Založ si blog

Ak by NATO používalo ruskú logiku Kremeľ by ľahol popolom ako Mariupoľ. A nielen on.

Podľa logiky ľudí ospravedlňujúcich ruskú agresiu voči Ukrajine malo by byť logicky ospravedlniteľné aj to, keby NATO napadlo Rusko a robilo tam presne to isté, čo robí ruská armáda na Ukrajine. Bohato by stačilo sa na to odvolať.

Keby sa však tak stalo, že NATO by na Rusko zaútočilo, tak títo ľudia, aby nevyzerali ako totálni idioti, by svoju ruskú „logiku“ rýchlo popreli, vyšli by na námestia a odsudzovali by NATO z neospravedlniteľnej agresie proti Rusku.

Nenapadne ich však, že ako totálni blbci vyzerajú aj bez toho, žeby NATO Rusko napadlo.

Neuvedomujú si, resp. boja sa uvedomiť si, že ak by NATO používalo ich logiku – logiku Kremľa, tak tento by ľahol popolom presne tak ako Mariupoľ. A nielen Mariupoľ. A nie len Kremeľ.

Mohli by teda skákať od radosti, že NATO voči Rusku nepoužíva ruskú „logiku“, resp. ruské „argumenty“, ktorými sa Kremeľ snaží ospravedlniť svoju agresiu voči svojej slabšej slovanskej sestre.

Ale oni radšej kričia od rozhorčenia akonáhle niekto odsúdi ruskú okupáciu Ukrajiny.

A ešte sú urazení, ak ich niekto nazve uctievačmi Kremľa. Neuvedomujú si, že Putin to od členov piatej kolóny nevyžaduje, že jemu stačí, ak sa budete vytrvalo angažovať v relativizovaní ruskej agresie voči Ukrajine. Toto presne diktátor od užitočných idiotov potrebuje.

A ak sa tí z vás, ktorí sa k nim radíte, do diskusie zapojíte, ja vás presviedčať o tom, aby ste sa od nich dištancovali, nebudem. A viete prečo? Lebo by to bolo márne. Totižto vaša slepá viera je oveľa pevnejšia než viera Putina v to, že agresia, ktorú voči Ukrajine nariadil, je mierotvorná špeciálna operácia.

Tak silno vám súdruhovia on –  Putin – mozgy pomútil.

Policajti neodchádzajú do civilu kvôli nízkym platom, ale kvôli skorým a štedrým výsluhovým dôchodkom. A čo učitelia?

26.07.2024

A niektorí policajti odchádzajú aj kvôli zviazaným rukám. Totiž policajti pracujúci na odhaľovaní a vyšetrovaní kriminality tzv. bielych golierov apolitickí nie sú ani náhodou. Odchádzajú ale spravidla v kombináciu s vyššie uvedeným. Policajti majú napr. v porovnaní s učiteľmi nielen o dosť vyššie platy, množstvo rôznych príplatkov, častejšie a výrazne [...]

Neliberálni hrdinovia z hradu Devín

09.07.2024

Ako by ich jedna mater mala. Aj keď pochádzajú z 3 politických strán. Myslím tým neslobodných ministrov súčasnej vlády Roberta Fica. Kde je, resp. existuje hranica po prekročení ktorej by aspoň jeden z ministrov súčasnej slovenskej vlády, tvorenej z nominantov strán Smer, Hlas a SNS, dokázal predsedovi vlády Ficovi povedať: Už stačí! To si už prehnal! Nesúhlasím! ??? [...]

5 najčastejších mýtov o USA šírených proruskými trólmi

25.06.2024

Ako tvrdia mnohí psychológovia, snaha o vyvracanie mýtov nemá takmer žiadny efekt, ale napriek tomu si neodpustím poukázať na pár faktov z vynikajúceho článku od českého autora Josefa Ulmana nedávno publikovaného tu: [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 214
Celková čítanosť: 882924x
Priemerná čítanosť článkov: 4126x

Autor blogu