Založ si blog

Nezatvárajte neopichaných zdravých učiteľov do karantén! Otvorený list ministrovi školstva.

Pán minister školstva, Branislav Gröhling,

Ján Amos Komenský, považovaný za učiteľa národov, povedal:

„Jediným učiteľom hodným toho mena je ten, ktorý vzbudzuje ducha slobodného premýšľania a rozvíja cit osobnej zodpovednosti.“

Môžete pán minister s čistým svedomím povedať, že dnešné školstvo žije týmto odkazom učiteľa národov? A že vy, ako minister, k tomu vediete učiteľov a že učitelia k tomu vedú žiakov???

Som jedným z učiteľov a osobne to vidím tak, že v tejto epidémii, ktorá je aj, alebo hlavne epidémiou šialenstva okolo Covidu 19, ktorá vypukla v marci 2020, ste panike a zbabelosti v našom školstve podľahli ako prvý vy, pán minister.

To, na čo poukazoval napr. MUDr. Bukovský (označený vašim niekdajším ministerským predsedom, Igorom Matovičom, za hoaxera a dezoláta), už od apríla 2020, že Blackout a Lockdowny povedú ku škodám na psychickom, vzťahovom a ekonomickom zdraví spoločnosti“, teraz potvrdila veda! Najnovšia analýza vedcov z prestížnej Johns Hopkins University ukázala, že „Lockdown ani v prvých fázach „pandémie“ nemal takmer žiadny vplyv na úmrtnosť – znížil úmrtnosť o 0,2%, čo je tak blízko nule, že ostatné, podstatne väčšie škody spôsobené Lockdownami, by mali byť trestne stíhané. Zvlášť ak ich aktéri boli na ich katastrofálne následky upozorňovaní, ale oni si zapchávali uši a radšej sa nechali hypnotizovať pendémiou šialenstva vyvolanou mienkotvornými médiami; veď strach sa tak dobre predáva.

Napriek tomu, ešte v súčasnosti, napr. ja osobne, ako učiteľ ZŠ, musím ísť do karantény, na tzv. karanténnu PN, čo znamená PRÁCE NESCHOPNOSŤ!… hoci som úplne zdravý, AKONÁHLE v škole vstúpim a pobudnem v takej triede, v ktorej sa nachádza nejaký, síce zdravý žiak, ale tomuto nediagnostický test ukáže „pozitivitu“ na Covid 19. Plat sa takému učiteľovi kráti na 20 % a ostatní učitelia ho musia v škole zastupovať. O škodách na vzdelávaní ani nehovoriac, lebo minimálne nezaočkovaní spolužiaci musia ísť, po všetkých tých neverending lockdownoch, do karantén takisto.

A to všetko len preto, lebo sa odmietam/odmietame opichať „vakcínou slobody“, resp. ju nepotrebujem/nepotrebujeme; aj keby bola účinná a absolútne neškodná. Kto chce, nech tomu verí; aj keď v tejto súvislosti zostáva nezodpovedaných celé množstvo zásadných otázok a preto minimálne učitelia, na čele s ministrom školstva, ktorí majú žiakov viesť ku kritickému mysleniu, by sa nad tým mali vážne zamyslieť a podľa toho konať.

Je mi odporné, ak sú dokonca aj mladí zdraví ľudia, hoci „len“ nepriamo, nútení, aby si ju nieže dali raz, ale pichali sa ňou pravidelne.

Dovolím si tvrdiť, že viem rozoznať, kedy som chorý a kedy nie, kedy by som predstavoval  pre iných hrozbu, a viem o dosť lepšie ako hlavný hygienik a minister zdravotníctva dohromady, čo moje telo potrebuje a čo nie. Vakcína na C 19 k tomu ale nepatrí. Posúďte sami:

1.

Minimálne od vypuknutia epidémie C-19 (marec 2020) som, minimálne doposiaľ, nemal ani len nádchu, a pred tým som v živote nemal ani chrípku, aj keď som proti nej nebol nikdy očkovaný, a ak som ju náhodou aj mal, tak som o tom ani nevedel. V materskej, na základnej, strednej a na vysokej škole som nemaródoval ani raz na nič, teda ani na vírusové ochorenia. Zjavne som mal dobrú imunitu z takého spôsobu života, od ktorého sú dnešné deti a mládež, až na výnimky, veľmi vzdialené – stále, aj pri mínusových teplotách (zimy boli vtedy o dosť tuhšie), sme boli vonku a hrali sa, športovali. Ani doma ani v škole nás nerozmaznávali. V lete sme nevedeli čo je to pitný režim a neraz stalo, že sme, zaujatí hrami, zabudli prísť domov na obed. Vystačili sme si s tým, čo sme si odtrhli zo stromov, zo záhradky, alebo našli v lese. Keď som mal cca 40 rokov tak som prvý krát „omaródoval“ kvôli teplotám, ale po dvoch, troch dňoch čisto na ovocí, som sa už cítil viacmenej dobre.

