Založ si blog

Súdruhovia, my musíme zatĺkať! – V záujme Putina, teda Ruska, a mieru na svete! . . .

Slovenskí prívrženci kremeľského fašistu Vladimíra Putina, a jeho nacistickej moskovskej vlády, zatĺkajú a spochybňujú svedectvá o ruských vojenských útokoch na civilné obyvateľstvo Ukrajiny presne tak ako ich ideoví predchodcovia, z čias 2. svetovej vojny, zatĺkali a spochybňovali svedectvá z nacistických koncentračných táborov. A keď sa tie svedectvá už spochybniť nedali, tak sa snažili zverstvá páchané na Židoch, a nie len na nich, aspoň relativizovať – presne ako dnes – kým to ešte išlo, kým ešte ich drístom verila nejaká tá časť spoločnosti.

Teraz sa deje to isté. Ak sa už útoky ruského agresora – aj na civilné obyvateľstvo Ukrajiny – nedajú nijako spochybniť, nastupuje relativizovanie a snaha hádzať vinu na stranu Ukrajiny a Západu – že to oni môžu za to, že Ukrajinu, náš „mierotvorca“ Vladimír Putin, nariadil a necháva bombardovať.

A súčasne sa intenzívne pracuje na vyrábaní, prípadne na vyhľadávaní propagačných videí, ktorých cieľom je to, aby ľudia na základe nich začali vylievať s vaničkou aj dieťa.

P.S.:

Viete vôbec vy – súdruhovia, čo inteligentní ľudia označujú za vylievanie vaničky aj s dieťaťom?

Budem prekvapený, ak aspoň tí najinteligentnejší z vás dajú na túto otázku odpoveď – že nepohoria tak, ako pohoreli na otázkach z mojich predchádzajúcich dvoch článkov.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 851455x
Priemerná čítanosť článkov: 4074x

Autor blogu