Založ si blog

Teroristi z Kremľa sa vyhrážajú: Ak neustúpite, zahyniete!

Tak už sa teroristi z Kremľa vyhrážajú aj použitím jadrových zbraní, ak bude Západ pomáhať Ukrajine brániacej sa veľkej presile ruského agresora, ktorý znovu chce meniť hranice vo svoj prospech a diktovať inému suverénnemu štátu čo robiť má, a čo nie.

Neexistuje zásadný rozdiel medzi islamskými teroristami, ktorí páchajú teror s cieľom podmaniť si všetko nemoslimské, s cieľom skrotiť si neveriacich psov…, s chcením, aby sa celý svet klaňal islamu, Alahovi, a chcením teroristov z Kremľa. V princípe sa zhodujú.

Jediný väčší rozdiel je len v tom, že kremeľskí teroristi majú „skromnejšie ciele“. To však nie je dané tým, že by boli menej nenásytní, ale je to dané jedine tým, že na rozdiel od islamských teroristov si uvedomujú, že podmaňovať si môžu maximálne tak niektoré krajiny bývalého Sovietskeho zväzu, a aj to len vtedy, ak im to civilizovaný svet toleruje, avšak zďaleka si netrúfajú podmaniť si celý svet; na rozdiel od ambícií najortodoxnejších stúpencov islamu.

Ruský prezident V. P. ( vo svete stále viac známy pod pseudonymom V. Putler) v nedávnom televíznom programe „Moskva. Kremeľ. Putin“… vysielanom štátnou televíziou Rossija 1, pohrozil, že ak Západ začne Ukrajine dodávať rakety dlhého doletu, tak Rusko sa pri svojich útokoch zameria na objekty, ktorým sa doteraz vyhýbalo. A dodal, že dodávky zbraní do Kyjeva má jediný cieľ – čo najviac predĺžiť ozbrojený konflikt na Ukrajine…

Je to síce nehoráznosť obrovského kalibru, čo tento kremeľský terorista č. 1 vyhlasuje, ale ešte horšie je to, že toto mu doposiaľ žerie 90 % Rusov. A možno aj väčšia polovica Slovákov. Rusom sa však ani tak čudovať nemožno, keďže kremeľskou propagandou sú radoví Rusi kŕmení od materskej škôlky a o slobode slova, ktorú máme napr. aj my na Slovensku, sa im môže akurát tak snívať. Čudovať sa možno vysokému percentu Slovákov, ktorí fandia Putlerovi v jeho „mierumilovných“ aktivitách na Ukrajine.

(Už vidím tie ruskou propagandou kŕmené diskusné manipulatívne príspevky snažiace sa neustále podsúvať, že sloboda slova na Slovensku nie je…, aj keď títo trólovia sami dobre vedia, že ak by to tak naozaj bolo, tak na Slovensku by ruskú propagandu beztrestne šíriť nemohli. Opak je však pravdou. Naproti tomu v ich milovanom Rusku by im protištátnu propagandu nikto netoleroval. Je v tom neskutočná drzosť, zákernosť a zloba  – využívať slobodu slova proti tomu, kto im ju poskytuje).      

Každý súdny človek vie, že je to jedine Rusko, kto na Ukrajine predlžuje vojnu. Ukrajinci sa pred agresorom stiahnuť nemajú kde; na rozdiel od ruského agresora. Ten má na to k dispozícii najväčšiu krajinu na svete.

Rusi už na Ukrajine útočili na nemocnice, obytné domy, kultúrne pamiatky, infraštruktúru, zabíjajú aj civilistov, znásilňujú ženy, zomierajú pritom aj deti. Tak s čím novým ešte chcú  teroristi z Kremľa prísť??? Čo všetko im ešte ich široká základňa fanúšikov, aj na Slovensku, odobrí, odpustí, alebo čo všetko ešte z ich dielne Zla privíta? Aké ďalšie zverstvá? Neštítia sa vyhrážať ani jadrovými zbraňami, aj keď vedia, že pri ich použití, by skončili aj oni a aj ruský národ. Ten im je však je zjavne ukradnutý. Sú ho schopní obetovať. Lebo väčšiu cenu, ako ich vlastný národ, má v ich stalinisticko-fašistických zakomplexovaných mozgoch obnova Sovietskeho zväzu pod nadvládou Kremľa.

Normálnym ľuďom je z ich počínania na zvracanie. Oni môžu beztrestne útočiť na suverénny štát, vraždiť, kradnúť, znásilňovať, likvidovať celé oblasti, ale ak by mal spadnúť kamienok NATO alebo Ukrajiny na ruské územie, tak to nie! to idú od rozhorčenia až do najvyšších otáčok, že ako im ten zlý Západ ubližuje!… Rusi ale môžu! Oni môžu hlboko zo svojho územia zasahovať ciele na celej Ukrajine, ale robiť to opačne, tak to je podľa ich skvelej „logiky“ niečo neprípustné, neuvedomujúc si, že zvrátené a temnom ovládané je ich celé zmýšľanie.

„Drzosť fašistickej ruskej ríše Zla je bezhraničná a kto vie či aj nie večná…, ako ich Lenin… Nič v tej ríši zo svojej temnej minulosti nezabudli a nič nové sa ani nenaučili – stále sa len vyhrážajú, klamú, vydierajú, podvádzajú, kradnú, utláčajú, znásilňujú, väznia, mučia a vraždia. Vedenie tohto fašistického štátu na čele s vojnovým zločincom Putinom by malo čo najskôr sedieť pred medzinárodným trestným súdom a celý národ prejsť prevýchovou. To bohužiaľ nie je realistické, avšak bez toho nemá táto lúpežná  horda šancu na to, aby sa zaradila medzi civilizované národy. Západ by mal dodať Ukrajine také zbrane, aké používa Rusko. Keď môžu Rusi odpaľovať rakety z bombardéra letiacim nad Kaspickým morom, tak Ukrajine treba dodať rakety rovnakého doletu. Nech je to pekne fifty-fifty.“

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 854892x
Priemerná čítanosť článkov: 4090x

Autor blogu