Založ si blog

Prejavy sústrasti lídrov EÚ zapáchajú poburujúcou falošnosťou

V skrátenej verzii zverejňujem článok blogera Jána Vilčeka z 18.8.2017, teda deň po teroristickom útoku, tentokrát v Barcelone – „Ich prejavy sústrasti mi zapáchajú poburujúcou falošnosťou“, keďže tento článok  na blogu Sme nemohol uzrieť svetlo sveta. Totižto, žiaden z jeho článkov neprechádza tamojšou cenzúrou schovanou za rubriku „Mimo váš výber“. Pričom výber toho, čo sa dostane na titulnú stránku blogu Sme neurčujú čitatelia, ale výlučne len a len administrátor blogu, resp. jeho šéf. A k článkom, ktoré na blogu Sme nesvieti zelená, až na zopár výnimiek, potvrdzujúcich pravidlo, sú články kritizujúce islam, imigračnú politiku otvorených dverí a tých, ktorí za ňou stoja. A takýmto je, minimálne spolovice, aj daný článok:

Ešte »nevychladli« telá mŕtvych z Barcelony, ešte sa nevyšetrilo, čo sa vyšetriť dá aj musí, ešte nebol priblížený stav do »normálu« a už sa vyrojili svetoví politici na virtuálne atómy mediálneho sveta, aby prejavili „sústrasť“.

Smútok nad tragickou udalosťou vyjadrili aj predseda Európskej komisie Jean-Claude Juncker, predseda Európskej rady Donald Tusk a ďalší najvyšší únijní predstavitelia a za nemeckú „pozývačskú“ kancelárku Angelu Merkelovú (široko roztvorená náruč akože Sýrčanom, hoci tých nebolo v roku nula ani tretina!) jej hovorca Seibert.

„Sme hlboko zarmútení nad obeťami odporného útoku v Barcelone a vyjadrujeme Španielom solidaritu a priateľstvo,“ reagoval stručne hovorca Angely Merkelovej (mega-pozývačky) Steffen Seibert. V obdobnom »duchu« reagoval pyšný Jean-Claude Juncker, ktorý tiež vyzdvihol hrdinstvo tých, ktorí napriek nebezpečenstvu ponáhľali na pomoc tým, ktorí sa ocitli v najvyššom ohrození. ((Že napomáhal vzniku mega-prisťahovaleckej vlny, že kolaboroval s pozývačskou Merkelovou, že vždy rád kritizoval Orbána a Fica za prirodzenú obranu zdravého rozumu – to zrejme teraz nebude vyťahovať na medálny povrch, nie?!))

„Spojené štáty odsudzujú teroristický útok v Barcelone a urobia všetko, čo je nevyhnutné na to, aby pomohli. Buďte tvrdí a silní, milujeme vás!“ napísal Trump na twitteri. Pán Trump, Vám zrejme ani 100 poradcov neporadí, kedy máte držať twitterovú chlebáreň na uzde. Zmŕtvychvstanie nie je v kompetencii šéfov USA, uznajte už konečne!

Podľa Tillersona (ministra zahraničných vecí USA) by džihádistickí teroristi z celého sveta mali vedieť, že USA a ich spojenci sú odhodlaní ich dopadnúť a postaviť pred súd… Nebolo by lepšie prejsť na taktiku „s teroristami nevyjednávam a väznice sú aj tak plné?!“…

„Celá Európa stojí za Barcelonou“ (či aj vrátane miliónov tých, ktorí vyznávajú „náboženstvo mieru“, ktorého súčasťou je príkaz vraždiť neveriacich, doposiaľ známe nie je)… „Naše myšlienky sú s obeťami a všetkými postihnutými týmto zbabelým útokom proti nevinným,“ reagoval na twitteri Tusk. Pán Tusk by (rovnako ako ostatní) už mal pripustiť, že všetky tie údajne-korektné klamstvá okolo totalitnej ideológie islam by mali už prestať (dozrel čas postaviť totalitnú ideológiu islam mimo zákon, lebo odporuje charte OSN o ľudských právach a občianskych slobodách).

Predseda Európskeho parlamentu Antonio Tajani zdôraznil, že „celá EÚ je jednotná v obrane mieru“…

Britská premiérka pani Theresa Mayová uviedla, že je myšlienkami s obeťami a so zasahujúcimi záchranármi. „Spojené kráľovstvo stojí pri Španielsku proti teroru,“ naťukala na twitteri.

Londýnsky starosta Sadiq Khan (mohamedán) uviedol, že myslia na obete „tohto barbarského teroristického útoku“, a dodal, že britská metropola stojí pri Barcelone proti „teroristické­mu zlu“… Toto vo svojej stručnosti znie doslova ako provokácia. „Tiež-mohamedán“ bude presviedčať ako je mu hrozne ľúto, že kdesi ktosi ide a poslušne uskutoční to, čo kedysi robieval (podľa islamských zdrojov) aj sám Mohamed.

Francúzsky prezident Emmanuel Macron napísal, že všetky myšlienky a solidarita Francúzska smerujú k obetiam tragického útoku v Barcelone… Reči, reči, reči. Keď sa deje antisemitizmus v Paríži, tak je to v rámci slobody slova OK, ale ak si niekto trúfne nahlas povedať niečo proti vražednému mohamedánstvu, ktoré je položené na falošnej idei nejestvujúceho „boha“, za ktorého sa vydáva démon Alah, tak prezident vie, ako priškrtiť.

Zdá sa, že ľudstvo sa stále a stále nechce poučiť zo svojich vlastných chýb. Znie to hrozne pochmúrne. Nádej je azda iba v tom, aby to ten-ktorý jedinec aspoň skúsil urobiť sám za seba a prípadne nájde ďalšieho, ktorý sa k nemu pridá (a zase to vyzerá ako rozprávka).

A miesto „konca“ iba jedna jediná otázka všetkým tým falošným politikom: „Myslíte si, že môže byť od Boha čosi také, že niekto si sadne do auta (kamiónu) a v mene islamského Alaha vraždí?!“

Celý článok je tu: https://vilcek.blog.sme.sk/c/462166/ich-prejavy-sustrasti-mi-zapachaju-poburujucou-falosnostou.html

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 841791x
Priemerná čítanosť článkov: 4106x

Autor blogu