Založ si blog

Rusko napadlo Ukrajinu preto, aby USA na tom profitovali! .. .

Otázne je len to, či na tom boli Rusi s Američanmi vopred dohodnutí, resp. čo Američania Rusom za túto službu, alebo služby (keďže vojna nie je jednodňová záležitosť), sľúbili… Veď Rusi predsa nie sú tak blbí… (alebo áno?…), aby nevedeli, že z vojen najviac ťažia Američania…

 

Je len samozrejmé, že Rusi napadli Ukrajinu nie kvôli USA,

 

ale to, čo je uvedené v názve článku, nad čím budú aj rusofili, či putinofili krútiť hlavami, vám vznikne akonáhle uplatníte tú ich ruskú „logiku“ a „ruskú pravdu“ do dôsledkov.

 

Lebo táto ich logika a pravda znie takto:         

 

Amerika nemá záujem na ukončení konfliktu medzi Ukrajinou a Ruskom!… Amerika jediná z neho profituje!…

 

(Áno, konfliktu, lebo ruská okupácia Ukrajiny nie je vojenskou agresiou voči suverénnemu štátu, ale konfliktom…, vyvolaným USA, samozrejme… Otázne je len prečo potom Rusko nenapadlo USA ale oveľa slabšiu Ukrajinu).

 

Táto ich „logika“ a „pravda“ má jeden „malý háčik“, ktorý rusofili nechcú vidieť. Prečo?

Lebo by chtiac nechtiac museli dôjsť k logickému záveru (u nich ale viera v dobro Putina potláča logiku), že Rusko míňa milióny rubľov denne (o stratených životoch ruských vojakov sa zmieňovať netreba, lebo tie pre Putina nemajú hodnotu) na vedenie dobyvačnej vojny na Ukrajine preto, aby z toho Amerika profitovala.

 

Súvisiaci článok:

Novodobí kolaboranti. Tentoraz nie na strane Nemecka, ale Ruska.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 851997x
Priemerná čítanosť článkov: 4077x

Autor blogu