Založ si blog

Kto toleruje zvrátenosti v Koráne, zákonite toleruje aj vraždenie v mene Allaha

A tým ho logicky aj nepriamo podporuje. Aj keď sa od samovražedných útokov a iných násilností vykonaných v mene islamského boha slovne dištancuje. Aj postoj k zásadnej veci je totiž činom.

 

Na úvod by som chcel zacitovať slová jedného blogera: „Ak vyhlásim Hitlera za svojho boha, s tým, že mi môj boh nariaďuje pozabíjať všetky ostatné „menejcenné“ rasy, mám na takéto vyznanie právo?“

 

A ak náhodou áno, môžem ho beztrestne verejne vyznávať a šíriť?

 

Len samotný Korán, ako súčasť islamu, obsahuje zvrátenosti. Napr. nabáda na likvidáciu inovercov. Napriek tomu je Korán predstaviteľmi islamu doposiaľ uznávaný a vyzdvihovaný ako čisté slovo božie a v EÚ má islam aj so svojimi zvrátenými článkami vďaka falošnej politickej korektnosti zelenú, keďže patrí medzi veľké svetové náboženstvá, resp. sa náboženstvom oficiálne nazýva. A za náboženstvo sa v EÚ oficiálne považuje aj keď v sebe nesie toľko zvráteností, či už v Koráne, islamskom práve, alebo v islamskom životopise proroka Mohameda, že ak by sa začali jednotlivo rozdávať, tak by na základe nich mohli kľudne vzniknúť možno aj desiatky rôznych nebezpečných siekt, ktoré by s veľkou pravdepodobnosťou boli štátmi EÚ vzápätí zakázané. 

 

Náboženstvu islam je však tolerované všetko, aj keď v jeho mene sa už takmer denne konajú v EÚ zvrátenosti. Surové vraždy nevynímajúc. Ak by toto mala na svedomí nejaká sekta, nie len že by bola zakázaná, ale jej predstavitelia, ktorí o zvrátenostiach kážu ako o čistom slove božom, by do jedného sedeli v base; ak by neboli práve na úteku.

 

Ja byť moslimom, minimálne ak by som žil v Európe, odsúdil by som verejne zvrátené články svojej viery, dištancoval by som sa od nich. Rovnako ako odsudzujem ako človek kresťanskej viery tie biblické články, ktoré zjavne nemajú s božou láskou a spravodlivosťou nič spoločné.  Ak by som to nespravil tým pádom by som zo svojho Boha spravil krvilačného netvora.

 

Zaujímalo by ma, kde je tá hranica, miera zvráteností, aby sme boli schopní povedať, že to, čo sme doteraz považovali za sväté, alebo za čisté slovo Božie, čistým ani svätým nemôže byť, lebo je to v rozpore nieže s Božou láskou a spravodlivosťou, ktorá je vysoko nad našou, ale dokonca so základnými princípmi morálky o ktorých inak nepochybuje žiaden kňaz ani imám. Koľko vrážd sa ešte „musí“ spáchať v mene Allaha, aby sa kompetentní aspoň začali zoberať otázkou, či určité články islamu nie sú pre ne živnou pôdou? A samozrejme aj otázkou postihovania tých, ktorí v mešitách EÚ dávajú takýmto článkom zelenú, alebo o nich hovoria ako o čistom slove božom. Potom sa nemôžme čudovať, prečo sa v radoch moslimov doposiaľ našlo toľko jedincov, ktorí zatúžili po skratke do „moslimského neba“ tak silno, že sa kvôli tomu neváhali odpáliť v dave atď. a pod. A nájdu sa aj mnohí ďalší. A čím dlhšie bude v EÚ oficiálny politický postoj k islamu, nabádajúceho na mnohé zvrátenosti, tolerantný, tým bude takýchto jedincov a vrážd zákonite viac.

 

Áno aj Starý zákon obsahuje články, ktoré s láskou a toleranciou nemajú nič spoločné a idú proti nej. Lenže, je tu aj Nový zákon, a hlavne – moslimský svet neohrozuje kresťanský náboženský fanatizmus, ale naopak. A ak sa ešte náhodou dnes vo svete zabíjajú inoverci v mene kresťanstva, alebo nejakých článkov Starého zákona, sú to len výnimky. Ak nejaké skutočne existujú, tak len potvrdzujú pravidlo, resp. to čo tvrdím. V mene Biblie tu ani nikto nedegraduje ženy na menej cenné bytosti. A takto by sme vo  vymenovávaní rozdielov mohli pokračovať ďalej.

 

Ďalším chabým „argumentom“, ktorým sa obhajujú, alebo bagatelizujú zvrátenosti islamu a to čo sa v jeho mene v poslednej dobe deje v Európe je to, že údajne kresťanské lietadlá bombardujú moslimské krajiny a že zvrátenosti konané v mene islamu je proti tomu nič. K tomu len toľko: Poznáte nejaký prípad samovražedného útoku a bombardovania moslimskej krajiny na základe nejakých zvrátených článkov Biblie alebo s odvolávaním sa na Hospodina? A aj keby taký prípad existoval, je to naozaj dostatočný dôvod na to, aby sa v Európe politicky tolerovali tie články islamu, ktoré nabádajú na nenávisť, porušovanie základných ľudských práv, alebo dokonca vraždenie v mene Allaha, zvlášť ak sa o takýchto stále nových prípadoch z médií dozvedáme už pomaly denno-denne?

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 841913x
Priemerná čítanosť článkov: 4107x

Autor blogu