Ak by NATO používalo ruskú logiku Kremeľ by ľahol popolom ako Mariupoľ. A nielen on.

3. mája 2022, Marcel Burkert, 1. Nie Putinovcom

Podľa logiky ľudí ospravedlňujúcich ruskú agresiu voči Ukrajine malo by byť logicky ospravedlniteľné aj to, keby NATO napadlo Rusko a robilo tam presne to isté, čo robí ruská armáda na Ukrajine. Bohato by stačilo sa na to odvolať.

Keby sa však tak stalo, že NATO by na Rusko zaútočilo, tak títo ľudia, aby nevyzerali ako totálni idioti, by svoju ruskú „logiku“ rýchlo popreli, vyšli by na námestia a odsudzovali by NATO z neospravedlniteľnej agresie proti Rusku.

Nenapadne ich však, že ako totálni blbci vyzerajú aj bez toho, žeby NATO Rusko napadlo.

Neuvedomujú si, resp. boja sa uvedomiť si, že ak by NATO používalo ich logiku – logiku Kremľa, tak tento by ľahol popolom presne tak ako Mariupoľ. A nielen Mariupoľ. A nie len Kremeľ.

Mohli by teda skákať od radosti, že NATO voči Rusku nepoužíva ruskú „logiku“, resp. ruské „argumenty“, ktorými sa Kremeľ snaží ospravedlniť svoju agresiu voči svojej slabšej slovanskej sestre.

Ale oni radšej kričia od rozhorčenia akonáhle niekto odsúdi ruskú okupáciu Ukrajiny.

A ešte sú urazení, ak ich niekto nazve uctievačmi Kremľa. Neuvedomujú si, že Putin to od členov piatej kolóny nevyžaduje, že jemu stačí, ak sa budete vytrvalo angažovať v relativizovaní ruskej agresie voči Ukrajine. Toto presne diktátor od užitočných idiotov potrebuje.

A ak sa tí z vás, ktorí sa k nim radíte, do diskusie zapojíte, ja vás presviedčať o tom, aby ste sa od nich dištancovali, nebudem. A viete prečo? Lebo by to bolo márne. Totižto vaša slepá viera je oveľa pevnejšia než viera Putina v to, že agresia, ktorú voči Ukrajine nariadil, je mierotvorná špeciálna operácia.

Tak silno vám súdruhovia on –  Putin – mozgy pomútil.