Založ si blog

Najnovšie je to už Viedeň & Odsúďte konečne ideový zdroj islamského terorizmu!

Odsúdiť teroristické útoky, bez odsúdenia ich ideového zdroja, je pokrytectvo par excellence.

Je to akoby sme odsudzovali činy fašistov a zároveň dávali zelenú, alebo dokonca ustupovali fašistickej ideológii. U fašizmu si to nevieme ani len predstaviť. Pri islame tak robí minimálne celá západná Európa, vrátane Rakúska a to aj po nedávnych teroristických útokoch vo Viedni. A robia tak, samozrejme, aj mnohí naši politici a intelektuáli, aj keď rozdiel medzi islamom a fašizmom je len ten, že islam sa maskuje za pár vyložene náboženských článkov. Nehovoriac o tom, že v islame platí pravidlo, že ak sú v ňom rozpory, rozhodujúce je to, čo v ňom bolo zjavené neskôr. O náboženstvo pri islame išlo len v jeho úvodných zjaveniach. Ostatné zjavenia, ktorých je drvivá väčšina, predstavujú totalitnú ideológiu.

Kým sa na islam budú čelní európski politici a iní, akože bojovníci za demokraciu a dodržiavanie základných ľudských práv…, zo strachu, z vypočítavosti, alebo slniečkom prehriatej mysle, pozerať ako na nábožensvo, a nie v 1. rade ako na totalitnú ideológiu, minimálne dovtedy ich boj proti terorizmu, ktorý paradoxne aj oni sami pravdivo nazývajú ISLAMSKÝ, bude bojom márnym. Totižto aj priemerne inteligentný človek vie, len politici nie, že medzi odstraňovaním príznakov a odstraňovaním príčiny príznakov, je veľký, zásadný rozdiel.

Veľavážení politici a intelektuáli, kým neodsúdite aj ideový zdroj islamských teroristických útokov, ste morálne spoluzodpovední za každé ďalšie islamské teroristické útoky. Každý jeden islamský teroristický útok je totiž v úplnom súlade s tým, čo chcete vy neustále nazývať „náboženstvom“, a niektorí z vás dokonca aj „mierumilovným“! Ako napr. aj Igor Matovič; minimálne pred tým, než sa stal premiérom. A Boris Kollár, vo funkcii predsedu NR SR, zdá sa už zabudol na svoje nekompromisné postoje voči islamu v časoch keď bol v opozícii. Dnes už je iba korektný…

Všetci sú vždy šokovaní…, aj keď tých teroristických útokov v Európe už bolo toľko, že už dávno mohli prísť na to, že so šírením islamu a nárastom počtu jeho sympatizantov v Európe ich intenzita už menšia nebude.

Mali by byť šokovaní aj, alebo v 1. rade z toho, aké hrôzy obnáša samotný islam, ktorý vykonávateľom teroru na nevercoch, len aby sa začal celý svet klaňať islamu, sľubuje panny a sudy vína v islamskm nebi. No napriek tomu má táto ideológia v Európe zelenú, až ustlané na ružiach. Neodsúdil ju ani rakúsky kancelár Sebastian Kurz.

A ja osobne som šokovaný z ich nechutného pokrytectva.

Morálnu spoluzodpovednosť za islamské teroristické činy má samozrejme aj každý moslim, ktorý sa nechce postaviť proti nenávisti v islame, ktorá je ním prešpikovaná, alebo mu táto jednoducho nijako v jeho viere neprekáža.

Súvisiace články: 

Zo života Mohameda podľa islamu. Len pre silné žalúdky

Zoznámte sa s „náboženstvom mieru“. A zvlášť s jeho extrémne „mierumilovnými“ článkami

 

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 841766x
Priemerná čítanosť článkov: 4106x

Autor blogu