidovať, ako káže ich svätá kniha na ktorú nedopustia krivého slova a aj preto sa islamskému terorizmu tak darí, vďaka tej obrovskej tichej podpore stá miliónov tých, čo takúto vieru prijali bez výhrad!).
  14. Nezvaľujte vinu na moslimov ako takých a ich vieru. Oni sú tiež neraz obeťami islamského terorizmu. (Nikto na všetkých vyznávačov Koránu, minimálne priamu vinu nehádže. Ale je choré ak sa za prejav náboženskej neznášanlivosti a extrémizmu považuje tvrdenie, že moslimovia napriek islamským teroristickým útokom spáchaných na základe Koránu, naďalej tvrdia, že Korán je božím zjavením a preto veria tomu, že treba rešpektovať aj jeho nenávistné články proti neveriacim. Áno, zďaleka nie všetci moslimovia sú teroristi, ale moslim, ktorý by sa opovážil dištancovať od nenávistných článkov Koránu, ten v očiach, minimálne tých pravých moslimov, sa stáva zradcom, odpadlíkom, a takí si v moslimskom svete zasluhujú smrť. Nariaďuje to islamský boh v Koráne a aj islamské právo).

Súvisiace články:

https://burkert.blog.sme.sk/t/64098/islam

https://burkert.blog.sme.sk/c/391541/islam-suhrn-clankov-z-inych-mojich-blogov.html

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 841756x
Priemerná čítanosť článkov: 4106x

Autor blogu