Založ si blog

Ak islam skutočne patrí do Nemecka, potom v ňom treba legalizovať likvidáciu neveriacich, keďže táto je v islame legitímna.

Proti nebezpečenstvu šírenia povodní sa stavajú hrádze. Proti nebezpečenstvu šírenia požiarov sa okamžite takisto robia nevyhnutné účinné opatrenia. Ale proti nebezpečenstvu masového šírenia totalitnej ideológie páni zodpovední za budúcnosť EÚ nerobia absolútne nič. Ba naopak, klamú, že islam je mierumilovné náboženstvo, prípadne že islam s islamskými teroristickými útokmi nemá nič spoločné, a robia všetko pre to, aby čo najlepšie fungovala politika otvorených dverí. Tým nepriamo podporujú šírenie nebezpečnej ideológie schovanej pod pláštikom  náboženstva. Dávajú jej zelenú aj so všetkými jej nenávistnými článkami potierajúcimi základné ľudské práva a slobody.

Ich hlavná predstaviteľka, nemecká kancelárka Merkel, sa pritom správa tak, akoby jej patrilo celé Nemecko. Chce rozhodovať za všetkých Nemcov, aj keď títo s jej náboženským presvedčením o neškodnosti islamu zďaleka nemusia súhlasiť. Napr. aj včera sa nechala počuť, že islam patrí do Nemecka… Žiaľ, jej najväčší politický súper – nemastný neslaný Martin Schulz, zo sociálnej demokracie, jej v tom nijako neoponoval. Buď tiež z presvedčenia, alebo zo strachu. Veď v Koráne sú desiatky veršov vyzývajúcich k zabíjaniu ľudí inej viery, alebo ľudí bez viery, a vyznávačov tej „pravej viery“ je v Nemecku čím ďalej tým viac. A častokrát sú to výzvy veľmi popisné, vždy naliehavé a poslaním a povinnosťou moslima je ich plniť; inak ho stihne trest Alaha. Samozrejme, Korán neočakáva, že každý moslim bude zabíjať inovercov, veď možnosti na presadzovanie islamskej ideológie, resp. na šírenie a postupné presadzovanie článkov islamu, v (zatiaľ) nie islamských krajinách, sa dajú robiť mnohými spôsobmi.

Islam, ako je známe (tým, čo vedia čítať a nezatvárajú si oči pred nemilou pravdou), nie je náboženstvo, ale ideológia pod maskou náboženstva. Je ňou už 1400 rokov a jeho cieľom je, aby sa islamskému bohu klaňal celý svet. Za tým účelom chce dobyť svet neveriacich, či už násilne, alebo, keď to ide aj inak, tak aj umiernenejšími prostriedkami, napr. vyššou pôrodnosťou, zákazom, aby sa moslimky, na rozdiel od moslimov, mohli sobášiť s inovercami, šírením poloprávd o islame atď.

Ale ak je nemecká kancelárka pani Merkel napriek všetkému naďalej presvedčená, že islam, teda aj so svojimi zvrátenosťami, patrí do Nemecka, je to slobodná voľba jej a tých Nemcov, ktorí ju podporujú. Ale nech svoje presvedčenie a politiku otvorených dverí nevnucuje štátom, ktoré s jej presvedčením a politikou otvorených dverí nesúhlasia.

Možno by však svoje presvedčenie veľmi rýchlo zmenila po tom, čo by súhlasila s návrhom, že bude zdieľať na určitý čas spoločnú domácnosť s náhodne vybratými imigrantmi pevne odhodlanými napodobňovať skutky Mohameda zachytené v islamskom životopise proroka; teda s tými pravými nositeľmi „náboženstva mieru“.

Súvisiaci článok: https://dennikn.sk/blog/zoznamte-sa-s-nabozenstvom-mieru-a-zvlast-s-jeho-extremne-mierumilovnymi-clankami/

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853496x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu