Založ si blog

Súkromné: Kvôli kritike islamu ležím v žalúdku ďalšiemu blogerovi

A to až tak, že tento, resp. táto, venovala mojej osobe až 2 články. A ak by ju admini nestopli, ktovie koľko by ich bolo.

K tvrdeniu, resp. otázke blogerky (ktorá sa bojí vystupovať pod svojim skutočným menom a na ktorej blog, resp. 2 blogy, ktoré mi na blogu Pravda venovala, uvádzam odkaz pod článkom): „Ospravedlnil sa Marcel Burkert jediný raz za výčiny “kresťanov”?“…

 Reakcia:

– Nie som predstaviteľom a dokonca ani stúpencom žiadnej kresťanskej cirkvi, aby som sa za niečo ospravedlňoval.

– Navyše nespĺňam kritéria, minimálne oficiálneho kresťanstva, aby som sa mohol označiť za kresťana, lebo nesúhlasím napr. s tým, že Ježišova smrť na kríži bola Bohom chcená, resp. vítaná, údajne aby ľuďom mohol odpustiť hriechy.     

– Neviem o tom, aby som bol účastný na nejakom krviprelievaní v mene boha. Rovnako ako to o sebe neviete ani vy. Ak to náhodou zistím, potom sa budem ospravedlňovať.  

– Už v predošlom článku som uviedol, že ak niekto zabíja v mene učenia Ježiša Krista, tak to ešte zďaleka neznamená, že toto učenie je nenávistné. Na strane druhej strane učenie Mohameda podľa islamu je plné zvráteností, ako aj jeho islamský životopis.

 

Tvrdenie blogerky: Burkert, vy síce nepoužívate rozkazovací spôsob, ale z vašich slov:  “Kým sa umiernení moslimovia, ak sú naozaj umiernenými, verejne nezačnú dištancovať od tých častí Koránu, ktoré vyzývajú na likvidáciu nevercov, resp. svojim mlčaním budú tieto nenávistné články nepriamo schvaľovať ako Bohom zjavené”…

vyplýva, že mosimom kážete…

Reakcia:

Ak citujete nejakú vetu, patrilo by sa zacitovať ju celú. Inak manipulujete s jej zmyslom. Mosimov nepoznám, iba moslimov. A ak by sme sa mali riadiť vašou logikou, tak kritiku, akú predvádzate vy voči mne, si zaslúžia aj všetci tí, ktorí si dovolili a dovolia poukazovať na to, že jak fašizmus, tak komunizmus, by sa nikdy nepresadili, ak by im dvere k moci neotvorili slepo veriace zmanipulované masy ľudí. A nebezpečnou ideológiou je nepochybne aj islam. Ak o tom pochybujete, prečítajte si v prvom rade Korán a islamský životopis proroka Mohameda plný zvráteností. A dvere tejto ideológii v Európe otvárajú tí, ktorí húfom nositeľov nenávistnej ideológie otvárajú dvere EÚ dokorán.

A ak mne vyčítate, že kážem, vy robíte voči mojej osobe čo??? Nekážete mi? Nevyzývate ma aby som upustil od kritiky islamu a politiky otvorených dverí? Ale hlavne že požívate frázu o triesku v oku blížneho svojho.

Vyjadriť svoj názor ktorý je v rozpore s islamom je zakázané len v moslimských krajinách. Tu ale milá pani zatiaľ islam nevládne. Povedať, že moslimovia zostanú pokrytcami, ak sa dištancujú len od islamských teroristických útokov, a nie aj od ich ideového zdroja, je podľa mňa konštatovanie, ale vy ho kľudne môžete do nemoty označovať ako diktát voči moslimom. Ale hlavné je podľa vás asi to, že Korán „nediktuje“. „Nediktuje“ moslimom zabíjať neveriacich. Toto je podľa vás v poriadku, resp. treba pred tým zatvárať oči a poukazovať na to neslobodno, lebo ak sa niekto opováži, hneď tu budú také články ako ste vyprodukovali voči mojej osobe; s cieľom zastrašiť, alebo aspoň odradiť. Ale ten, čo na danú zvrátenosť a veci s tým súvisiace poukáže, ten podľa vás nie len že nie je v poriadku, ale je aj plný nenávisti.       

