Založ si blog

Pred duchovnými príčinami nemocí treba ľudí chrániť!

aby sa náhodou nenakazili bludmi! Najlepšie ak ich k nim vôbec ani len nepustíme! schováme pred nimi knihy, časopisy, články, blogy!, tvrdiace nezmysly!, ako napr. že: rakovina môže mať, alebo má aj duchovné príčiny! Veď to doposiaľ nikto žiadnymi materialistickými dôkazmi nepotvrdil!!! A to dokonca ani vyložene materialistická veda!

A čo na tom, že ani nemohla? No veď skúste slepcovi od narodenia dokázať, že tráva, po ktorej chodí, je zelená.

To ale tých, ktorí rozhodujú o tom, čo bude a čo nebude na titulke najčítanejšieho blogu na Slovensku, netrápi.

Napísal som na ňom článok o duchovných príčinách rakoviny (link na neho je pod článkom), ktorý bol z jeho hlavnej titulky po niekoľkých hodinách, odstránený, resp. preradený do sféry zvanej „Mimo váš výber“…, aj keď čitatelia o výbere/nevýbere rozhodovať možnosť nemajú A nie len daný článok bol postihnutý, ale celý môj blog, kde zverejňujem aj mnohé ideologicky nezávadné články, napr. o cestovaní. Na dotaz, ktorý som adresoval administrátorovi, či je podľa neho správne, aby za škody, ktoré napáchal v ľudskom myslení článok o duchovných príčinách rakoviny, trestať aj ostatné články, ako sa dalo očakávať, som odpoveď nedostal.

Akoby niektorí ľudia nevedeli, alebo zabudli, koľko krát sa už ľudstvo v celej dlhej histórii mýlilo, koľko z vecí, ktoré  považovalo za bludy, sa neskôr preukázali ako skutočné a dnes sa už berú ako prirodzené. A veľa ľudí, ktorí na také veci prišli ako prví, boli popravovaní, lebo tým, aj keď nechtiac, nepriamo urazili tých „najinteligentnejších“ vtedajšej doby, vtedajšie monopoly na pravdu, alergické na všetko, čo nebolo v súlade s ich pravdou.

Väčšina z nás by zrejme povedala, že dnes už je to našťastie iné ako v stredoveku. Pozrime sa na to ale bližšie. Iné je to určite v tom, že prostriedky brojenia proti nepohodlným názorom sa výrazne zmiernili. Otázne však je, do akej miery je to spôsobené uvedomelosťou a do akej miery tým, že v dnešnej dobe ostrejšie prostriedky brojenia proti nositeľom nepohodlných názorov už nie je možné používať.

Otázne je, čo by v stredoveku robili, alebo aké prostriedky by v ňom použili ľudia, ktorí dnes proti nositeľom tvrdení vybočujúcich z rámca zasahujú iba cenzúrou. Iné totiž dnes ani neprichádza do úvahy. Iné prostriedky k dispozícii nemajú.

Ak niekomu prekážajú, alebo ho vyrušujú nie materialistické tvrdenia, ako napr.: že nemoci majú aj svoje duchovné príčiny, alebo že človek to nie je len pozemské telo, ale aj, alebo hlavne duch, ktorý ho oživuje, ktorý po pozemskej smrti spolu s telom nezomiera, ktorý si je sám strojcom svojho šťastia, alebo aj nešťastia, ktorý svoju „karmu“, alebo to, čo počas svojho bytia zasial, pri opätovnom vtelení, alebo zrodení na Zemi, nemôže len tak zahodiť, ale táto je na neho viazaná, predsa ho nikto nenúti, aby sa s nimi oboznamoval, a už vôbec nie aby im slepo veril, alebo ich v rôznych životných situáciách a obdobiach bral do úvahy.

