Založ si blog

Ak je Covid 19 dvakrát nebezpečnejší ako chrípka, panika z neho je 100 násobná.

Tento článok sa týka hlavne porovnania nebezpečnosti covid-u 19 s chrípkou,

pričom ale treba hneď na úvod povedať, alebo pripomenúť, že tak, ako sa demagógii darilo v minulosti, tak sa jej zjavne darí aj dnes. A demagógii sa treba postaviť, lebo len a len na jej základoch sa úspešne darí už vyše roka presadzovať choré opatrenia, ktoré silne poškodzujú nielen ekonomiku (a v prvom rade rodiny, ktorým opatrenia vzali prostriedok obživy), ale aj zdravie ľudí a to rôznymi spôsobmi, ako napr. povinným dýchaním vlastných splodín na základe dlhodobého povinného nosenia  rúšok, či dokonca respirátorov; navyše samé osebe obsahujúce pre zdravie nebezpečné látky.

A v neposlednom rade tieto opatrenia poškodzujú aj samotné zdravotníctvo, ktoré zďaleka nie je, resp. nemalo by byť, len, alebo hlavne o covide, okolo ktorého sa už vyše roka točí svet. Že zomrieme na niečo iné, ak budeme kvôli C-19 zanedbávať to mnohé ostatné? Nevadí, hlavne že nezomriem na C-19!… To sa dnes počíta!

A tak musíme dookola z úst politikov a novinárov „mainstreamových“ médií počúvať, že chrípka, na rozdiel od C-19, nevyvoláva pandémiu… a ani veľkú úmrtnosť…,

a teda všetky tie opatrenia sú vysoko opodstatnené… a tak jediný správny postup proti C-19 je dnes len a len očkovanie!… No vysvetlite to pozostalým tých, ktorí na následky očkovania už zomreli; nehovoriac o iných možných negatívnych následkoch očkovania.

A toto všetko je nám dookola veľmi starostlivo vtĺkané do hláv; len aby sme náhodou nezačali pochybovať.

To naozaj sme museli kvôli C-19 prijať hádam 100 násobne prísnejšie opatrenia ako sa prijímali v obdobiach  chrípkovej epidémie? Alebo si niekto myslí, že vynaložené finančné prostriedky proti C-19 boli za posledný rok, v porovnaní s prostriedkami vynaloženými v najväčšej chrípkovej epidémii v ére samostatného Slovenska, menšie než 100 násobné?

Naozaj tu ide o zdravie ľudí? Alebo sa pod to masové šialenstvo, ktoré sa už vyše roka odohráva na Slovensku, a nielen tu, podpisuje aj, alebo hlavne vypočítavosť, ktorá ťaží, z najväčšej časti z umelo vyvolaného strachu a paniky ľudí?

A pod to šialenstvo sa výrazne podpisuje aj alibizmus a zbabelosť politikov, ktoré sú schovávané za divadelné hrané pózy obáv o zdravie a životy ľudí…, aj keď tieto boli roky až desaťročia pred tým politikom a médiám v podstate ukradnuté.

Naši, a nielen naši politici v mene „boja proti C-19“ veľmi zadlžili svojich občanov. Ale keď sa budú dlhy splácať, oni už v politike nebudú, oni už budú s najväčšou pravdepodobnosťou za vodou, budú si užívať  svoje úspory, alebo dôchodky zo štedrých poslaneckých príjmov.

Ďalej tento článok čerpá z videa, resp. prednášky MUDr. Igora Bukovského, na ktorú link uvádzam pod článkom.

Chrípka za posledné roky v mnohých krajinách Európy vyvolala veľké počty hospitalizovaných, vrátane ČR, z ktorej pochádzajú nižšie uvedené údaje. Prečo práve Česká republika? Lebo MUDr. Bukovský reagoval na tvrdenia jednej českej diváčky.

 

V r. 1995

mala ČR 5.300 chorých na chrípku na 100.000 ľudí. ALE nie takých, ktorých mnohých z nich by vyhľadal štát ako pozitívnych…,

ale ľudí, ktorí skutočne ochoreli a preto sami vyhľadali lekársku pomoc. Plus tisíce mŕtvych; uvádzala dobová tlač.

Žiadne presné číslo, čo sa týka počtu mŕtvych. Ako je to možné???

Možná odpoveď na to je tá, že vtedy spoločnosť nebola upriamená na počítanie mŕtvych, a už vôbec nie na denno-dennej báze počas celého roka, ako to je tomu v súčasnosti; za čo môžeme ďakovať“ našim politikom, ich poradcom a médiám, že sa snažia pestovať v nás „pozitívne myslenie“ založené na strachu s ktorým sa choroby ľahšie prekonávajú… Akoby sa vyžívali v oznamovaní nám negatívnych správ. Spomeňme si čo sa dialo na jar 2020, s akou pompou nám večer čo večer oznamovali, že Slovensko zaznamenalo 30, či nebodaj 70!!! nových prípadov C-19, akoby sa na nás valil tsunami, ktoré vyhladí minimálne polovicu populácie!…

V r. 1995 písali médiá: „Pacient síce zomrel na zápal pľúc, ale pomohla tomu chrípka“.

Aké správne hodnotenie. Toto ale dnes nepočujeme. Počujeme: Pacient zomrel na covid. Bodka. Či mal aj ďalšie onemocnenia, je dnes nepodstatné. Treba čo najviac nafukovať čísla, dramatizovať situáciu čo najviac ako sa dá.

