Založ si blog

Uctievať ruskú propagandu môžete len preto, že tu máte to, čo by ste v Rusku nemali.

Ale vy, svedkovia Putinovi, uctievači Rusa, máte ruskou propagandou mozgy tak silne poznačené, že len niekoľko z vás je ešte, resp. zatiaľ, kým vám tie mozgy táto propaganda nepoznačí definitívne, schopných prísť na to, čo je tou „malou vecičkou“, ktorú tu, na Slovenku máte, a aj si ju užívate, ale v Rusku by ste ju nemali.

Mohlo by sa vám o nej v Rusku iba snívať.

A možno ani to nie; ak by vodca povedal, že si to nepraje.

Tak rozmýšľajte, čo to asi tak môže byť…, čo my tu, na Slovensku, teda minimálne zatiaľ (kým existuje severoatlantická aliancia NATO a my sme jej súčasťou) máme. Hovorím, že zatiaľ, a hovorím to preto, lebo ruské hranice sú často krát nie tam, kde to vytyčujú medzinárodné dohody a medzinárodné právo, ale tam, kde si Rus zmyslí; a nevyženú ho odtiaľ. Trúfa si ale pritom iba na výrazne slabších; tak je ten váš Rus „hrdina“.

Tak čo, prišli ste na ten „malý rozdiel“? na tú „drobnú nepatrnú vecičku, ktorú v Rusku nemajú, ale na Slovensku ju máme a jedine preto môžete v pokoji verejne uctievať a a dokonca aj šíriť ruskú propagandu propagandu? 

Nie, že?

Tak ja vám to, minimálne väčšine z vás, prezradím. A hovorím to úmyselne, že to adresujem väčšine z vás, lebo podľa vlastných skúseností väčšina tých rusofilov, ktorým túto otázku kladiem, na ňu nevie odpovedať a mnohí z nich (alebo vás) sa náramne čudujú; nechápavo pri tej otázke a s priblblým úsmevom na tvári krútia pritom hlavami. Prezradím vám to, ale nie hneď. Chcem vám totiž dať trochu času, na premýšľanie – teda aspoň tým nemnohým z vás, ktorým ruská propaganda ešte nepoznačila mozgy nezvratne.

Policajti neodchádzajú do civilu kvôli nízkym platom, ale kvôli skorým a štedrým výsluhovým dôchodkom. A čo učitelia?

26.07.2024

A niektorí policajti odchádzajú aj kvôli zviazaným rukám. Totiž policajti pracujúci na odhaľovaní a vyšetrovaní kriminality tzv. bielych golierov apolitickí nie sú ani náhodou. Odchádzajú ale spravidla v kombináciu s vyššie uvedeným. Policajti majú napr. v porovnaní s učiteľmi nielen o dosť vyššie platy, množstvo rôznych príplatkov, častejšie a výrazne [...]

Neliberálni hrdinovia z hradu Devín

09.07.2024

Ako by ich jedna mater mala. Aj keď pochádzajú z 3 politických strán. Myslím tým neslobodných ministrov súčasnej vlády Roberta Fica. Kde je, resp. existuje hranica po prekročení ktorej by aspoň jeden z ministrov súčasnej slovenskej vlády, tvorenej z nominantov strán Smer, Hlas a SNS, dokázal predsedovi vlády Ficovi povedať: Už stačí! To si už prehnal! Nesúhlasím! ??? [...]

5 najčastejších mýtov o USA šírených proruskými trólmi

25.06.2024

Ako tvrdia mnohí psychológovia, snaha o vyvracanie mýtov nemá takmer žiadny efekt, ale napriek tomu si neodpustím poukázať na pár faktov z vynikajúceho článku od českého autora Josefa Ulmana nedávno publikovaného tu: [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 214
Celková čítanosť: 883066x
Priemerná čítanosť článkov: 4126x

Autor blogu