Založ si blog

Slovensko už zabudlo, čo znamená ruský tank na námestí

Dnes si pripomíname začiatok ruskej okupácie v r. 1968 trvajúcej 21 rokov. Áno, ruskej, lebo Sovietsky zväz vytvorilo Rusko, Moskva, Kremeľ. Iba tento v Sovietskom zväze určoval pravidlá a rozkazoval.

Slovensko už zabudlo, čo znamená ruský, či sovietsky tank na námestí. Sloboda a mier to určite nie sú. Iba ak „mier“ a „sloboda“ na ruský spôsob, do ktorého sa vďaka výdatnej ruSSkej propagande a rusofilnej slovenskej vláde platonicky zamilovala minimálne polovica Slovenska, aj keď z tých, ktorí tú polovicu tvoria, nikto, ale absolútne nikto do zaostalého, skorumpovaného, diktátorského fašistického Ruska pred tzv. zhubným vplyvom Západu, EU a NATO neuteká, ale užíva si výhod, ktoré nám tieto štruktúry prinášajú. A ak niekam utekajú, tak výlučne na Západ a drzo ešte aj odtiaľ šíria špinavú ruskú propagandu.

Tomáš Halík, český kňaz a teológ sa vyjadril k tomu, čo sa deje na Slovensku krátko, ale presne a výstižne:

„Na Slovensku zvíťazil umelo vytváraný strach, strach z vojny a môžeme tam pozorovať to, o čom kedysi hovoril Orwell vo svojich románoch: vojna je nazývaná mierom, mier vojnou, pravda klamstvom, klamstvo pravdou. Tí ktorí chcú zradiť zápas Ukrajiny za jej slobodu, za prežitie svojej krajiny, ktorá zároveň chráni Európu pred ruskou expanziou, tí, ktorú chcú túto Ukrajinu zradiť a ďalej ju nepodporovať v jej boji za slobodu, tí nepripravujú mier, to by bol iba mier poľa na ktorom leží cintorín, tí naopak, otvárajú priestor pre vojnové úmysly Putinovho režimu. Proti tomu je potrebné stáť pevne. Vezmime si výstrahu z toho, čo sa stalo na Slovensku a nepodliehajme klamstvám ruskej propagandy, je nebezpečná.“    

Áno, správne. Postoj slovenskej koalície je vyložene nacionalistický, zbabelý a lživý. Krikľúni kresťanských tradícií na Slovensku paradoxne každým slovom popierajú lásku k blížnemu, je to čistý luciferizmus, pretože namiesto pomoci blížnemu v núdzi farizejsky obetujú Ukrajinu a ich boj iba pre vlastnú víziu bezpečia. Ba robia ešte viac, pre iluzórny pocit sebaochrany sa pchajú do zadku vrahom! A inak nekoná ani prezident, ktorý otvorene vyhlasoval, že si Slovensko musíme ochrániť a nestarať sa do iných.

Faloš a zvrátenosť kde sa pozrieme. To už nie je len zrada, ale hlboký pád do priepasti; do ničoty. Stále však verím, že tento druh ľudí raz skončí a nebude viac zatieňovať cesty ľuďom dobrej vôle. Dca Port.

 

Trestný čin pytliactva je ukážkou „principiálnosti“ ministrov vnútra a spravodlivosti.

03.09.2024

Ak by Ficovej vláde radikálnym znižením trestných sadzieb pri najväčšej novele Trestného zákona od pádu socializmu naozaj išlo o dekriminalizáciu ľudí, či o toľko omieľanú potrebu zosúladenia slovenských trestných kódexov s modernými štandardmi v EÚ…, potom by ani len náhodou nemohlo dôjsť k tak okatej zvrátenosti, priam bijúcej do očí (podrobnejšie [...]

Ak na olympiádu nepostúpia slovenskí hokejisti dám si dobrú whisky!

25.08.2024

Whisky, a vôbec tvrdý alkohol dá sa povedať že nepijem. Ale naozaj dobrú whisky, nie “Rážovho“ „ruského“ najlacnejšieho Jamesona, by som si za jeden dva poháriky dal! Ale k tomu musí nadísť nejaká príležitosť. A tá sa črtá, alebo môže prísť vtedy, keď slovenskí hokejisti nepostúpia z kvalifikácie na olympiádu v Miláne. Šanca, že nepostúpia, je síce [...]

Keď satan z Kremľa „desatanizuje“ Ukrajinu & Terapia pre mentálne obete putinizmu VIII

19.08.2024

Koľko ruských vojakov musí satan z Kremľa, pod krycím názvom Putin, obetovať, aby jeho sympatizanti, teda tí, ktorí obhajujú, alebo ospravedlňujú ruskú agresiu voči Ukrajine, mu povedali: Ťahaj už z Ukrajiny!? A čím túto, už vyše 2 a pol roka trvajúcu vojenskú agresiu, obhajujú? No predsa výlučne frázami ruskej propagandy, ku ktorým patrí aj potreba tzv. [...]

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 221
Celková čítanosť: 906449x
Priemerná čítanosť článkov: 4102x

Autor blogu