Založ si blog

Aj urezanie hlavy učiteľa z Paríža bolo v súlade s „mierumilovným“ „náboženstvom“

Francúzsky prezident Macron po nedávnej surovej vražde parížskeho učiteľa občianskej náuky a dejepisu za pokriku „Alláhu akbar!“…, ďalšej z mnohých vrážd za urážku „mierumilovného“ „náboženstva“, alebo jeho autora, uviedol:

„Karikatúr (slobody prejavu) sa nevzdáme!… Jeden z našich krajanov bol zavraždený, pretože učil slobodu prejavu, slobodu veriť alebo neveriť. Útok by nemal rozdeliť Francúzsko, pretože to je to, čo chcú extrémisti. Musíme držať všetci spolu ako občania.“…

Nie, pán Macron a mnohí tí, čo zdieľate jeho videnie islamu ako náboženstva. Učiteľ Samuel Paty zomrel preto, lebo sa dotkol zvrátenej viery, viery v to, že usekávať hlavy neveriacim, ak sa nepodriadia požiadavkám islamu, alebo si nebodaj dovolia kritizovať „mierumilovné“ „náboženstvo“, je  v súlade s vôľou údajného boha Alaha, ktorý takéto vraždy (nie podľa nevercov, ale podľa samotného islamu!) nariaďuje a odmeňuje. (Kto by chcel o tom polemizovať, nech si otvorí prvé dva linky pod týmto článkom, alebo nech si prečíta Korán a Síru a nech potom skúsi vecne vyvrátiť alebo spochybniť to, čo je v tých článkoch uvedené).

A Samuel Paty zomrel aj preto, lebo značná časť, ak nie rovno veľká väčšina moslimov a imámov takéto zvrátenosti v islame ak už nie priamo otvorene schvaľuje, tak aspoň v tichosti toleruje.

Relevantní politici Západu chcú odstraňovať iba následky, len nie a nie vykoreniť ich príčinu. Chcú bojovať len proti vonkajším prejavom – proti islamskému terorizmu, ale nie proti jeho ideovému zdroju, z ktorého sa všetky tie zverstvá odvíjajú. Ten vytrvalo bránia frázami o „mierumilovnom“ „náboženstve“ a ak už to nejde, tak aspoň všemožne bagatelizujú nebezpečnosť politického islamu. A majú na to kopec pomocníkov z radov ľudu a internetových trólov.

Pamiatku brutálne zavraždeného učiteľa si uctili i v Európskom parlamente, kde sa opäť všetko hodilo len na islamský terorizmus, len nie a nie sa pri tom čo i len dotknúť jeho ideového zdroja, ktorý má v Európe nepochopiteľne zelenú, až ustlané na ružiach (vidieť to na tom ako sa požiadavkám islamu v Európe stále viac a viac ustupuje).

Ale nikto z týhto, voči islamu korektných politikov, v predmetnom prípade vraždy nechce vidieť ani len tie zarážajúce bezprostredné reakcie učiteľových moslimských stredoškolských študentov. Denník List Figaro, v jednej z prvých správ k prípadu vôbec, znepokojene konštatoval, že sa zišli na mieste činu krátko po vražde, zrejme zavolaní prostredníctvom sociálnych sietí, a že pri nočnom stretnutí vraj žiadnu ľútosť ani pohoršenie neprejavovali. Skôr bezcitnú senzáciechtivosť.

Kladiem otázku: Ešte koľko takýchto popráv musí byť vykonaných, aby nenávistné články Mohamedovho učenia (podľa islamu) a ich vyznávanie bolo postavených mimo zákon tak ako tomu je u šírenia a propagácii fašizmu?

Nikde v islame nenájdete obdobu univerzálnej etiky podobnej Desatoru.

Jedinou univerzálnou etikou v islame je príkaz, že celý svet sa musí podrobiť islamu. A jedinou láskavosťou voči inovercom je súhlas, že sa s nimi môže zaobchádzať slušne, pokiaľ sa podriadia islamským zákonom šaría; čo z nich ale robí podradných, ponižovaných a okrádaných občanov.

Západ z citlivosti neurážať moslimov potláča pravdu o islame a zamlčuje realitu. A tým pod sebou podpiľuje konár, vytvára si osud smerujúci k zániku civilizovanosti a k nástupu tyranie. Svojou zbabelosťou a ústupčivosťou k totalitnej ideológii (schovávajúcou sa pod maskou „náboženstva“), dodáva fanatickým moslimom, akým bol aj vrah učiteľa Samuela Patyho, silu.

Politický islam, ktorý tvorí základ, resp. najväčšiu časť islamu, ohrozuje svet ďaleko, ďaleko viac ako Covid 19.

Dá sa ale proti nemu bojovať účinnejšie ako proti Covidu 19. Stačí proti nemu nekompromisne nasadiť pravdu. Tej sa bojí. Pri živote sa udržiava len tým, že ju vytrvalo potlačuje, šíri lži a propagandu. Šírenie lži, ak má táto môže poslúžiť cieľu islamu, je jeden z viacerých zákonných prostriedkov (zákonných v zmysle islamu) vedenia džihádu.

Islam hrá so Západom hru na dobrého a zlého policajta. Ten zlý prevádza terorizmus, a ten dobrý predstiera, že s tým nemá nič spoločného, a tvári sa demokraticky. Ale obaja usilujú o to isté, o nadvládu islamu v celom svete. Infiltrácia sa už podarila a islam zo Západu vysáva novú krv, ktorá by ho mohla udržať nažive niekoľko ďalších storočí. Lebo islam sám so sebou žiť nedokáže, keďže má v sebe zabudované prvky sebadeštrukcie.

Použitý zdroj: Benjamin Kuras – Jak zabít civilizaci

Súvisiace články: 

https://marcelburkert.blog.pravda.sk/2020/08/27/965/

https://burkert.blog.sme.sk/c/494187/zo-zivota-mohameda-podla-islamu-len-pre-silne-zaludky.html

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-vrazda-ucitele-vysetrovani-islamiste-fatva.A201019_144422_zahranicni_kha

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 841788x
Priemerná čítanosť článkov: 4106x

Autor blogu