Založ si blog

Aj Adolf Hitler si pre Nemecko prial náboženstvo ako je islam

V septembri 2015 Mohamed Ajíd, popredný moslimský duchovný, prehovoril na 3. najposvätnejšom mieste islamu – v mešite alAksá v Jeruzaleme. V kázni vyzval veriacich k využitiu imigrantských kvót EÚ za účelom dobytia Európy skrze zmiešané manželstvá s Európankami a plodeniu detí moslimami:

„Ak Alah dá, budeme po nich dupať našimi nohami… budeme o nich dupať nohami a ovládneme ich krajiny. Utečencov zoskupíme v mene Kalifátu…, a ak ich nenechajú na pokoji, pošleme k nim bojové šíky!…“ Na prehlásenie upozornila organizácia MEMRI, ktorá monitoruje arabské médiá.

Možno to niekoho prekvapí, ale nie len Mohamed Ajíd, ale aj Adolf Hitler rád rečnil o mieri a túžbe po mieri. Ale zároveň rečnil aj o zlých nepriateľoch mieru, aby potom vyvraždil milióny ľudí podľa nacizmu menejcenných.

Podobne sa chová aj islam a dávni vodcovia moslimov, ktorí tých, ktorí sa im nechceli podriadiť vyvraždili najskôr v židovských, kresťanských a pohanských enklávach na Arabskom polostrove a potom všade kde vstúpila noha islamského dobyvateľa. Dobyvačné vojny viedol samozrejme v rámci akože obrany. K tomu bolo potrebné už len stvoriť rôzne príbehy zo života proroka Mohameda, ktoré by úskočnosť, podvody, klamanie, pretvárku vo vzťahu islamistov alebo islamistických štátov voči iným skupinám a štátom ospravedlňovali. Príkladom je islamská zbierka údajne Mohamedových výrokov zo zbierky al Buchari: Boj je klam.

Islam káže nadriadenosť nie len nad ženami, ale aj nad nevercami a inovercami a preto je naivné myslieť si, že patrí do demokracie alebo dokonca že je s ňou zlučiteľný. A priznávajú to aj samotní moslimovia v materiáloch určených pre moslimov. Požiadavka zaviesť islamské zákony všade tam, kde moslimovia začnú tvoriť prevažnú časť obyvateľstva je jedným z najzásadnejších požiadaviek islamu na moslimov. A že jej plnenie moslimovia vo všeobecnosti, minimálne v západnej Európe, myslia naozaj vážne o tom môžu hovoriť napr. nemeckí policajti, učitelia, vychovávateľky v materských škôlkach, lekári atď. z tých nemeckých mestských štvrtí alebo miest, kde moslimovia začínajú tvoriť podstatnú, aj keď zatiaľ ešte nie väčšinovú časť obyvateľstva.

Niekto sa tomu môže smiať, ale predstavitelia napr. nemeckých moslimov už dnes otvorene hovoria o nutnosti Nemecka zmeniť jeho zákony tak, aby vyhovovali moslimským prisťahovalcom. A nehovoria tak iba moslimovia, ale napr. aj zástupcovia nemeckej strany Zelených, či nemeckej Sociálnej demokracie.

Už dnes v Nemecku chýba minimálne 600.000 bytov pre sociálne slabých Nemcov. Vďaka politike „multikulturalizmu“, resp. zaslepenosti, ktorá dáva nenávistnú ideológiu pod názvom „náboženstvo mieru“ na roveň učenia Ježiša Krista, sa dá očakávať, že politika diskriminácie sociálne slabých Nemcov v prospech más ďalších a ďalších prichádzajúcich imigrantov, zväčša vyznávačov nenávistnej ideológie, bude pokračovať. Dochádza k vyhadzovaniu Nemcov z obecných bytov v prospech imigrantov o čom svedčí aj medializovaný prípad z nemeckého mesta Nieheimu. Ako povedal starosta mesta, táto politika má podporu všetkých politických strán zastúpených v miestnom parlamente. Kam inam môže viesť táto politika ak nie k nárastu rasizmu a nenávisti voči protežovaným imigrantom?

Nepochybujem o tom, že politici tohto druhu a predovšetkým ich voliči a nepriamo aj tí, ktorým je toto všetko jedno, ženú Európu priamo, alebo nepriamo do ďalšej nie prírodnej obrovskej katastrofy. Kto vie, čo by na ich konanie povedali „myslitelia“, ktorí stáli za 2. svetovou vojnou. Aj napriek svojim účelovým sympatiám k tzv. náboženstvu mieru:

„Existujú spoločné intelektuálne a morálne základy medzi Treťou ríšou, radikálnymi Arabmi, a moslimskými fundamentalistami.“ Prof. Dr. Johann Leers, nacistický ideológ, citované v Jeffrey Herf, The Jewish Enemy, str. 181, preklad Karel Orlík.

„Je našim nešťastím, že máme zlé náboženstvo. Prečo nemáme náboženstvo ako Japonci, ktorí považujú sebaobetovanie za vlasť za najvyššiu cnosť? Tiež náboženstvo mohamedánov by nám vyhovovalo lepšie než kresťanstvo, ktoré je poddajné a ochabnuté.“ To je výrok Adolfa Hitlera ako vyplýva zo svedectva architekta Alberta Speera, člena nacistickej strany NSDAP, ríšskeho ministra zbrojnej výroby a zároveň blízkeho spolupracovníka Adolfa Hitlera. Pamäte Alberta Speera, citované z Jihadwatch.org, preklad Karel Orlík.

Je len na nás, či sa o nás o 100 rokov bude hovoriť ako o vymretých slabochoch, ktorí sa pokakali zo strachu pred diktátom Bruselu podporujúceho šírenie nenávistnej ideológie, alebo sa o nás bude hovoriť ako o hrdinoch, ktorí sa zasadili za zachovanie demokracie a základných ľudských práv a slobôd v Európe.

Použitá literatúra: Eurabia – mýtus nebo realita budoucnosti? Autor: Lukáš Lhoťan, rok vydania 2015, http://www.lukaslhotan.cz

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 852092x
Priemerná čítanosť článkov: 4077x

Autor blogu