Založ si blog

Pokrytectvo nad obeťami v Gaze naprieč celým politickým spektrom

Bizarne, nechutne a pokrytecky dnes pôsobia tí politici a ich sympatizanti, ktorí ostro kritizovali (oprávnene) politiku otvorených dverí EÚ pre imigrantov z islamských krajín a to hlavne z toho dôvodu, že takto sa do Európy húfne púšťajú nositelia totalitnej politickej ideológie schovávajúcej sa za náboženstvo islam z čoho hrozia nielen ďalšie teroristické útoky proti neveriacim psom, ale aj postupné presadzovanie islamského práva šaria v Európe. A prečo tak pôsobia títo kritici? Lebo dnes kritizujú Izrael za to, čo robí v pásme Gazy, pričom sami dobre vedia, že úsilie Izraela smeruje len a len k likvidácii islamského teroristického hnutia Hamas periodicky a dlhodobo  útočiaceho na Izrael; aby už bol konečne pokoj. A to sa žiaľ bez civilných obetí dosiahnuť nedá, ak vládne hnutie Hamas úmyselne využíva obyvateľov Gazy ako živé štíty. Títo kritici zrazu dostali chuť zastávať sa islamu, ktorý vyzýva na likvidáciu inovercov, čo teroristi z vládneho hnutia Gazy iba potvrdzujú a realizujú.

Zdá sa, že ak cieľom islamských útokov sú Žiadia, tak v ich očiach je všetko v najlepšom poriadku.  .

Ale nemenej bizarne,nechutne a pokrytecky ako vyššie uvedená obrovská skupina pôsobia aj tí, ktorí na jednej strane schvaľujú ruskú agresiu na Ukrajine, označujúc ju za „sebaobranu“ proti USA a NATO…, a na strane druhej mlčia, alebo alibisticky tvrdia, že pre izraelské útoky voči teroristom v pásme Gazy síce pochopenie majú, ale nemajú pochopenie pre izraelské zabíjanie civilistov v Gaze a toto odsudzujú.

Samozrejme, nikdy pri tom neuvedú, ako sa dá skoncovať s teroristami z Gazy, ktorí sa schovávajú za vlastných civilistov, bez strát na životoch civilistov.

Podobne pokrytecky sa však správajú aj naši progresívci a nielen oni z pravicovejšieho spektra strán vystupujúcich proti súčasnej tzv. ľavicovej vláde.  Môžu si v tomto s vyššie uvedenými rusofilmi a „islamofóbmi“ ruky podať, aj keď k ruskej okupácii Ukrajiny majú postoj diametrálne odlišný.

V tomto sú ale za jedno. Všetci si prihrievajú polievočku nad civilnými obeťami v Gaze. 

A takto všetci svorne, až na výnimky, prihrávajú vrahom z Hamasu, ktorí vtrhli do Izraela a sadisticky tam vraždili všetky ženy a deti, ktoré im prišli pod ruky. A ak to, čo dnes robí izraelská armáda v pásme Gazy chcú dokonca označovať za genocídu, alebo za izraelský terorizmus…, tak sa tým v podstate stavajú na stranu monštier z Hamasu. Keby naozaj išlo zo strany Izraela o genocídu, tak v pásme Gazy pri sile izraelskej armády by dnes už zrejme nebol jediný Arab a dva milióny Arabov žijúcich, alebo pracujúcich v Izraeli by stihol podobný osud. Ale takto to absolútne nie je. Palestínčania, resp. Arabi požívajú v, vo všeobecnosti Arabmi nenávidenom Izraeli, také práva a slobody o ktorých by sa im v ktorejkoľvek inej arabskej krajine ani len nesnívalo. O ekonomických, sociálnych, zdravotných a iných benefitoch, ktoré im štát Izrael poskytuje ani nehovoriac.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 10:13

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 854436x
Priemerná čítanosť článkov: 4088x

Autor blogu