Založ si blog

Pán prezident Kiska, ste hlavou falošnej politickej korektnosti voči islamu?

Pozn. na úvod. Tento článok som napísal ešte v marci 2016, ale vypadol mi z pamäte a tak som ho nezverejnil. Napísal som ho po tom, čo bývalý premiér, Róbert Fico, aj keď zďaleka jeho politika nebola a nie je mojou favoritkou, sa veľmi odvážne a principiálne vyjadril na adresu moslimských komunít na Slovensku, a to v tom zmysle, že na Slovensku nedopustíme islamské no-go zones, tak „pozitívne“ známe zo západných, severných, a južných krajín EÚ. Bolo to v čase, keď sme ako krajina, prvá v EÚ, odmietli imigrantské kvóty, za čo sme zlízli od lídrov EÚ ťažkú slniečkársku kritiku, ktorej hlavným vyučovacím predmetom je falošný humanizmus, resp. jeho nasledovanie. Následne si pán Kiska pozval do paláca zástupcov slovenskej islamskej, tzv. nadácie… (lebo islamská cirkev je na Slovensku, ako v jedinom štáte EÚ, zakázaná. A to veľmi správne, a hlavne, opodstatnene), a ospravedlňoval sa im za premiérove slová a dodával rôzne tie korektné frázy, ktoré poznáme z úst lídrov EÚ.

A keďže nedávno som niekde čítal rozhovor s pánom prezidentom, kde uviedol, ako sa hanbí pri rozhovoroch s politickými predstaviteľmi moslimských krajín, keď sa ho pýtajú, či to naozaj všetci Slováci si myslia, že všetci moslimovia sú teroristi… spomenul som si na daný článok, ktorý tak po 3 rokoch zverejňujem. To, že sa hanbil, ma naštartovalo. Nemal odvahu im povedať, že síce nie všetci moslimovia sú teroristi, ale za takmer všetkými teroristickými útokmi sú práve moslimovia. Že náhoda? Tak to určite… A takisto nemal odvahu im povedať ani to, že každý totalitný systém spočíva na umiernených pasívnych priaznivcoch, ktorí sami osebe nepáchajú žiadne zverstvá, iba ich potichu podporujú a vítajú. A vzhliadajú k tým, ktorí sú ochotní uplatňovať ich principiálne a do dôsledkov. Nie je až tak veľký rozdiel medzi tým, ak niekto schvaľuje ideový zdroj terorizmu a tým, kto terorizmus realizuje, ako by sa to mohlo zdať na prvý pohľad. Aj postoj je totiž čin. A uvedomuje si to aj zákonodarca. Nie nadarmo je v civilizovaných krajinách trestným činom nie len napr. vražda, ale aj schvaľovanie vraždy.

Tu je ten článok:

 

Dovolím si Vás pán prezident poopraviť, resp. Vám pooponovať v tom, čo ste predniesli na nedávnom spoločnom stretnutí so zástupcami Islamskej nadácie, kde ste s ľútosťou uviedli, že slovo moslim sa u nás stáva synonymom strachu…

Prosím Vás, videli ste už niekedy nejakých moslimov v západnej Európe (lebo v moslimskej krajine by si to dovoliť nemohli), demonštrovať, alebo aspoň vystupovať napr. proti kameňovaniu žien, podradnom postavení žien oproti mužom v islamskom práve, alebo proti islamským teroristickým útokom?

Povedzte prosím číslo, koľko poznáte takých moslimov, ktorí:

Je toto číslo vyššie než 5?, alebo dokonca dvojciferné???

A Vy sa pán prezident ešte čudujete, alebo dokonca pohoršujete nad tým, že ľudia majú strach z toho čo prinesie Európe politika otvorených dverí do budúcnosti, keď už teraz z nej nič dobré nekuká? A to vidíme len špičku ľadovca, lebo nemecké, švédske a iné orgány moci doposiaľ zatĺkali všetko čo sa len dalo, len aby islam z toho vyšiel, ak už nie čistý ako ľalia, tak aspoň čo najčistejší.

Ľudia sa boja ideológie; nie náboženstva. Boja sa ideológie, ktorá sa skrýva za tzv. mierumilovným náboženstvom. Logicky sa tým pádom boja aj nositeľov a vyznávačov tejto ideológie prichádzajúcich v húfoch do EÚ; a to aj pasívnych. Veď títo ticho, hoci len svojim neutrálnym alebo aj ústretovým postojom k zvrátenostiam islamu, nepriamo podporujú nevyčerpateľný zdroj inšpirácie mnohých neľudských činov.

Dovolím si tvrdiť, že ľudia sa neboja moslimov, ktorí z islamu uznávajú len to dobré pričom jeho nenávistné články zavrhujú. Nie rešpektujú! Ako je to u mnohých moslimov, ak nie rovno u drvivej väčšine z nich, bežné.

Ach, keby som len mohol byť prítomný pri tom Vašom stretnutí so zástupcami Islamskej nadácie… a mohol tam klásť, ako jeden zo zástupcov „xenofóbov“ na Slovensku, zásadné, aj keď nepríjemné otázky, namiesto Vás.

