Založ si blog

Dajte mi azyl! Lebo sa zabijem!

Vie si niekto predstaviť, aby nejaká slovenská rodina (a takých rodín je na Slovensku X, ktorých sa to týka) vyhlásila: „Pán premiér, dajte nám 100 tisíc éčiek, lebo toľko potrebujeme na životne dôležitú operáciu a veľmi drahé lieky pre naše dieťa, ktoré inak zomrie! A ak nedáte, vrhneme sa pod vlak…“ Alebo: „Pán premiér, žijeme v osade v rozpádavajúcej sa chatrči, nemáme peniaze na kúrenie, a ak nám nezabezpečíte štandardné bývanie, našich 5 malých detí dosť pravdepodobne tuhú zimu neprežije. Ak to nesplníte tak my podstúpime niečo tak riskantné, že pri tom dosť pravdepodobne všetci zahynieme.“…

Kto si toto u nás vie predstaviť? Predpokladám že nikto, lebo toto sa u nás nedeje, takéto citové vydierania;  aj keď aj u nás žije množstvo ľudí v ťažkej núdzi. Jednoducho sme inak nastavení. A všetci by sme takéto citové vydierania, ak by sa náhodou stali, odsúdili. A nebolo by to nesprávne.

Lenže celkom opačný názor na vec majú európski lídri a odborníci na diplomaciu svetového kalibru, ktorí skonštruovali text Marakéšskeho paktu. A sú to oni, ktorí nesú hlavnú zodpovednosť za stovky utopených imigrantov v Stredozemnom mori. Títo odvážlivci dobre vedeli, že v snahe dostať sa do „európskeho raja“, svoje životy vystavujú nebezpečenstvu a takisto veľmi dobre vedeli, že ak sa im podarí Stredozemné more v člnoch prekonať, späť ich už spravidla nikto neobráti, resp. vždy budú mať šancu, že v Európe zakotvia. A to z dôvodu „nefalošnej humanity“ európskych lídrov.

Na strane druhej, ak by európski lídri pre nových osídlencov Európy posielali do Afriky a na Blízky Východ lode, bolo by to príliš okaté.

Ale hlavne že Slovensko si prísne chráni hranicu s Ukrajinou. …

A aby sme európskych lídrov uspokojili, museli sme investovať a stále investujeme nemálo peňazí na jej ochranu. Len aby sa nám sem náhodou nenatlačili ukrajinskí imigranti a neohrozili náš blahobyt, naše pracovné miesta, a našu kultúru.

A tých utopených imigrantov bude ešte oveľa, oveľa viac. Neskončí to nikdy. Iba ak by náhodou európski lídri sa konečne začali správať zodpovedne, nabrali odvahu a dali jasne na javo všetekým, že sa nenechajú ničím, ani nikým vydierať; aj za cenu že ešte pár „skeptikov“ pri skúšaní, čo to títo lídri naozaj myslia vážne, sa pri ňom utopí. To ale nehrozí. Lebo lídri od svojej „nie falošnej humanity“ a svojho ušľachtilého rozvíjania masovej riadenej migrácie z Blízkeho východu a Afriky do Európy, kvôli jej pracovnému a kultúrnemu obohateniu…, nemienia len tak ľahko upustiť. Zvlášť keď im to ľahostajnosť väčšiny občanov EÚ uľahčuje.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 851493x
Priemerná čítanosť článkov: 4074x

Autor blogu