Napriek tomu na údajne najčítanejšom blogu na Slovensku, zdá sa stále platí napr. toto:    

Tvrdiť, že bez zaoberania sa „jemnohmotnosťou“, resp. mimozemskými (nie hrubohmotnými)  oblasťami, ktoré sú prístupné iba vyciťovaním nášho ducha, na „koreň“ príčin rakovinového onemocnenia len sotva môžme prísť…, je neprípustné! a nebezpečné!… Prečo? Ťažko povedať. A je to pre našich čitateľov vôbec dôležité?…

Tvrdiť, že ak je človek nemocný, nemá zabúdať na prírodu, lebo ešte dnes platí starý výrok z Biblie, že Pán nechá rásť liek z zo zeme a rozumný ním nepohrdne!, a to platí aj pre rakovinu, je neprípustné! a nebezpečné!… Prečo? Ťažko povedať. Zvlášť keď nikto nikoho ani len nepriamo nenavádza aby ignoroval klasickú medicínsku liečbu rakoviny.    

Tvrdiť, že liečivé prostriedky samé osebe nestačia, že pri všetkých nemociach je potrebné, aby duch človeka sám pomáhal k uzdraveniu; ak má byť zaistený trvalý úspech, je neprípustné! a nebezpečné!… Prečo? Ťažko povedať.

Aj  keby som na blogu napísal, že som na vlastné oči včera videl mimozemšťanov a uvádzal ďalšie dôvody prečo o nich nepochybujem, tak je to môj názor, ktorý nikomu neubližuje a s ktorým sa absolútne nikto nemusí stotožniť, alebo mu nebodaj slepo veriť. Nie som profesionálny novinár a ani vedec, aby som to, o čom vôbec nepochybujem, a o čom píšem, niekomu dokazoval; zvlášť ak ide o veci duchovné, ktoré materialistická veda odmieta. Na strane druhej v dnešnej dobe nie sú ničím výnimočným zavádzajúce články priamo od profesionálnych novinárov mienkotvorných médií. Napr. http://modrydrak.blog.pravda.sk/2019/04/15/o-clanku-mienkotvorneho-dennika-sme/

Vo svojich duchovne ladených článkoch, a ani v iných, nikomu nič nevnucujem. Pre koho sú to bludy, nech sa tým jednoducho nevzrušuje; ak je toho schopný. A ak nie, tak to nie je môj problém. Nemali by sme z potenciálnych čitateľov duchovne ladených článkov robiť nesvojprávne a neslobodné bytosti, za ktoré musíme rozhodovať, či si ich prečítať môžu, alebo nie, za použitia sofistifikovanej cenzúry. Nesprávajme sa k nepohodlným názorom tak, ako to bolo bežné nie len v stredoveku, ale aj za nedávnych čias komunizmu.

Ak chce mne niekto zazlievať, že si dovolím v článku uviesť, že rakovina môže mať nie len hrobohmotné, ale aj duchovné príčiny, rovnako tak by som aj ja mohol vytknúť, že brojením proti takýmto článkom sa propaguje názor, že rakovina má iba hrubohmotné príčiny, a to, či ju niekto dostane, alebo nie, je len vecou náhody; aj keď materialistická veda to nevie absolútne ničím preukázať.

Na záver citácia jedného môjho obľúbeného blogera, ktorú uvádzam na margo toho, čo administrátori blogu Sme nepriamo podporujú svojim brojením proti homeopatii, kritikom očkovania, alebo takým článkom aký som posledne napísal:

„Všetky informované súhlasy  LNsP Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš  – a predpokladám, že aj ďalších slovenských zdravotníckych zariadení –  sú jednostranné, v neprospech pacienta, v zmysle „… ak sa nepodrobíte vyšetrenie, tak za nič neručíme, ak sa liečbe či vyšetreniu podrobíte, nenesieme zodpovednosť za váš zdravotný stav …“  Navrhujem, aby rovnako postupovali  automechanici, stavbári, výrobcovia automobilov““ …  

Tu je ten spomínaný článok:

https://burkert.blog.sme.sk/c/506372/duchovne-priciny-rakoviny-a-predpoklady-jej-uspesnej-liecby.html

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853879x
Priemerná čítanosť článkov: 4086x

Autor blogu