Založ si blog

Breivik ako „dôkaz“, že ak islam je nebezpečný, tak maximálne tak, ako kresťanstvo… A iné hlúposti

Toto je malá vzorka myslenia a deravej argumentácie nemoslimských obrancov islamu. Pochádza z diskusie na mojom „Facebooku“ po tom, čo som tam zavesil článok „A čo keď začnú byť vo svojej viere dôslední aj ďalší moslimovia?“, ktorý som napísal v novembri 2015 po teroristických útokoch v Paríži, ktoré si vyžiadali 130 obetí.

K nim sa prihlásila teroristická organizácia Islamský štát, no aj napriek tomu sa v diskusii stále a stále objavovali príspevky nepriamo aj priamo hlásajúce, že islam s tým nemá absolútne nič spoločné – aj keď ja som o tom vo svojom článku nikoho nepresviedčal, len som ním po daných surových útokoch položil, myslím si dosť opodstatnenú otázku vyjadrenú v názve článku „A čo keď začnú byť vo svojej viere dôslední aj ďalší moslimovia?“, keďže islam nenávisťou voči inovercom prekypuje.

Za povšimnutie stojí, koľko argumentov z diskusie je vecných. Ja som v nej nenašiel žiadny – ani len pokus o odpoveď a to ani len na otázku z názvu článku, akoby nenávisť v islame neexistovala a preto sa o ňu ani nikto z islamských teroristov, ani pri likvidácii inovercov v Paríži, nemohol oprieť. Namiesto toho iba hromada zahmlievania, na ktorú som sa konečne rozhodol reagovať samostatným článkom, aby som si v diskusiách ušetril čas a nemusel po každom článku reagovať na stále tú istú povinnú slovnú výbavu multikultúrnych nadšencov.

Najprv link na daný článok: https://burkert.blog.sme.sk/c/390553/a-co-ked-zacnu-byt-vo-svojej-viere-dosledni-aj-dalsi-moslimovia.html

 

Argument č. 1)

Vidim, ze ste sa stali odbornikom na islam…

Reakcia: Pre vás je Michal zjavne odbormíkom na islam iba ten, kto ho považuje za mierumilovné náboženstvo, potiažmo učenie Ježiša za rovnako nebezpečné ako učenie Mohameda, len nie a nie za totalitnú ideológiu. Na rozdiel od niekoho, čítať a rozlíšiť medzi tým, čo je duchovné učenie a čo je navádzanie na nenávisť voči inovercom, viem. Ak to vy neviete, neviem či by to mohla vyriešiť ešte jedna vysoká škola. Skôr to bude v niečom inom.

Človek nemusí byť arabista, ani odborník na islam, aby videl, že najviac prenasledovanou skupinou v islamských krajinách sú kresťania, ateisti, proste všetci, ktorí nie sú vyznávači politicko-náboženskej ideológie.

 

Argument č. 1a)

Marcel, čo sa Ti stalo? Kde sa v tebe berie toľko strachu a zloby?

Reakcia: Slavo, jednou z osvedčených metód, ako sa vyhnúť odpovedi na nepohodlnú otázku v súvislosti s islamom,  je položiť jej autorovi sugestívnu otázku.

 

Argument č. 2)

Podobne nenavistne clanky ako Koran obsahuje napr. aj Stary zakon, pasaze o vyvolenych su aj v Novom zakone. Takze rozsirite hrozbu o dalsiu miliardu? Som presvedčený, že za posledných 10 rokov v rámci Európy zavraždili bieli kresťania viac ľudí ako arabskí teroristi.
Mám sa báť každého bieleho kresťana?

Reakcia:

A kde je v článku napísané, že sa máme báť každého moslima?

Miešate Michal hrušky s jablkami. Aj v arabskom svete sa dejú bežné, teda nie teroristické vraždy, napr. vraždy zo cti, ak dievča odmietne vydať sa za vyvoleného 60 ročného starca, neraz bratranca, utečie z domu a vydá sa toho, koho si sama vybrala. A kľudne to môže byť moslim. Má smolu. Ak ju rodina nájde, zabije ju. Je to bežná prax. Alebo kameňovanie žien za to, že boli znásilnené nie svojimi mužmi, lebo podľa šaríie to je možné, ale niekým cudzím.  Alebo zhadzovanie homosexuálov zo strechy.

Na zvyšok vášho „argumentu“, ktorý sa objavuje po každej kritike islamu, som spracoval samostatný článok: Mierumilovné náboženstvo: Prečo kresťanstvo je, a islam nie je: https://dennikn.sk/blog/629283/__trashed-29/.

Týmto to ale ešte nekončí:

C) Nepočul som, že by nejakému kresťanovi, ktorý prešiel na islamskú vieru hrozil trest smrti.

D) Nepočul som, že by nejakému človeku, ktorý si urobí posmech z nejakej kresťanskej cirkvi, alebo nakreslí karikatúru pápeža, alebo Ježiša, hrozil trest smrti. Opačne to funguje veľmi spoľahlivo.

E) Taktiež tá „hrozná západná civilizácia“ nekameňuje a nekaličí ženy za cudzoložstvo, alebo dokonca za to, že je niekým znásilnená.

F) Kolkym ludom, napr. za posledne roky, odrezali hlavy krestania ODVOLAVAJUCI SA NA KONKRETNE CLANKY BIBLIE,

G) kolkych homosexualov takto obesili, alebo zhodili zo strechy LEBO TAK IM TO UDAJNE KAZE BIBLIA…,

H) Koľko samovražedných teroristických útokov sa za posledné roky udiali v mene Koránu a koľko v mene Biblie,

I) a môžete pridat aj nejake pocty znasilnenych maloletych moslimskych dievcat na zaklade biblickeho prava, ktore v moslimskych krajinach chcu zaviest krestanski radikali…“

J) Nech sa páči, máte možnosť vymenovať z evanjelií všetky citáty Ježiša, ktoré čo i len zaváňajú nenávisťou voči inovercom. Následne, ak máte odvahu a súdnosť, ich závažnosť a počet porovnajte a výsledok oznámte. Aby som vám to uľahčil, tu je malý prierez Koránom: https://dennikn.sk/blog/791771/zoznamte-sa-s-nabozenstvom-mieru-a-zvlast-s-jeho-extremne-mierumilovnymi-clankami/ 

K) A keď vaša odvaha nebude ustávať, vynikajúco, skúste postupovať podobne aj pri porovnaní životov Ježiša a Mohameda. Pre uľahčenie práce poskytujem link na prierez života Mohameda podľa islamu: https://burkert.blog.sme.sk/c/494187/zo-zivota-mohameda-podla-islamu-len-pre-silne-zaludky.html

L) Kto z neznalosti hádže učenie Ježiša a učenie Mohameda (podľa islamu) do jedného vreca nech sa zamyslí, ako by vyzerala spolocnost, keby vsetci ludia zili podla Jezisovho ucenia a ako by to vyzeralo, keby hoci len desatina moslimov zila podľa vzoru Mohameda ako je vykreslený v samotnom islame. Veď tak brutálne negatívne vykresliť ho by nezvládli hádam ani jeho najväčší nepriatelia.

 

Argument č. 2a)

Ste presvedčený, že islamskí teroristi to robia v mene boha??? To že kričia v Alah Akbar, neznamená, že to robia v mene Alaha. Aj Fico tu robí všetko v mene ľudí…

Reakcia:

Na tento argument už bolo z najväčšej časti odpovedané už v rámci reakcie na  argument č. 2. Treba len danú otázku doplniť o tieto otázky: A vy ste presvedčený, že inšpirovaní nenávistným Koránom a vysoko negatívnym príkladom Mohameda, neboli? A ak áno, na základe čoho? Lebo elementárna logika vraví, že to v mene Alaha robia, keď pri vraždení vrieskajú, že allah je veľký! Máme aj napriek tomu slepo veriť, že spomenuté 2 obrovské zdroje nenávisti sú neškodné a preto im nevenovať pozornosť?

To by  najviac vyhovovalo tým, ktorým ide o islamizáciu Európy a preto sa snažia nenávistnú podstatu islamu maskovať maskou náboženstva.

B) Dali ste si už niekedy otázku prečo je potom propagovanie myšlienok fašizmu trestným činom, aj keď ide len o „neškodné“ myšlienky? A ak dospejete k záveru, že by to trestným činom byť  nemalo, budete mať odvahu a podáte vo svojom mene verejný návrh, nech sa to zruší?

C) Bojovníci Islamského štátu len napodobňujú proroka Mohameda; hovorí ďalší bývalý moslim: http://marcelburkert.blog.idnes.cz/c/487714/bojovnici-islamskeho-statu-len-napodobnuju-proroka-mohameda-hovori-dalsi-byvaly-moslim.html

D) Ktorým Koránom sa nedajú ospravedlniť islamské teroristický útoky?

 

Argument č. 3)

Zabijanie v mene krestanskeho Boha nehrozi? A čo Bosna? A co magori strielajuci v USA?

Reakcia: Na tento argument už bolo z najväčšej časti odpovedané už v rámci reakcie na  argument č. 2. Treba len dodať, že vraždenie v mene Ježišovho učenia, ak sa náhodou v Bosne alebo v USA v jeho mene vraždilo (čo skôr nie), bolo, je a zostane v príkrom rozpore s týmto učením, zatiaľ čo islamský terorizmus voči inovercom je v plnom súlade nie len s Koránom, ale aj zvyšnými dvomi piliermi islamskej trilógie. To vie aj každý čo i len trochu inteligentní ateista, no napriek tomu sa tento primitívny argument objaví vždy tam, kde sa niekto opováži povedať na adresu islamu niečo kritické.

 

Argument č. 3a)

A za teroristicke utoky IRA súdite vsetkych Irov po celom svete?

Reakcia: Nevidím dôvod prečo by to nikto mal robiť a pokiaľ viem, nikto to ani tak nerobí. Podobne ani nikto rozumný nebude tvrdiť, že všetci moslimovia sú teroristi.

 

Argument č. 3b)

A Sadáma Husajna prepadli marťania bez viery, či kresťania? Nie, to nie je o slovách, ale o činoch!

Reakcia:

Zabili ho žoldnieri na príkaz vlády USA, a je jedno do akej miery v záujme vylepšenia svojej ekonomiky a do akej miery preto, lebo Husajnova diktatúrou mala na svedomí množstvo životov civilistov a aj mnohí Iračania ho už mali plné zuby a hľadali pomoc kde sa dalo, a našli ju v USA. Druhá vec je, či, alebo do akej miery zhodenie Husajna Iraku pomohlo. V každom prípade, zabitie Husajna nemá s vierou nič spoločné – v učení Ježiša nemá ani tú najmenšiu  oporu. Na strane druhej v islame terorizmus oporu, aj keď „iba“ slovnú, má. Obrovskú. A preto je vo svete toľko islamských teroristických útokov. Ale vy pokojne môžete nebezpečnosť totalitnej ideológie -islam, bagatelizovať aj naďalej.

K 2. vete: Neviem si predstaviť, ak by si bol svedkom toho, žeby tvoj nejaký kamarát svoje deti učil k nenávisti, a ty by si mu povedal: pokojne kamarát, rob to naďalej, to nie je o slovách, do hláv im môžeš vtĺkať čokoľvek…

Ak slová naozaj nemajú moc, tak prečo je potom propagácia fašizmu trestná? Rovnako aj podnecovanie na akýkoľvek zločin. Neverím že by si to v Trestnom zákone zrušil, ak by si mohol, no napriek tomu budeš dokola používať ten svoj bludný argument; lebo lepší nemáš.

 

Argument č. 4)

Islamský štát je len o získavaní bohatstva.

Reakcia: V jeho prípade je zbíjanie v súlade s „mierumilovným náboženstvom“ – s islamom, ktorý nesú aj v samotnom názve. A zďaleka nejde len o získavanie bohatstva. Aj preto tá otázka už v samotnom názve článku, na ktorú odpoveď, nikto z vás – nadšencov multi-kulti, nechce dať odpoveď.

 

Argument č. 5)

Marcel, požičiam si slová jednej kamošky, pretože to sformulovala veľmi presne: „Nebojím sa moslimov ani islamu. Bojím sa ľudí, ktorí manipulujú strachom. Bojím sa ľudí, ktorí šírenie nenávisti, zovšeobecňovanie, ukazovanie prstom a manipulovanie faktov považujú za prejav slobody. Týchto sa bojím oveľa viac. Lebo takto začali aj všetky doterajšie útoky (napr. voči Židom)

Reakcia: Manipuluje ten, kto svoje, hoci aj nepriame obvinenia, v danom prípade voči mne, nevie absolútne ničím podložiť.

Reakcia Borisa:

Vidíš Slavo, to je asi ten rozdiel medzi nami, ty sa bojíš Marcela, lebo vraj šíri strach, a ja a aj iní sa boja beštiálnych vrahov, ktorí nám, ak budeme mať tú smolu a budeme v nesprávnom čase na nesprávnom mieste, vystrelia mozog z hlavy, alebo nás roztrhajú nejakým semtextom. A to v mene chorej ideológie (islam podľa mňa nie je náboženstvo). Holt, v pohode, každý sa bojí asi niečoho iného…

 

Argument č. 6)

Boris, presne o to tej skupine bláznov ide – aby si mal z nich strach.

Reakcia Borisa: Ale Michal, ty snáď z nich strach nemáš? A každý normálny človek by podľa mňa strach mal mať. A práve preto by sme mali robiť všetko pre to, aby sme eliminovali možnosť pôsobenia takýchto hyen tu niekde okolo nás…

 

Argument č. 7)

Boris, Michal Ti to napísal presne. STRACH je to čo je podstatou terorou. Viem, že sa kedykoľvek, kvôli nehode v aute nemusím vrátiť domov, ale napriek tomu denne šoférujem.

A) Reakcia Borisa: Nuž Slavo, až žasnem. Ak strach zväzuje ruky, prečo sa potom bojíš Marcela, ktorý len napísal blog, a nemáš strach z teroristov? Po druhé, strach je základný inštinkt a pud prežitia. Strach o život je to, čo ťa determinuje a núti dávať si pri jazde domov pozor! Tak, ako všade a vždy. Neviem koľko kresťanov vraždilo v rámci Európy, ty asi vieš, že ich bolo viac ako muslimov. Ja teda nepoznám žiadneho a hlavne nepoznám žiadneho, ktorý by to robil mene Boha, alebo biblie, ktorá by mu to prikazovala.

B) K tomuto argumentu a ešte hodia tieto odkazy:

– Rodený moslim, ktorý má strach zo šírenia islamu je najskôr exemplárny príklad xenofóbie…http://marcelburkert.blog.idnes.cz/c/483728/rodeny-moslim-ktory-ma-strach-zo-sirenia-islamu-je-najskor-exemplarny-priklad-xenofobie.html

– Ak máte strach iba z Marcela a jemu podobných, tak skúste zo svojho FB napr. šíriť karikatúry pápeža a súčasne Mohameda. Uvidíme kto sa chytí. Alebo vyskúšajte tento návrh: http://marcelburkert.blog.idnes.cz/c/485004/vazne-trvate-na-tom-ze-islam-je-mierumilovne-nabozenstvo-potom-je-tu-jeden-navrh.html

 

Argument č. 8)

Teroristov cvičia na základe strachu: Najsamprv im implementujú strach z „bielych Europanov“ a potom im k tomu pridajú „posmrtných 7 pannien“… STRACH! STRACH!
A prečo sa bojím „Marcelových článkov“? Lebo infikujú strach do hláv ľudí… A Potom príde idiot z okolia Kotlebu a ten prinesie do hláv ľudí, ktorých ovládne strach, RIESENIE… Ako tomu riešeniu hovoril Hitler??? Konečné riešenie? Vidíš tam nejakú líniu?
Nasa krajina ma bohate skusenosti so zabijanim, deportovanim a zatvaranim vlastnych obyvatelov z dovodu tzv. kolektivnej viny.

Reakcia:

A) Len pre presnosť, je to viac než 70 panien (sexuálnych otrokýň) a nie 7, ktoré v islamskom nebi čakajú na každého moslima, ktorý padne v boji za vec islamu.To je slušné číslo na to, aby nejedn človek tomu uveril a obetoval za to svoj krátky pozemnský život.

B) Reči okolo Hitlera a Kotlebu nie sú v tomto prípade namieste. Hrozba islamského terorizmu je tu, je reálna a nie vymyslená! Poraziť islamský terorizmus predpokladá poznať, čo je jeho ideový zdroj a s týmto sa aj náležite vysporiadať, tak ako už máme vysporiadané to, ak by sa niekto opovážil šíriť alebo propagovať fašizmus. Islam oproti fašizmu nie je o nič menej nebezpečný. Majú tie isté princípy, základné znaky.

C) Hovoriť pravdu o islame znamená šíriť strach??? Ak chcete na tom trvať, som zvedavý či podľa tejto vašej skvelej logiky verejne navrhnete učebnice o fašizme, pamätníky pripomínajúce hrôzy fašizmu, a tiež všetky filmy o hrôzach fašizmu, ktoré sú tu pre výstrahu, aby sa zničili, nech už konečne nestrašia ľudí…

D) Aj Adolf Hitler si pre Nemecko prial náboženstvo ako je islam  http://marcelburkert.blog.pravda.sk/2017/06/30/aj-adolf-hitler-si-pre-nemecko-prial-nabozenstvo-ako-je-islam/

 

Argument č. 9)

Čoho sa bojím? Strach motivuje k vyhnutiu sa zlu alebo k úteku pred ním. Kde to nie je možné, tam sa často strach mení na agresiu. A viete čo sa stane ak na seba narazia dve agresie??? Vojna.

Reakcia:

A) Nabádať na opatrnosť a šíriť strach, sú dve rozdielne veci, ktoré sa snažíš krkolomne spájať, aby si sa nejako mohol dopracovať k tomu, k čomu si sa dopracoval v poslednom príspevku – vojna. Treba uviesť veci na správnu mieru: Nabádať na opatrnosť je užitočná vec. Odvádzať od nej je veľmi nezodpovedné konaie. Nabádam iba na opatrnosť, aby sme slepo neverili, že islam je náboženstvo a už vôbec nie že je mierumilovné, aby sme raz nedopadli ako napr. Nemecko, ktoré sa mohlo vyhnúť množstvu problémov, ak by boli pred islamom opatrní. Ale väčšina ľudí v Nemecku takých ľudí, ako som ja, začali hneď nálepkovať rôznymi nechutnými nálepkami a pod taktovkou p. Merkelovej začali v r. 2015 pozývať a vítať celé húfy nositeľov tejto nenávistnej ideológie.

B) Hitler získal v Nemecku prevahu aj, alebo hlavne preto, lebo tých, čo nabádali na opatrnosť pred ním, bolo málo, a viacej bolo takých, ktorí pred nebezpečnosťou fašistickej ideológie, kým sa ešte nerozbehla, zatvárali oči, alebo ju bagatelizovali, presne tak ako sa to deje aj dnes (a aj v tejto diskusi) len v súvislosti s inou totalitnou ideológiou – islamom.

C) Kto ustupuje zlu, ten ho nepriamo posilňuje. Islamu sa v Európe ustupuje čoraz viac. A to s významnou podporou tých, čo sa rôznymi spôsobmi snažia bagatelizovať jeho nebezpečenstvo napr. takými „kvalitnými argumentmi“ aké odznievajú aj tu.

 

Argument č. 10)

Ani jeden z tých islamských teroristov neboli to veriaci, ale vyšinutí blbci! A je úplne jedno či sa vyšinutý blbec a vrah odvoláva na Allaha, nášho Boha, Budhu, alebo na diabla v hlave. 

Reakcia:

A) Ide o to, čo si pod pojmom „veriaci“ predstavujeme. Totižto veriť môže človek aj totálnym bludom, ako napr., že za likvidáciu neveriacich psov čakajú moslima a aj tomu. A z pohľadu nás „neveriacich“ (psov) tomu verí nie zanedbateľný počet moslimov.

B) Pozornému a súdnemu človeku iste neujde koľko teroristických útokov bolo za posledné desiatky rokov spáchaných s výkrikmi: „Za Ježiša!“… „Za Budhu!“… atď. a pod. a koľko s výkrikmi: „Alahu Agbar!“.

C) To, že islam má obrovský potenciál inšpirovať svojich nasledovníkov ku konaniu násilia na nevinných ľuďoch, je mnoho krát potvrdený fakt. Stačí k tomu sledovať zahraničné správy.

D) Dokiaľ islamská kultúra nepostaví cenu ľudského života nad poslušnosť Alahovi, niektorí moslimovia neprestanú v mene Alaha zabíjať. A to je dostatočný dôvod báť sa a byť opatrní.

Príspevok Borisa: Slavo, posledný koment. Mňa si presvedčil… Síce nevieš, ako myslí masový vrah (inak to neviem ani ja), ale vieš, že masový vrah a samovražedný atentátnik nevraždí v mene Allaha. A keďže ja takéto schopnosti na posudzovanie nemám, tak klobúk dolu, ak by som mal nejakú hotline, tak ťa navrhnem do vedúcej pozície NSA, alebo Bundesamt fur Vasrfassungschutz, že tu na Slovensku máme niekoho, kto vie naisto, že tie svine nevraždia v mene Allaha. Už si odpustím komentáre, presvedčil si ma…

 

Argument č. 11)

A čo neislamsky atentátnik Anders Behring Breivik? Ten sa tiež motivoval Koránom?

Reakcia:

A) Z vyšetrovania nevyplunulo, žeby jeho konanie bolo akokoľvek nábožensky motivované.

B) Nikto nikdy netvrdil, že zabíjanie nevinných nemôže vychádzať aj z iného než islamského prostredia. Nedá sa však poprieť fakt, že v 21. storočí vychádza najmohutnejšia vlna ideologicky motivovaného násilia z islamského prostredia.

 

Argument č. 12)

Marcel, ty nie si radikál, podľa Tvojich článkov?

Reakcia: Nevylučujem, že v mnohých očiach som, keďže som si bez dovolenia slniečkom osvietených jedincov dovolil poukazovať na radikalizmus v „mierumilovnom islame“

 

Argument č. 13)

Islám je jim ukradený, tvrdí o radikálech IS propuštěný rukojmí. Citace: „Víc do nás vtloukali to, v co věří, než aby nás učili o koránu, protože to nemá s koránem nic společného. Oni ani nemají korán, nikdy nám ho ani nechtěli dát.“ řekl francouzský novinář Didier François pro CNN. https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/islam-je-jim-ukradeny-nemaji-ani-koran-tvrdi-o-radikalech-is-propusteny-rukojmi-273978

Reakcia:

A) Už sa to pomaly stáva pravidlom, že články, ktoré vytárajú obláčiky, že islamské teroristické útoky nemajú s islamom údajne nič spoločné, nepovoľujú diskusie. Škoda, že novinár neprezradil čomu teda členovia IS veria, a prečo ho po 10 mesiacoch prepustili, a hlavne, ako dospel k záveru, že to čo robí IS nemá s Koránom nič spoločné. Z čítania Koránu to tento novinár mať nemohol, lebo ten moslimov nabáda robiť presne to, čo robí IS. Našťastie väčšina moslimov žijúcich v čisto moslimských komunitách sa Koránom riadi len v nevyhnutne potrebnom rozsahu, aby ich komunita nemohla obviniť, že opustili islam, lebo to by sa rovnalo rozsudku smrti.

B) Je nepodstatné, koľko percent radových členov IS pozná celý Korán. Kľudne to môže byť aj 99 aj 100%. A aj keby to bolo 100 % členov IS, nič to nemení na skutočnosti, že islam je plný nenávisti voči inovercom a má potenciál inšpirovať mnohých k páchaniu násilia, a nie len k tomu, ale napr. aj k zaobchádzaniu so ženami ako s vecami.

C) Ak je táto nenávisť do ľudí, často krát už od detstva, po kúskoch infikovaná, určité percento z týchto ľudí skôr alebo neskôr, akonáhle dostanú príležitosť, ju začnú aj realizovať. A mnoho z tých ľudí, ktorí k vymytiu svojich mozgov a k fanatizmu majú v sebe predpoklady, zďaleka celý Korán poznať nemusia, aby plnili jeho najzvrátenejšie príkazy. Drvivá väčšina z týchto ľudí by prečítať Korán ani nezvládla. Na strane druhej s veľkou pravdepodobnosťou aj v súčasnosti chodí po svete nemálo takých jedincov, ktorý sú, alebo by boli schopní spraviť samovražedný teroristický útok na bezvercov na základe takého svojho presvedčenia, ku ktorému došli starostlivým štúdiom islamu.