Napr. v Ostrave počet hospitalizovaných na chrípku v r. 1995 vzrástol tak, že noví pacienti museli jednu alebo dve noci prespať na provizórnych lehátkach, uvádzala dobová tlač.

Alebo: „Po 3 týždňoch voľna, sa 3. januára vrátili študenti do školských lavíc.“

Takže pri takejto epidémii, 5.300 skutočne chorých na 100.000 ľudí, chrípkové prázdniny trvali 3 týždne (a aj to v nich boli zimné prázdniny).

 

Preskočme 25 rokov a zastavme sa v januári 2020.  

V ČR vtedy, teda v tiež v chrípkovej sezóne, ešte pred C-19, bolo zaznamenaných 1.865 chorých na 100.000 ľudí  s akútnymi dýchacími problémami vrátane chrípky.

 

V chrípkovej sezóne, teda cca od novembra do marca 2018/2019

s akútnou respiračnou infekciou a chrípkou vyhľadalo v ČR praktického lekára 996.000 ľudí, teda takmer 1 milión

 

Od marca 2020 do 22. marca 2021

zaznamenala ČR 1.439.019 denných prípadov C-19, teda cca 1,5 milióna za celý rok.

ALE:

996.000 ľudí z chrípkovej sezóny 2018/2019 hľadalo pomoc lekára iba v tých niekoľkých mesiacoch kedy trvala chrípková sezóna. To za prvé.

A za druhé:

Tých 1.439.019 denných prípadov C-19 to zďaleka neboli len chorí ľudia! To je počet pozitívnych výsledkov PCR, alebo antigénových testov. Drvivá väčšina z tých ľudí nebola vôbec chorá, nemali žiadne príznaky choroby, a mnohí z tých, čo aj mali nejaké príznaky, liečili sa doma bez pomoci lekára.

A za tretie:

Množstvo z tých 1.439.019 denných prípadov boli opakované pozitívne výsledky u tých istých ľudí, čo priznalo aj samotné Ministerstvo zdravotníctva ČR.

 

Čo sa týka Slovenska: K dátumu 22.3.2021 sme evidovali 80.356 aktívnych prípadov, teda ľudí s pozitívnym testom na C-19. Opäť, sú v tom zaznamenané aj prípady tých istých ľudí, zarátaných dva krát.

V prepočte je to 1.401 infikovaných na 100.000 obyvateľov.

 

V ČR k dátumu 22.3.2021 bolo evidovaných 199.358 aktívnych prípadov, teda pozitívnych na základe ATG testu, čo je po prepočte 1.898 prípadov na 100.000 obyvateľov. Samozrejme, medzi nimi boli aj  takí, ktorí boli chorí a aj takí, ktorí boli v nemocnici a mali ťažký priebeh. V porovnaní s januárom 2020, kedy bola chrípková sezóna, je to rovnaké číslo. Vtedy bolo zaznamenaných 1865 ľudí s infekčnými ochoreniami.

 

Za ostatných 12 mesiacov zomrelo na svete na covid 19 a s covidom 2,7 mil. ľudí. Na rakovinu zomrelo cca 8 mil. ľudí, na kardiovaskulárne ochorenia cca 18 mil. ľudí a 40 až 50 mil. ľudí sa nemohlo narodiť lebo ich život predčasne ukončil iný človek, t.j. 125.000 potratov denne. Medzi nimi je zlomok potratov, ktoré boli vynútené z medicínskeho hľadiska. Len v USA je viac než každé piate, presnejšie 22 % prirodzených, resp. nerizikových tehotenstiev ukončených predčasne. Neželám nikomu aby sa rozhodnutím iného človeka nemohol narodiť. Áno, za právo na potrat bojujú najmä ľudia, ktorí sa už narodili.

A ďalej: Za necelé prvé 3 mesiace roku 2021 zomrelo na rakovinu pľúc, na zadusenie, 2 mil. ľudí, čo je takmer dva krát viac ako na C-19.

Nikto tu C-19 nepopiera a ani riziko a ťažké stavy s ním spojené. Vieme ako sa proti nemu chrániť, vieme ktoré sú rizikové faktory a že za ostatných 12 mesiacov sme mohli spraviť veľa, aby situácia nebola taká aká je, resp. bola hlavne do marca 2021. Žiaľ len málo jednotlivcov upravilo svoju hmotnosť, krvný tlak, krvný cukor. Ministerstvá SR ani ČR za ostatných mesiacov v tomto smere nespravili absolútne nič. Všetko je orientované na pasívne opatrenia, žiadna podpora imunity, žiadna úprava rizikových faktorov.

Politici, médiá, a významná časť súčasnej vedy, chcú, aby sme verili, že nemáme žiadny imunitný systém, a na to, aby naše telá fungovali, na to musia byť zaočkované.

Riziko, ktoré C-19 predstavuje, je relatívne malé. Napriek tomu je toto riziko nafúknuté do takých rozmerov, že pomaly všetko ostatné prestáva existovať. Celá pozornosť politikov a médií je venovaná jednej jedinej diagnóze. Napriek tomu, že riziko plynúce z C-19 zasahuje relatívne malú časť populácie, opatrenia sú uvalené na celú spoločnosť, ktorú likvidujú po mnohých stránkach. Prijaté opatrenia proti Covidu nezodpovedajú mierke ostatných našich problémov. Zredukovali sme svoj pohľad na jeden jediný problém ignorujúc všetky ostatné aspekty.

 

Použitý zdroj: O chrípke z prednášky MUDr. Bukovského https://www.youtube.com/watch?v=XhSqUmJHoEk

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 842013x
Priemerná čítanosť článkov: 4107x

Autor blogu