Súdruhovia, my musíme zatĺkať! – V záujme Putina, teda Ruska, a mieru na svete! . . .

11. apríla 2022, Marcel Burkert, 1. Nie Putinovcom

Slovenskí prívrženci kremeľského fašistu Vladimíra Putina, a jeho nacistickej moskovskej vlády, zatĺkajú a spochybňujú svedectvá o ruských vojenských útokoch na civilné obyvateľstvo Ukrajiny presne tak ako ich ideoví predchodcovia, z čias 2. svetovej vojny, zatĺkali a spochybňovali svedectvá z nacistických koncentračných táborov. A keď sa tie svedectvá už spochybniť nedali, tak sa snažili zverstvá páchané na Židoch, a nie len na nich, aspoň relativizovať – presne ako dnes – kým to ešte išlo, kým ešte ich drístom verila nejaká tá časť spoločnosti.

Teraz sa deje to isté. Ak sa už útoky ruského agresora – aj na civilné obyvateľstvo Ukrajiny – nedajú nijako spochybniť, nastupuje relativizovanie a snaha hádzať vinu na stranu Ukrajiny a Západu – že to oni môžu za to, že Ukrajinu, náš „mierotvorca“ Vladimír Putin, nariadil a necháva bombardovať.

A súčasne sa intenzívne pracuje na vyrábaní, prípadne na vyhľadávaní propagačných videí, ktorých cieľom je to, aby ľudia na základe nich začali vylievať s vaničkou aj dieťa.

P.S.:

Viete vôbec vy – súdruhovia, čo inteligentní ľudia označujú za vylievanie vaničky aj s dieťaťom?

Budem prekvapený, ak aspoň tí najinteligentnejší z vás dajú na túto otázku odpoveď – že nepohoria tak, ako pohoreli na otázkach z mojich predchádzajúcich dvoch článkov.