Založ si blog

Výzva „Nedáme sa zastrašiť terorizmom“ & V službe manipulácie a proimigračnej politiky

Výkrik do tmy, resp. „Nedáme sa zastrašiť terorizmom“ je názov novej výzvy podpísanej mnohými známymi osobnosťami. Ťažko povedať, komu je určená. Predpokladám, že na Slovensku, aspoň zatiaľ, terorizmus nehrozí, aj keď vylúčiť sa to určite nedá, ako ani to, že sa tu nachádzajú nejakí potenciálni zabijaci ochotní položiť svoj život za víťazstvo alebo presadzovanie svojho vyvoleného náboženstva. Našťastie naši vládnuci politici aspoň v tomto ľudí počúvajú (motívy skúmať nebudem) a nepodpísali sa pod pozvánku, ktorá má za následok, že iba za posledné mesiace v EÚ vrástol počet nelegálnych migrantov z rôznych islamských krajín o desaťtisíce, aj keď vojna zďaleka nie je v každej z nich, a zďaleka sa nedá vylúčiť že sa medzi nachádzajú mnohí bojovníci Islamského štátu.

Táto výzva aj napriek tomu na Fica útočí, akoby to bol on, čo vystavil vyššie uvedenú pozvánku na základe ktorej je dnes v EÚ s najväčšou pravdepodobnosťou omnoho viac radikálnych fanatikov ako tomu bolo pred rokom a preto je žiadúce vydávať výzvy ako „Nedáme sa zastrašiť terorizmom“. Ak tu nechceme mať to, čo sa deje vo Francúzsku, je nutné poukázať na nezmyselnú imigračnú politiku lídrov EÚ. A jedným z účinných spôsobov ako na to poukázať bolo odmietnutie kvót. Tento slovný útok na Fica vo výzve a opodstatnenosť jej názvu by som chápal vtedy, ak by Fico robil opak toho čo robí.

Preto táto výzva sa javí ako pokračovanie známej „Výzvy k ľudskosti“, kde sa takisto spomína a kritizuje premiér Fico a jeho postoje v súvislosti s imigráciou z moslimského sveta, vrátane odmietania utečeneckých kvót. Len s tým rozdielom, že názov novej výzvy korešponduje s jej obsahom ešte menej ako pri tej prvej.

Tí čo poznajú moje články na blogu Sme, v ktorých kritizujem Ficovu politiku, môžu tento článok označiť za názorový obrat, za zastávanie sa Fica… K tomu len toľko, že nikdy som nikoho nekritizoval za každú cenu – ako to často krát z vypočítavosti robí aj sám Fico a samozrejme aj mnohí tzv. pravicoví politici.

Mňa v tomto prípade zaujíma najmä toto: Z ktorých konkrétnych Ficových tvrdení vyplýva, že o všetkých migrantoch sa Fico vyjadruje, alebo sa vyjadril, ako o vinníkoch parížskeho teroristického útoku?

Lebo vo výzve „Nedáme sa zastrašiť terorizmom“, sa mu to pripisuje už v jej druhej vete: „Celý svet kladie sviečky obetiam teroru v Paríži. Predseda slovenskej vlády Robert Fico hovorí v tom istom čase o migrantoch ako vinníkoch atentátu, hoci sú v drvivej väčšine obeťami toho istého teroru, ktorý zabíjal v Paríži.“… http://www.aktuality.sk/clanok/308396/vyzva-slovenskych-osobnosti-nedame-sa-zastrasit-terorizmom/.

Ďalej sa mu vo výzve pripisuje uplatňovanie princípu kolektívnej viny na obetiach teroru. Podľa výzvy to predseda vlády Fico robí rovnako ako to robil komunistický a nacistický režim čím sa podľa signatárov výzvy vytesnil na najradikálnejší okraj európskeho extrémizmu.

Ja som takéto Ficove výroky zatiaľ nezaznamenal. Ak existujú, odsúdim ich aj ja.

Na margo boja proti terorizmu:

Prinajmenšom od 11. septembra 2001 počuť v západnej Európe a USA výzvy, že terorizmom sa zastrašiť nedáme. Žiaľ na teroristov to zjavne nezaberá, útokov rokmi neubúda, skôr opak je pravdou. Preto je najvyšší čas začať konečne riešiť príčiny terorizmu.

Osobne za najväčšie príčiny terorizmu považujem:

  • Kombináciu silne pokriveného učenia Mohameda, slepej viery, ľahko manipulovateľných jedincov, ktorí sú vychovávaní v tom, že pochybovať o článkoch islamu ako o čistom slove Alaha je ťažký hriech (a to aj v tých prípadoch keď nabádajú na likvidáciu inovercov, alebo dávajú vysoko negatívne vzory správania sa, ktoré je možné nájsť v moslimskom životopise proroka Mohameda a v údajne jeho výrokoch), strachu z pravdy, že aj Korán môže byť alebo je riadne pokrivený, a teda že zďaleka nejde o čisté slovo božie ako to vo všeobecnosti vyhlasujú učenci moslimského sveta,  a alibizmu a pokrytectva moslimských predstaviteľov, neschopných dištancovať sa od tých článkov Koránu, ktorými sa dajú ospravedlniť teroristické útoky, čím nepriamo obhajujú zdroj ich motivácie ako čisté slovo božie.
  • Kombináciu zlých politických krokov európskych a svetových hráčov vo vzťahu k moslimskému svetu.

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 842014x
Priemerná čítanosť článkov: 4107x

Autor blogu