Založ si blog

Burkert moslimom nekáže. Iba pripomína ich pokrytectvo. Za to sa mu povodí zle? ? ?

Pokrytectvo moslimom pripomínam v súvislosti s islamskými teroristickými útokmi. Niekto im to otvorene predsa pripomínať musí, inak nemajú šancu svoje pokrytectvo, pri ktorom odsudzujú islamské teroristické útoky a zároveň schvaľujú koránske idey vrátane nenávistných, z ktorých vychádza islamský terorizmus proti neveriacim, ani len postrehnúť.

Pri tomto vzdávam česť výnimkám, teda možno tým nepravým moslimom. Lebo pravý moslim musí konať tak ako konal Mohamed v islamskom životopise proroka plnom zvráteností a krvi. Avšak v očiach blogerky (alebo blogera?) pod divným menom, viď odkaz pod článkom, ktorá mojej „nenávistnej“ osobe venovala článok, človek, ktorý sa na takúto „misiu“ podujme, je automaticky plný nenávisti; nenávisti voči moslimom, ktorých vraj označujem za odporných… Tak to už je naozaj sila. A vyzýva ma, aby som od svojho konania, upustil. Lebo sa mi povodí zle…

Hneď na začiatku treba povedať, že podľa jej logiky, ak máme byť dôslední, by mali byť za nenávistných automaticky označení aj všetci tí, ktorí si dovolia poukazovať na to, že jak fašizmus, tak komunizmus, by sa nikdy nepresadili, ak by im dvere k moci neotvorili slepo veriace zmanipulované masy ľudí. Tí ľudia nechceli vraždiť, chceli len žiť trochu dôstojnejším životom, no uverili ideológiám, ktorých následná realizácia mala za následok desiatky miliónov ľudských životov.

Vážená pani blogerka, je to možno pre Vás novinka, ale to, čo tvrdím vo svojich článkoch o islame a alibizme moslimov (česť výnimkám), potvrdzujú aj tí, ktorí sa ako moslimovia narodili a dlho nimi bez výhrad aj boli; kým neprecitli. Samozrejme, nie je ich veľa, ale existujú! Môžem vám obratom dokumentovať minimálne 4 takéto osoby. Tých by ste onálepkovali ako? Tiež „rasisti“?…

Čo sa týka príčin zla vo svete… Aj Vy na tieto príčiny máte nejaký názor, ale ubezpečujem, že aj keď je rozdielny od môjho, ani by ma len nenapadlo ho rozoberať v špeciálnom článku; ako ste to spravili Vy, ohľadne môjho názoru.

Ak za príčiny zla vo svete považujem tie, ktoré mám uvedené na titulke môjho blogu, tak to ešte neznamená, že mňa sa netýkajú. To len Vy sama ste si to primysleli, že mňa sa no netýka, aby ste na mňa toho mohli našiť čo najviac.

V mojich článkoch venovaných téme islam a tomu čo s ním súvisí, ste našli až jeden odsek, na základe ktorého ste nejakým zvláštnym spôsobom vydedukovali, že nenávidím moslimov… Označili ste ho ako vrchol drzosti… Znie takto: „Kým sa umiernení moslimovia, ak sú naozaj umiernenými, verejne nezačnú dištancovať od tých častí Koránu, ktoré vyzývajú na likvidáciu nevercov, resp. svojim mlčaním budú tieto nenávistné články nepriamo schvaľovať ako Bohom zjavené, minimálne dovtedy budú islamskí bojovníci pripravujúci sa na samovražedné útoky od nich cítiť podporu v tom, čomu uverili: že za zabitie nevercov budú odmenení na onom svete.“

Zaujímavé na tom je, že konkrétne ste nezareagovali ani len na časť z tohto, nie príliš dlhého odseku. Namiesto toho ste mi radšej pripísali negatívnu vlastnosť – pýchu, resp. „hodnosti“ ako: „Pánov služobník“… „Pán služobník“, aj keď ja to o sebe nevyhlasujem a ani si nemyslím, že Pán je s mojim životom spokojný. Jednoducho, nejde Vám o vecnosť, ale o to, spraviť zo mňa idiota, zosmiešniť ma, alebo ma aspoň čo najviac pošpiniť.

Čo sa týka Vašej „výzvy“ alebo námietky, že aj ja by som sa mal dištancovať od tých častí Biblie, ktoré opisujú násilie, opäť strieľate vedľa. Stalo sa tak už dávno. Napísal som X článkov v ktorých kritizujem kresťanské dogmy a články v ktorých tvrdím, že Biblia zďaleka nie je čistým „slovom Božím“. Napriek tomu tvrdím, že medzi učením Ježiša Krista a s Koránom je obrazne povedané asi taký rozdiel ako medzi nebom a peklom.

Spomínate bombardovanie moslimských krajín kresťanskými krajinami… Na to Vám poviem to, že nie je všetko zlato, čo sa blyští. A neznamená, že ak niekto, kto o sebe vyhlasuje, že je kresťan, tak ním aj je. Rovnako neznamená, že ak niekto povie, že zabíja v mene Boha, že Boh to tak aj chce. Islamský „boh“ však zabíjať prikazuje. Priamo vo svätej knihe moslimov. A prikazuje v nej zabíjať neveriacich. A to zabíjanie sa aj deje. Priamo v EÚ. A nedeje sa na základe článkov Biblie a už vôbec nie na základe učenia Ježiša, ale deje sa tak, a možno Vás to prekvapí, v mene islamského „boha“, odvolávajúc sa na konkrétne články Koránu a islamu vôbec, vrátane islamského životopisu Mohameda plného zvráteností.

To je tá „maličkosť“, ktorú ste z Vášho článku jednoducho vynechať museli; inak by ste stratili aj tú najmenšiu oporu pri Vašej snahe označovať tých, ktorí si dovolia kritizovať nenávistnú ideológiu a veci s tým súvisiace, za nenávistných. Aby ste ich nejako umlčali, alebo aspoň odradili.

Mýlite sa, alebo manipulujete. Ja nevyzývam moslimov aby sa dištancovali od niečoho, čo neurobili (teroristické útoky). Čítajte predsa môj odsek, ktorý ste vypichli, tak ako je napísaný. Ak to tak spravíte, vyjde Vám niečo iné.

Neobviňujem ani nesúdim, len poukazujem na to, že aj postoj je čin. Veď Vy sama to vo svojom článku potvrdzujete slovami: „Kto mlčí, ten svedčí“. A ak niekto schvaľuje násilie v Koráne ako svätú vôľu Alaha, je len logické, že tým nepriamo ideovo podporuje tých, ktorí toto násilie realizujú. Podľa Vašej logiky, by sme nemali kritizovať ani fašizmus ani komunizmus, lebo tým niekoho obviňujeme a súdime… A rovnako by ste, minimálne podľa tejto Vašej logiky, nemali napísať ani kritický článok o mne, lebo tým ste urobili to, čo vyčítate mne. Ale ja Vám to nevyčítam. Je dobre, že ste ho napísali.

Vyzývate ma, aby som okamžite skončil so štvaním, honom na čarodejnice, nenávistnými článkami, prilievaním do ohňa nepokojov, nepriateľstva a dešpektu… a hovoríte, že zle sa mi za to povodí…

Nuž podľa môjho názoru štvanie a hon, síce nie na čarodejnice, alebo „iba“ na neveriacich, podnecuje, mnohými toľko milovaný, Korán. A je to aj vidieť. Ale je možné, že ste si za posledné roky nevšimli ani jediný islamský teroristický útok na neveriacich. Neviete a ani nemôžte uviesť jedinú moju nenávistnú vetu voči moslimom. Zato ja Vám viem vymenovať desiatky nenávistných článkov voči neveriacim a to v knihe, o ktorej moslimovia vo všeobecnosti tvrdia, že ide o svätú vôľu božiu.

Ale v jednom možno pravdu máte. Že sa mi môže povodiť, za to čo robím, zle. Vy o tom zjavne nepochybujete, že sa mi za to zle povodí. Vylúčiť, že budem za kritiku islamu raz zavraždený, tak ako mnohí iní, nemôžem. Dokonca ani na Slovensku. Viedeň je blízko. Hranice otvorené. Napriek tomu chcem veriť opaku a nepoteším Vás. Kým budem vidieť v tom, čo robím, zmysel, budem v tom pokračovať. Nemiestna ústupčivosť zlu znamená jeho podporovanie.       

Tu je blog na ktorý som reagoval a na ktorom má autorka výstižné motto: Pravda často bolí, ale lieči… http://ebranitodshimatnoke.blog.pravda.sk/2017/09/05/kto-je-m-burkert-aby-kazal-moslimom/

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 854841x
Priemerná čítanosť článkov: 4090x

Autor blogu