Ako prvé, na čo by som sa spýtal, by bolo to, aký postoj majú zástupcovia Islamskej nadácie na Slovensku, k tým veršom islamu, ktoré preukázateľne navádzajú na likvidáciu inovercov, a čakal by som, či ich potvrdia, alebo sa budú vyhovárať na tzv. historický kontext, alebo na zlé preklady. Ak by použili výhovorku č. 1, opýtal by som sa, prečo sa teda nezavrhne celý islam ako celok, keďže bol spísaný pred viac než 15 storočiami a vtedajšie zvrhlé zvyky dnes už zvykmi nie sú; ak nepočítame svet „mierrumilovného náboženstva“… A ak by použil výhovorku č. 2 – zlé preklady, pýtal by som sa, ktorá verzia, alebo ktorý preklad islamu je mierumilovný. Ďalej by som sa pýtal na celú radu zvráteností, ktoré obsahuje islamského „právo“, v prevažnej väčšine absolútne nezlúčiteľné so základnými ľudskými právami. Napr. aj na to, či veria tomu, že moslimský boh chce kameňovanie neverných žien.

Ale hlavne, že pán predseda Islamskej nadácie Mohamad Safwan Hasna ostro odsúdil  sexuálne útoky, ktoré sa odohrali na Silvestra v Kolíne nad Rýnom… On, predstviteľ islamu, teda „náboženstva“, ktoré žene pripisuje polovičnú hodnotu muža. Keby tak radšej odsúdil zvrátenosti v islamskom práve, Koráne, Síre a Hadísoch. To by bolo oveľa užitočnejšie. Zvlášť ak by tak urobili aj ďalší moslimskí predstavitelia. Nemysliteľné, že?

V každom prípade, mali ste pán prezident možnosť pána predsedu Islamskej nadácie na to vyzvať. Veď sám zdôraznil, akú moc má slovo. Nech ho teda využije – v prospech reformy islamu; ak je vôbec možná. Lebo v opačnom prípade tu bude moc slova ovplyvňovať tisíce mladých moslimov k páchaniu otrasných činov na základe nenávistných článkov Koránu. A nie len Koránu, ale aj zvyšných 2 častí islamskej trilógie. A môžeme sa tomu čudovať? Zvlášť keď je moc slova zneužitá priamo v knihe, ktorá je pre moslimov svätá?

A prečo vôbec ten článok vôbec píšem? Lebo od prezidenta, ktorého som volil, by som čakal, že nebude zatvárať oči pred nepríjemnou pravdou, a to, že imigráciou z moslimského sveta do EÚ prúdi aj niečo iné ako len „náboženstvo“ „mieru“, že imigranti z moslimského sveta sú aj nositeľmi nebezpečnej ideológie, či už si to uvedomujú alebo nie. Ale to nie je až tak rozhodujúce, či áno alebo nie. Jedno je isté: nevystupujú proti nej, naopak, vo všeobecnosti sa stotožňujú aj s najzvrátenejšími článkami islamu, lebo tieto údajne pochádzajú od Alaha a preto musia byť rešpektované!… Alebo vie niekto spomenúť nejaké relevantné prípady, kedy opak bol pravdou. Prípadne, koľko ich je?

Kiež by politici, ktorí majú sklon k pseudohumanizmu, alebo falošnej politickej korektnosti, nezatvárali oči pred tým, čo je skutočným cieľom islamu, aký je jeho postoj nie len k ženám, homosexuálom, ale aj k všetkým inovercom!, a v neposlednom rade aj k tým, ktorí si dovolili islam opustiť.

Ak by pred tým svetoví a európski lídri nezatvárali oči, už dávno mohli byť mnohé zvrátené články islamu postavené v EÚ mimo zákon a ich verejné schvaľovanie, alebo šírenie, by bolo trestným činom. Vypočujte si predsa aj exmoslimov, ktorí zďaleka netvrdia, že islam je mierumilovné náboženstvo. Hovoria o opaku. Ak toto budete prehliadať tak privediete Európu k vojne, alebo ku kompletnej islamizácii.

Nie, synonymom strachu sa na Slovensku nestáva slovo moslim, ale nebezpečná ideológia, ktorá má na svedomí, okrem mnohého iného, aj mnohé samovražedné teroristické útoky, a ktorá sa schováva za mierumilovné náboženstvo. A jej šíreniu výdatne pomáha pseudohumanizmus, zaslepenosť, alibizmus, zvrátená imigračná politika a falošná politická korektnosť lídrov EÚ a tých, ktorí jej, alebo im, pritakávajú, ako to robíte Vy, pán prezident Kiska. A oni sa potom ešte čudujú, ako je možné, že ľudia majú po každom útoku islamských teroristov a po každom „náhodnom“ vyčíňaní imigrantov väčší a väčší strach. Je to aj, alebo hlavne zásluha takýchto politikov akým ste aj Vy. To je môj názor. A na tom nič nezmení to, že pre iné veci si Vás môžem vážiť, alebo vážim.

Súvisiace články:

https://dennikn.sk/blog/791771/zoznamte-sa-s-nabozenstvom-mieru-a-zvlast-s-jeho-extremne-mierumilovnymi-clankami/

https://burkert.blog.sme.sk/t/64098/islam-a-zahranicna-politika

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 842093x
Priemerná čítanosť článkov: 4108x

Autor blogu