D) Iste existuje širšia škála dôvodov a motivácie prečo sa niektorí ľudia stávajú členmi IS. Môže to byť znudenosť konzumným spôsobom života, túžba po dobrodružnom živote, vidina mať sex kedy sa bojovníkovi zachce, čo pred možno nemal vôbec, a sexuálne otrokyne sú povinné vyhovieť, alebo vidina ľahko získaného bohatstva, keďže IS je surová zabijácko- lúpežnícka organizácia; a treba pripomenúť, že podľa vzoru Mohameda a jeho bandy, ako to vykresľuje samotný islam v Síre, teda v jeho životopise.

Ak by som s daným bývalým väzňom IS robil rozhovor ja – radikál…, spýtal by som sa ho ešte na to, či vie vysvetliť, kto by dobrovoľne spáchal samovražedný útok na bezvercov, neveriacich psov… bez toho, aby nebol presvedčený, že takáto likvidácia je vysoko záslužný bohom (Alahom) chcený čin, za ktorý navyše bude po smrti adekvátne odmenený.

 

Argument č. 14)

Kto je takýto útok schopný spáchať? Napríklad Oľga Hepnarová http://encyklopedia.sme.sk/…/hepnarova-olga-masova…

Aby bolo jasné, vraždí sa nie z podstaty viery, ale z podstaty nedocenenosti danej osoby.

Reakcia:

A) Prípad Hepnarová nebol ani samovražedný útok ani útok proti inovercom. To sú oproti samovražedným islamským útokom na inovercov zásadné rozdiely. Tieto rozdiely sa opomínajú, aby sa mohlo ľahšie podsúvať, že nenávistný islam je vo všetkých zverstvách páchaných v jeho mene, nevinne.

To, že existujú vraždy z nedocenenosti, ešte zďaleka neznamená, že z iných pohnútok sa nevraždí. Už som sa k tomu vyjadril vyšššie, najmä pri argumentoch č. 13 a 10.

 

Argument č. 15)

a) Marcel, daj logiku… Myslíš si, že tieto atentáty pomohli v dnešnej dobe moslimským utečencom, ktorí sú roky v táboroch, alebo im poškodili?

b) Či sa ti to páči, alebo nie TY vo svojich článkoch robíš zo všetkych Moslimov vrahov a teroristov. To je akokeby podľa Hepnarovej, Harmana, Černáka a iných posudzovali nás všetkých ako vrahov! Proti tomu ostro protestujem!

Reakcia:

A) Na isto viem len jedno – atentáty nepomohli obetiam a samozrejme ani ich príbuzným, pozostalým. A len si myslím, že nemusia byť ďaleko od pravdy tí, ktorí tvrdia, že hnutiu Moslimské bratstvo sa vôbec nepáči, považuje to za predčasné a kontraproduktívne, ak už v súčasnom štádiu islamizácie Európy IS používa v Európe teror na dosiahnutie konečného víťazstva nad bezvercami (t.j. nad každým kto sa neklania Alahovi).

Celkom zaujímavý článok o Moslimskom bratstve, dokonca v mienkotvornom médiu, ale na strane druhej ešte v čase, keď politická korektnosť voči islamu nemala na médiá ešte tak veľký vplyv ako v súčasnosti: https://www.tyzden.sk/casopis/8212/pozor-prichadza-moslimske-bratstvo/

B) Ide o pomerne vážne obvinenie, ktoré si doposiaľ absolútne ničím nepodložil. Dokonca aj názov môjho článku, ku ktorému by tu mala byť vecná diskusia, dané obvinenie vyvracia. Napriek tomu k takému obviňovaniu opakovane pristupuješ. Akoby ti išlo o to, aby si umlčal, aby som neodkrýval pravú tvár islamu.

 

Argument č. 16)

Pomôžem si citátom: „Podle posledních německých statistik kriminalita letos (2015) sice roste, ale pomaleji než příliv uprchlíků, takže je jasné, že běženci takoví lumpové nejsou.“

Reakcia: Aj ja si pomôžem citátom: „To je to podivné rozlišování, známé i z našich médií: Pokud spáchá zločin Francouz alžírského původu, je uvedeno, že vraždil Francouz. Pokud ale Francouz muslimského vyznání zachrání dvě potenciální oběti masakru, je uvedeno, že je zachránil muslim (a diskuse je v takovem případě zakázána). No a tak podobně to bude i se statistikami kriminality.“

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853212x
Priemerná čítanosť článkov: 4082x

Autor blogu