2.

Manželka a syn mali C-19. Napriek tomu, že som s nimi denno-denne v spoločnej domácnosti, som sa od nich nedokázal nakaziť. Ani dcéra.

Tak prečo vláda, do ktorej patríte, mňa a podobných, aj keď „len“ nepriamo, núti do očkovania na C 19??? 

 

To sa mám nasilu nechať nakaziť Covidom 19?, aby som mal aspoň na pol roka pokoj?

Mám za tým účelom radšej prestať zdravo žiť, aby som si znížil imunitu??? K tomu totiž mnnohých ľudí nepriamo nútite.

Lebo aj keď už mám po päťdesiatke (som ročník 1968) stále mi veľmi dobre funguje prirodzená imunita. A dovolím si tvrdiť, že je to hlavne, alebo vďaka tommu, že:

 

– Posledné 3 roky sa sprchujem výlučne len studenou vodou,

– Dlhodobo som 4 až 5 dní v týždni vegetariánom. V minulosti som 5 rokov v kuse mäso nejedol vôbec (človeka to ozdraví),

– Nefajčím. Alkohol pijem s mierou; aspoň si to myslím (najlepšie je ale nepiť ho vôbec),

– Každé doobedie doprajem organizmu očistu – iba bylinkové alebo zelené čaje a ovocie (čerstvé, alebo sušené) a orechy; niekedy biely jogurt, či acidofilné mlieko,

– Obed mám síce klasický (čo sa navarí v škole, alebo doma), ale ku klasickej večeri si často dávam porciu šalátu zo surovej zeleniny a to aj v zime – hlavne mrkvovo-cesnakový, alebo hlávkovo-kapustovo-cibuľový, do toho olivový olej a vegetu,  prípadne aj naklíčené mungo, či rôzne semiačka,

– Minimálnne od októbra do marca raz mesačne mám buď 32 hodinovú očistnú hladovku, alebo preplach čriev čerstvou šťavou z cvikly, alebo z kyslej kapusty, alebo si za tým účelom dám šankprankšalánu (kombinácia pitia slanej vody robenia určitých cvikov),

– Strážim si váhu, lebo ak si nedávam pozor, relatívne rýchlo priberám,

– Hýbem sa minimálne 4 krát týždenne (za rok ubehnem spolu okolo 1.500 km)

– Takmer každé ráno 10 minút cvičím (strečingovo – posilňovacia rozcvička),

– Snažím sa aj o pohyb duchovný, či „psycho hygienu“.

 

Napriek tomu ja a mne podobní učitelia predstavujeme pán minister hrozbu??? Nehovoriac o tom, že C 19 môžu šíriť, alebo šíria, aj zaočkovaní. Dokonca aj tí, čo si za jeden rok dali pichnúť „len“ 2 dávky vakcíny. Čo s nimi bude, ak ich organizmus po X dávkach vakcín stratí prirodzenú imunitu, to vlády s.r.o. zjavne netrápi. Hlavne, že sa plní plán!… A dovolím si, podobne ako napr. izraelský premiér, tvrdiť, že zaočkovaní sú pre šírenie C 19 väčšou hrozbou než nezaočkovaní; lebo si po 2 dávkach (dnes už po 3 dávkach) mnohí z nich myslia, že už sú za vodou…

Je ľahko pochopiteľné, že z „princípu“ zaočkvaných učiteľov do karantén dávať nemôžete, aj keď C 19 môžu šíriť takisto. Ak by ste to spravili, spochybnili by ste vakcíny. A to si dovoliť ani za svet nemôžete. Či? Zjavne tejto vláde teda ide o niečo iné ako o zdravie.

Keby každý človek robil aspoň polovicu z vyššie uvedeného, dovolím si tvrdiť, že aj keby mienkotvorné médiá naďalej účelovo vyvolávali prehnaný strach z C 19,  nepomohlo by im to – počet hospitalizovaných na covid 19, alebo chrípku, by sa v nemocniciach znížil v najkritickejších mesiacoch možno aj o viac ako o 90 %.

A to by bol pre farmaceutický priemysel zjavne veľký problém.

A zjavne aj pre vlády s.r.o.. Do jednej z nich patríte aj Vy, pán minister.

Veď „len“ úprimne povedzte, koľko pozornosti táto vláda venuje propagácii riadne neotestovaných vakcín a núteniu ľudí do opichávania a koľko pozornnosti propagácii zdravého životného štýlu? Veď to sa nedá ani len porovnať. No napriek tomu sa ľudí snažíte presviedčať, že vláde ide o zdravie spoločnosti. Ste stratili akúkoľvek súdnosť? Zdá sa, že áno.

