Založ si blog

Islamizácia Európy pokračuje aj napriek covidu-19 & „Perličky“ zo Švédska.

 

Kvôli covidu-19 (onemocneniu, okolo ktorého sa zo známych dôvodov točí takmer celý svet, aj keď z medicínskeho hľadiska nepatrí medzi vážne choroby), sa do úzadia dostávajú oveľa väčšie problémy, či už environmentálne, ekonomické a v neposlednom rade aj islamizácia Európy.

Z nášho mainstreamu, hlavne z denníka Sme, alebo N, sa také veci, aké z času na čas uverejňuje najväčší denník v Čechách – iDnes.cz, sa spoločnosť nedozvie. A ak, tak len s manipulatívnymi okrasami v prospech multi-kulti v štýle, že veď podľa zvráteného islamu sa správa len pár chorých jedincov. Ale to, že islam islam je zvrátený (a na tom nič nemôže zmeniť ani tých pár rýdzo duchovných článkov prevzatých z učenia Ježiša Krista v jeho úvode), to sa samozrejme zamlčuje. No a samozrejme sa prísne, prísnejšie ako štátne tajomstvá, zamlčuje aj to, že islam je ideovým zdrojom napr. aj islamského terorizmu.

Z článku, na ktorý dávam odkaz nižšie, vyplýva, že o cca 30 rokov (aj) Švédsko (netreba pritom zabúdať aj na mnohé iné štáty západnej Európy) bude islamskou krajinou; aj keď autor daného článku to politicky korektne nazýva tak, že etnickí Švédi budú tvoriť vo Švédsku menšinu.

Ďalej z článku vyplýva, ako sa vo Švédsku rozmáhajú vraždy zo cti, čo je jedna z islamských kultúrnych špecialít vyplývajúca priamo z islamského práva šaríja. Ale zahraničný autor pôvodného článku to radšej zamlčiava, lebo sa zjavne nechce dotknúť terajšej tamojšej moslimskej menšiny a český novinár, ktorý článok prebral, to zamlčiava tak isto, aby sa šéf denníka iDnes náhodou na neho za to nenahneval, ak by to povedal takto otvorene. Mohol by prísť kvôli svojej „drzosti“ o prácu.

V článku sa ďalej uvádza, ako v krajine, ktorá bola ešte nedávno najbezpečnejšou v Európe, dramaticky stúpa počet znásilnení. Z 80-tich percent ide o znásilnenia, pri ktorých sú páchatelia neznámi, teda ide o znásilnenia v noci v mestských parkoch a pod., alebo možno aj o nejaké hromadnejšie znásilnenia ako to bolo v prípade známej silvestrovskej noci 2016 s imigrantským obohatením čerstvo pozvaných imigrantov v Kolíne nad Rýnom. Toto „predstavenie“ (ktoré bolo vykonané v súlade s islamským právom šaríja) predstavení mesta a predstavení tamojšej polície dokonca chceli najprv ututlať. Jednak preto, lebo mohli, alebo mali predpokladať, čo môžu spôsobiť mladíci a mladí muži z Blízkeho východu, Afganistanu atď. a pod. po dlhej strastiplnej vyčerpávajúcej ceste bez sexu ak zrazu uvidia pohromade toľko mladých, pre nich exoticky vyzerajúcich svetlých dievčat a žien. A jednak asi aj preto, aby nenahnevali, alebo nesklamali pani Merkel, ak by zistila, čo napáchali jej mladí hostia, aké kultúrne obohatenie jej do Nemecka priniesli. Predstavení mesta a miestnej polície chceli naivne veriť tomu, že to, čo sa danú silvestrovskú noc v ich meste udialo, zastane pred zrakmi nemeckej a svetovej verejnosti.

Pri téme znásilnení si daní novinári servítku pred ústa až tak nedávali. Dosť jasne z článku vyplýva, kto tu krivku znásilnení tak výrazne zdvihol – imigranti. Ale znovu, nespomína sa, že ide hlavne ,alebo výlučne o imigrantov z moslimských krajín a ani to, že podľa islamského práva je znásilňovanie žien inovercov chvályhodná vec. Oveľa viac ako znásilňovanie žien vlastných. Lebo aj toto islamské právo dovoľuje.

A Európa furt považuje islam nie za totalitnú ideológiu, ale za náboženstvo a kultúrne obohatenie…

Áno, teraz je politicky nekorektné islam kritizovať. Neskôr už ho kritizovať v Európe, minimálne v jeho západných krajinách, nebude možné.

 

Odkaz na článok, ktorý som komentoval:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/svedsko-vrazdy-migrace-islam-prvenstvi-rekord-evropa-znasilneni.A210806_131859_zahranicni_remy

Súvisiace články z mojich blogov:

Zo života Mohameda podľa islamu. Len pre silné žalúdky

Manželské sexuálne povinnosti ženy v islamskom práve

Zoznámte sa s „náboženstvom mieru“. A zvlášť s jeho extrémne „mierumilovnými“ článkami

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853631x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu