Založ si blog

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

Ale zjavne oprávnene…

Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko…

Fico ale hovorí niečo úplne iné než hovoria samotní Ukrajinci. Pri žiadnej dohode nebol, taká dohoda neexistuje, ani neexistovala. Len si vymýšľa a recituje ruskú propagandu. Ruský užitočný idiot prezlečený za slovenského premiéra. Rusko si dalo nesplniteľné podmienky a preto žiadne jednanie o mieri ani nemohlo prebehnúť.

Ďalším jeho výrokom z mnohých bludných, pri príležitosti 2. výročia od vypuknutia vojny na Ukrajine, bola skutočná perla:

„Masívna podpora Ukrajiny spojená so sankciami proti Rusku a falošným démonizovaním prezidenta RF Putina, v snahe dostať Rusko na kolená, nefunguje.“

Putina vôbec netreba démonizovať. On je oveľa horší ako démon a postaral sa o to len a len on sám. Spravil zo seba diktátora. Najprv dal zmeniť ruskú ústavu, aby sa stal, podobne ako Lenin, večný…, aby mohol byť prezidentom dovtedy, kým bude žiť svoj mizerný a zločinný život. Zavrel ústa celej ruskej opozícii a všetkých relevantných kritických ruských novinárov odrovnal, alebo nechal zabiť. Státisíce ruských vojakov poslal na jatky na Ukrajinu len aby bojovali za jeho zvrátené geopolitické sny. Jeho agresiu voči Ukrajine odsúdilo minimálne 120 krajín sveta a kamarátia sa s ním iba niektorí diktátori sveta a to konkrétne z Iránu, Severnej Kórey, prípadne z Číny A to ešte nehovoríme o tom, čo Putin nechal napáchať na Ukrajine, lebo o tých zločinoch raz budú napísané hrubé knihy. A k tomu ešte aj opakované vyhrážky o použití jadrových zbraní, ak Západ neprestane pomáhať Ukrajine dodávkami zbraní, aby sa táto mohla proti agresorovi účinne brániť. Nie Západ, ale jedine Putin predlžuje vojnu na Ukrajine. To jeho vojaci znásilňujú Ukrajinu, nie západní. Stačí keď nechá odpratať svojich vojakov z Ukrajiny a bude po vojne.

Ale kolaborant Fico o Putinovi hovorí ako o významom človeku… Najškaredšie zvieracie meno pre tohto masového vraha by bolo urážkou daného druhu zvieraťa.

Dá sa ešte pochopiť ruská báchorka o rozširovaní NATO a ohrozovaní Ruska, ak ju je počuť z úst Rusov, lebo títo doma nepočujú nič než ruskú propagandu a za protiputinovské názory sa v Rusku zatvára do väzenia. Ale keď to hovorí premiér Slovenska, krajiny, ktorá bola roky Ruskom (Sovietskym zväzom) okupovaná a potom si sama odhlasovala členstvo v NATO, a po ňom tú rozprávku o ohrozovaní Ruska zo strany NATO opakuje polovica voličského elektorátu Slovenska, ale zo „zločinného“ NATO Fico pritom vystúpiť nechce, tak to je čistá psychiatria.

Prečo to robí??? Z čistého populizmu, pre peniaze, alebo čo je teda za tým jeho sklonom k RuSSku? Môže niekto napísať 5 vecí, ktoré sú v Rusku lepšie ako v tej zlej EÚ?

Je tragikomické, že o ukrajinských neonacistoch najviac reve predstaviteľ štátu, ktorý za       2. svetovej vojny s Hitlerom ochotne kolaboroval, prevádzkoval klérofašistickú diktatúru a fašistickej ríši ochotne vydával židovské obyvateľstvo. Štátu, v ktorom strana, čo sa hlásila ku klérofašistickej symbolike, bola ešte nedávno v Národnej rade SR.

Len pre zaujímavosť: Pravý sektor (spolok ukrajinských fašistov) dostal vo voľbách v roku 2014 z celkového podielu 1,8% hlasov. ĽSNS (Kotlebovci) vo voľbách 2016 dostala 8%. Ľudia, ktorí v r. 2020 boli na kandidátke odchovancov ĽSNS, pod hlavičkou Republika, ako napr. Tomáš Taraba, a dostali sa do parlamentu, sú dnes v parlamentne znovu a to cez SNS, a Taraba je dokonca minister. A jeho šéf Fico aj tak pri každej príležitosti točí o ukrajinskom fašizme… Ale to, čo robí ruská armáda na Ukrajine, tie masového hroby civilistov, tak to s fašizmom samozrejme nič spoločné nemá… Oni tam vlastne ani nie sú…

A najhoršie na tom je, že všetky tieto Ficove ruské sračky tíško schvaľuje náš predseda NR SR a najväčší favorit na zvolenie do funkcie prezidenta SR – Peter Pellegrini. Len aby bol pokoj… Takto si on krásny predstavuje pokoj…, že bude všetko mlčky schvaľovať svojmu politickému stvoriteľovi.

Povedzme, že Ukrajina si nechá ukradnúť ďalšie časti svojho územia za cenu ukončenia vojny. Neexistuje žiadny dôvod, aby to urobila, ak by to nevymenila za absolútnu bezpečnosť zvyšku územia. Tú jej nezaručí žiadny zdrap papiera podpísaný absolútne nevierohodným Ruskom, ale iba urýchlený vstup do NATO. Prečo tento mier teda Orbán či Fico nenavrhujú? Pretože chcú iba mier podľa ruských nôt, teda nielen ukradnuté územie v prospech Ruska, ale aj to, aby o Ukrajine a jej zahraničnej politike rozhodovalo v budúcnosti Rusko.

 

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 854022x
Priemerná čítanosť článkov: 4086x

Autor blogu