Ešte aj tesne pred vypuknutím epidémie C 19 chodili ľudia do práce bežne aj s chrípkou. Aj deti úplne bežne chodili s chrípkou do školy; aj keď medzi chrípkou a C 19 nie je zásadný rozdiel (určite nie taký, aký sa snažia média a vlády s.r.o. vytvoriť). Vlády, ani ministerstvo školstva, to však nikdy netrápilo. Ak, tak raz za niekoľko rokov vyhlásilo ministerstvo týždňové chrípkové prázdniny. A dnes? Samé lockdowny a karantény. Človeka v MHD len napne na kýchnutie a nastáva panika, aj keď väčšina naokolo je zaočkovaná a poistená respirátorom. Nie je to choré? Prehnaný strach, pán minister, opantal aj učiteľský zbor. A Vy s tým robíte čo? Ak by „dezolátni odborníci“ a ľudia  nahlas nevyjadrovali svoju nevôľu tak vláda, do ktorej patríte, by nás s najväčšou pravdepodobnosťou držala v lockdowne doteraz.

A čo sa týka detí: Choré dieťa do školy nepatrí. Ale ostatné deti nie sú hrozbou. „Deti boli a aj sú len výnimočne zdrojom infekcie pre svoje okolie. Dôkazom toho je, že nikde na svete sa škôlky a školy nestali zdrojom masívneho šírenia infekcie  a to ani v krajinách, kde nebola zastavená výučba. Väčšina štátov EÚ mala obmedzenú výučbu iba na pár týždňov. Dokonca sa vo väčšine štátov ani netestovalo a deti vo vekovej kategórii do 12 rokov neboli povinné nosiť rúška. Respirátory pre deti neboli v EÚ povinné nikde (okrem Slovenska)“. MUDr. Bukovský, z knihy „Zmazaný“.

P.S.:

Verím tomu, že skôr alebo neskôr, zvlášť keď budem mať oslabenú imunnitu po nejakom extrémnom behu (cca raz ročne behávam maratón) Covid 19 dostanem. Ale vzhľadom k tomu, že si budujem prirodzenú imunitu, je málo pravdepodobné, že moje telo si s ním neporadí. Áno, môžem sa mýliť, ale mýliť sa môžu aj tí, ktorí vidia spásu vo vakcínach. Ja som si vybral inú cestu a nikoho neohrozujem. Ak sa nebudem cítiť dobre, zostanem pre istotu doma, a ak C 19 dostanem, a moja imunita nevypovedá zrazu službu, budem aj rád, lebo takto, aspoň na pol roka, sa zo mňa stane konečne človek normálny…, a hlavne covid byrom neobmedzovaný.

Doplnené 5.2.2022 o 22:06:

Je mi jasné, že k ministrovi sa tento článok ťažko dostane. V každom prípade – poslal som to na 4 e-mailové adresy ministerstva. Ale nejde ani tak o to, či sa to ministrovi dostane, alebo nie. Málokto to vie, ale aj myšlienky majú svoju určitú silu, život. Čím viac nejakých pozitívnych myšlienok o nápravu bude, tým je väčšia šanca že ich niekto zrealizuje. Ďalšia vec je, že ak by ľudia mlčali, a mali s politikmi neobmedzenú trpezlivosť,  mnohé veci by sa dopredu nepohli. Ja som v danej veci spravil to, čo som mohol; a verím, že som nebol sám. Čím viac takých ľudí bude, tým skôr skončia nezmyselné opatrenia, resp. sa môžu pohnúť veci dopredu. A takto to funguje všade, v mnohých oblastiach. Alebo nefunguje – ak ľudia sú apatickí.
Raz, verím tomu, aj keď sa toho asi nedožijem, budú obézni ľudia nútení schudnúť, tak ako dnes sú nútení zaočkovať sa aj zdraví ľudia. A ak neschudnu, budú napr. platiť vyššie zdravotné odvody. Žiadna pozitívna zmena v dejinách nevznikla bez toho, aby sa ňou pred tým ľudia nezaoberali v myšlienkach a nenarážali na názorovú opozíciu.

Doplnené 12.2.2022:

Došlo k zmene. Od pondelka 7.2.2022 do karantény musí ísť iba taký nezaočkovaný neprekonaný zdravý učiteľ, ktorý bol v triede, kde sa vyskytotol pozitívny prípad C-19, ale len v tom prípade, že nemal na tvári respirátor.

Je to pozitívny posun, ale s prímesou alibizmu, lebo aj doposiaľ museli učitelia v treidach používať respirátor, a to dokonca aj plne zaočkovaní učitelia.

 

Súvisiaci článok:

Sú aj dôležitejšie veci ako strach z pozemskej smrti a „svätá vojna“ proti Covid-19

 

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:17

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853227x
Priemerná čítanosť článkov: 4082x

Autor blogu