 

Tvrdenie blogerky: Burkert, Vy nám tu dlhé týždne v plnej paráde predvádzate POKRYTECTVO PAR EXCELLENCE, celý čas šijete do Moslimov namiesto toho, aby ste sa pozreli do zrkadla a začali pekne doma … “kresťania”, “grálovci” a iní lovci, čitatelia, spečatení, povolaní, ale nevyvolení, v konečnom dôsledku JA SÁM, MARCEL BURKERT…

Reakcia: Opätovne vás vyzývam, aby ste citovali moje „závadové výroky“ o moslimoch. Nebuďte zbabelá, a podajte na mňa trestné oznámenie za šírenie nenávisti voči moslimom; ak ste presvedčená o vašich nezmysloch.

 

Tvrdenie blogerky: Burkert tvrdí: “Niekto im (moslimom) to (pokrytectvo) otvorene predsa pripomínať musí”… No nemusí, a už vôbec to nemá byť niekto z “opačného” tábora, ale to v tomto prípade neplatí, pretože Burkert je, zatiaľ, momentálne, celkom z toho istého cesta, ak nie ešte z jedovatejšieho ako tí, ktorým pripomína. Ich pokrytectvo im, ak už, má pripomínať osvietený Moslim a ešte lepšie, ak si ho pripomínajú sami sebe, tým, že im prekáža na druhých, ohradíte sa, že vám neprekáža, že vy si to len všímate, no to je síce pravda, ale keby ste si to LEN všimli, tak nie ste v čele križiacko-grálovskej výpravy za vymýtenie zlých Moslimov z Európy.

Reakcia:

A koľkože tých osvietených moslimov poznáte? Lebo ja len veľmi málo. Je ich ďaleko menej ako šafranu. A ich dosah na mienku moslimom je zanedbateľný, lebo do moslimských médií sa nemajú šancu dostať. Dokonca napr. aj v Nemecku im hrozí zo strany pravých moslimov za kritiku, a odpadlíctvo od islamu, smrť. Preto ich činnosť je veľmi veľmi limitovaná.

– Vy so mnou súhlasiť nemusíte, a ani nikdy nebudete, ale podľa môjho názoru, ak moslimom ich pokrytectvo a zvrátenosti Koránu, na základe ktorých sa pácha teror, vo všeobecnosti nepripomínajú originál moslimovia, snáď bude mať nejaký zmysel to, ak im to začnú pripomínať ľudia nezainteresovaní, napr. ateisti.

– Ja voči moslimom nie som z opačného tábora. Som neutrálny. Moje mnohé kritické články na adresu kresťanských dogiem sú toho svedectvom. No napriek tomu si dovolím tvrdiť, že učenie Ježiša Krista je v poriadku, ale učenie Mohameda zaznamenané v Koráne to je des a hrôza.

– Aj vy ste z opačného tábora ako som ja, a napriek tomu ma už druhým článkom k niečomu vyzývate. Pričom existuje k mojim článkom aj niečo také, ako je diskusia. Lenže tam by ste v priamej konfrontácii asi mali veľký mali problém, tam by totiž bolo dobre vidieť, ako neviete vecne reagovať na mnohé moje, vám nepohodlné, tvrdenia, a tak to skúšate článkami venovanými mojej osobe.     

 

Domnienka blogerky, že čo ak je Burkert inkarnáciu proroka Mohameda, má asi takú váhu ako domnienka o tom, že blogerka je inkarnáciou popredného vodcu križiackych výprav.

Tvrdenie blogerky, že Korán je pokrivený a takisto skutočný život Mohameda, sa výrazne odlišuje od toho, ktorý poznajú moslimovia, by malo smerovať tam, kde je to viac potrebné, nie mne, lebo ja o tom nepochybujem. Napriek tomu sa vôbec za žiadneho špecialistu nepovažujem; ako sa mi to snaží účelovo pripísať blogerka. Možno ona nejakou je, ale ja nie.        

K tvrdeniu blogerky, že Alah je to isté ako Boh, len toľko, že to vyvracajú minimálne slová: „Niet iného boha okrem Alaha.“.

Táto blogerka nielenže nevie reagovať na moje články v diskusii k nim, ale ani na moje tvrdenia v diskusii k jej druhému článku, ktorý mi venovala:   http://debata.pravda.sk/debata/blog-ebranitodshimatnoke-746-2017-09-06-ale-kaze-pokrytecky-ci-zle-zalezi-od/

Namiesto toho, aby si to so mnou slovne rozdala v diskusii, venovala mi samostatné články.

 

Súvisiaci článok, ktorým som reagoval na článok blogera Miroslava Kocura „Islam podľa Burkerta“: https://dennikn.sk/blog/ako-dokaze-branit-islam-aj-slovensky-ateista

Pozn.: Tento článok je tzv. súkromný. Nezobrazuje sa na titulnej stráne blogu.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853626x
Priemerná čítanosť článkov: 4084x

Autor blogu