Založ si blog

Bude sa na Oktoberfeste 2046 piť namiesto piva arabský čaj?   

 

Resp. do kedy budú moslimovia, ak sa v Nemecku stanú majoritou, tolerovať „vo svojej krajine“, a konkrétne v Mníchove, „zvrhlosť“ akou je v ponímaní islamu nepochybne aj najväčšia ľudová oslava piva na svete?

Vie niekto z nemeckých politikov, alebo aspoň z našich obrancov politiky otvorených dverí zaručiť, že ak v Nemecku prevezmú moc moslimovia, bude zároveň zachovaná demokracia, nebude tam zavedený Allahov zákon – šaria a teda budú tam okrem iného zachované aj masové ľudové oslavy pri ktorých alkohol tečie potokom aj keď tento islam zakazuje?

Alebo sa nebodaj nájde niekto kto verí tomu, že demografický vývoj sa v najbližších desaťročiach v Nemecku zvráti a teda biele ženy budú rodiť v priemere nie jedno, prípadne dve deti, ale päť… a pôrodnosť u moslimských žien klesne na úroveň pôrodnosti žien dnešnej nemeckej majority?… Kto vie zaručiť, že moslimovia, aj keď ich bude v Nemecku s veľkou pravdepodobnosťou o pár desaťročí väčšina, nebudú v tetjo krajine zavádzať novoty z islamského práva?

Francúzsky básnik a spisovateľ Voltaire už pred cca 300 rokmi údajne napísal, že Korán je nestráviteľná kniha ktorej každá strana otriasa zdravým ľudským rozumom, že Korán okrem iného učí nenávisti, pohŕdaniu druhými a kde vražda je legitímny prostriedok šírenia a udržovania tejto diabolskej doktríny, že znevažuje ženy, rozdeľuje ľudí do tried a žiada krv a ešte viacej krvi.

Keď toto vedeli múdri ľudia už pred 300 rokmi, prečo to tí súčasní chytrí ľudia vidieť odmietajú?

Stefanie von Berg z Nemeckej strany zelených vraj v nemeckom parlamente otvorene povedala, že je to dobrá vec, že sa Nemci stanú menšinou vo väčšine nemeckých miest do 20 až 30 rokov. Podľa jej kolegu Gregora Gysiho sú Nemci za svoju temnú históriu 1933 – 1945 zaviazaní zachádzať s utečencami dobre.

Nemcom sa silnou propagandou zjavne vymývajú mozgy čoho výsledkom je, že značná časť Nemcov, ak nie rovno polovica, je zhnusená svojou vlastnou kultúrou, resp. všetkým čo je nemecké. Tomu nasvedčuje aj to, že pani Merkel, ktorá by mala byť skôr vo väzení za vlastizradu, je namiesto toho stále nemeckou kancelárkou.

Na záver výňatok zo slov bývalého moslima Alího Síny:

Moslimovia sú presvedčení, že sa jedného dňa zmocnia Európy i celého Západu… V roku 1999 rozprával arcibiskup Giuseppe Bernardini o rozhovore, ktorý viedol s jedným moslimským predstaviteľom: „Vaše demokratické zákony nám umožnia vás napadnúť“, povedal onem moslim Bernardinimu. „A s pomocou nášho náboženského práva vás ovládneme.“… Ľudia brániaci islam medzi nami tvoria piatu kolónu. Zapredávajú nás (Európu) a otvárajú brány našich krajín nepriateľovi… Liberálne médiá a ľavicové strany spia s nepriateľom v jednej posteli.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Záskalie, Jaskyňa, Veľký Manín, mReportér

Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní

18.04.2024 05:00

Zábery z nádhernej slovenskej prírody zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 851276x
Priemerná čítanosť článkov: 4073x

Autor blogu