Založ si blog

Uctievať ruskú propagandu môžete len preto, že tu máte to, čo by ste v Rusku nemali.

Ale vy, svedkovia Putinovi, uctievači Rusa, máte ruskou propagandou mozgy tak silne poznačené, že len niekoľko z vás je ešte, resp. zatiaľ, kým vám tie mozgy táto propaganda nepoznačí definitívne, schopných prísť na to, čo je tou „malou vecičkou“, ktorú tu, na Slovenku máte, a aj si ju užívate, ale v Rusku by ste ju nemali.

Mohlo by sa vám o nej v Rusku iba snívať.

A možno ani to nie; ak by vodca povedal, že si to nepraje.

Tak rozmýšľajte, čo to asi tak môže byť…, čo my tu, na Slovensku, teda minimálne zatiaľ (kým existuje severoatlantická aliancia NATO a my sme jej súčasťou) máme. Hovorím, že zatiaľ, a hovorím to preto, lebo ruské hranice sú často krát nie tam, kde to vytyčujú medzinárodné dohody a medzinárodné právo, ale tam, kde si Rus zmyslí; a nevyženú ho odtiaľ. Trúfa si ale pritom iba na výrazne slabších; tak je ten váš Rus „hrdina“.

Tak čo, prišli ste na ten „malý rozdiel“? na tú „drobnú nepatrnú vecičku, ktorú v Rusku nemajú, ale na Slovensku ju máme a jedine preto môžete v pokoji verejne uctievať a a dokonca aj šíriť ruskú propagandu propagandu? 

Nie, že?

Tak ja vám to, minimálne väčšine z vás, prezradím. A hovorím to úmyselne, že to adresujem väčšine z vás, lebo podľa vlastných skúseností väčšina tých rusofilov, ktorým túto otázku kladiem, na ňu nevie odpovedať a mnohí z nich (alebo vás) sa náramne čudujú; nechápavo pri tej otázke a s priblblým úsmevom na tvári krútia pritom hlavami. Prezradím vám to, ale nie hneď. Chcem vám totiž dať trochu času, na premýšľanie – teda aspoň tým nemnohým z vás, ktorým ruská propaganda ešte nepoznačila mozgy nezvratne.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 852009x
Priemerná čítanosť článkov: 4077x

Autor blogu