Založ si blog

Humanistický odkaz č. 1 – Korán nemá vplyv na samovražedné útoky! . . .

Humanistický odkaz č. 2: Keďže aj Starý zákon je plní krviprelievania a ani Ježiš zákon neprišiel zrušiť, islam musí mať v EÚ zelenú so všetkými svojimi článkami!

Humanistický odkaz č. 3: Keďže v mene Biblie boli v minulosti páchané zverstvá, nemôžme nedať v EÚ šancu uchytiť sa Koránu.

Humanistický odkaz č. 4: Keďže zverstvá páchajú aj kresťania, nebolo by fér zatvoriť dvere EÚ imigrantom z moslimského sveta s ktorými prichádzajú do EÚ súčasne aj radikáli! Majme predsa zmyslel pre spravodlivosť a rovnoprávnosť!

Humanistický odkaz č. 5: Ak v EÚ je dosť miesta pre radikálov s kresťanskými koreňmi, napr. Kotleba atď. nebol a nie je dôvod:

– aby EÚ začala prísne odlišovať kto je skutočný vojnový utečenec prichádzajúci z moslimských krajín, a kto nie,

– aby začala zbystrovať pozornosť pri takých vojnových utečencoch, ktorí doma nechali („len“) svoju ženu a deti,

– aby začala dávať pozor či medzi utečencami nie sú takí imámovia, ktorí nehľadajú útočisko pred vojnou , ale vojnu skôr prišli zasievať šírením nenávistných článkov proti inovercom,

– aby EÚ začala prísne strážiť svoje hranice, a nebodaj na nich začala stavať ploty s ostnatými drôtmi!

– a aby sme nedovolili imigrantom len tak putovať po EÚ, alebo aby sme začali zatvárať dvere ekonomickým a sociálnym utečencom, resp. ak sa k nám aj nejakí náhodou dostali tak nemôžme pristúpiť k ich deportáciám, veď to by sme sa podobali nacistom!… My musíme dať imigrantom príležitosť začleniť sa a tým podporovať obohatenie našej spoločnosti v záujme nás všetkých…

 

Aj takéto odkazy, a nie len tieto, nepriamo ale aj priamo vyplývajú zo slov nie jedného humanistu. Za humanistov ich označujem preto, lebo mňa a podobných označujú za nehumánnych radikálov a šíriteľov náboženskej neznášanlivosti. Prečo? Lebo kritizujem/e imigračnú politiku EÚ, poukazujem/e na to, že islam zďaleka nie je len mierumilovným náboženstvom, že navrhujem/e, aby ich šírenie jeho nenávistných článkov bolo v EÚ trestné. Doposiaľ však moje údajné podnecovanie k náboženskej neznášanlivosti nepodopreli ani jedným mojim tvrdením. Vyzval som ich aby ma zažalovali, ak je to pravda. Podľa vyššie uvedenej logiky, ak by sme ju mali uplatňovať, to by potom nikto nemohol kritizovať ani komunizmus. A kto by tak robil ten by automaticky podnecoval na nenávisť voči tým, ktorí ho vyznávajú, alebo vychvaľujú. Napr. mnohí voliči Smeru.

Je čas odhodiť predsudky voči kritike islamu. Dnes sa zjavne nedá kritizovať imigračná politika EÚ bez toho, aby človek nebol označený za neľudského. Zjavne sa nedá kritizovať ani islam, imámovia a moslimskí predstavitelia bez toho, aby človek nebol označený za fašistu, alebo podnecovateľa k náboženskej neznášanlivosti.

 

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 842040x
Priemerná čítanosť článkov: 4108x

Autor blogu