Založ si blog

Prečo vy schvaľovatelia anexie Ukrajiny nepodporujete svojich maďarských extrémistických kolegov?

Vy všetci, ktorí schvaľujete súčasnú ruskú okupáciu Ukrajiny,

a predtým ste schvaľovali, ak nie rovno vítali referendum o pričlenení ukrajinského Donecka a Luhanska k Rusku,

nehovoriac o anexiu ukrajinského Krymu,

prečo zrazu mlčíte a netlieskate zjavným Putinovým maďarským prívržencom a zároveň vašim maďarským ideovým kolegom,

ktorí včera, minimálne do polovičky Európy vyslali svoju ukrivdenosť a územný nárok na kusisko územia (terajšie Slovensko), ktoré im ukradli Slováci???

 

Veď včera večer na futbalovom zápase v Budapešti medzi Ferencvárošom a Slovanom Bratislava, na vlastné televízne, aj keď mainstreamové obrazovky, ste iste videli ten obrovský  transparent fanúšikov Ferencvárošu (a určite aj Orbána a Putina) adresovaný Slovensku:

 

„Ukradnutá zem. Ukradnuté symboly. Žiadna história. J*bať Slovensko!“

 

Hádam nechcete povedať, že išlo o hoax, lebo to odvysielal mainstream…

A ak nie, kde sú potom tie vaše „princípy“ a konzistencia? Prečo aspoň slovne nevyjadrujete podporu Putinovým maďarským extrémistom a zároveň vašim maďarským ideovým kolegom?

 

Ak  chcete byť principiálni, mali by ste tomu transparentu a jeho maďarským extrémistickým autorom tlieskať podobne ako ste tlieskali anexii Krymu, referendám v Donecku a Luhansku, a teraz tlieskate ruskej okupácii celej Ukrajiny – rozumejte „špeciálnej ruskej fašistickej operácii na denacifikáciu Ukrajiny a oslobodenie Ukrajiny od amerických okupantov“.

Veď podľa ruskej teórie a „logiky“, ktorú tak milujete, musí mať  aj Maďarsko územné právo minimálne na juh Slovenska, a ako určujúci štát bývalého Uhorska možno aj na celé Slovensko… –

podobne ako Rusko, ako určujúci štát bývalého ZSSR, má právo anektovať si nie len ukrajinský Krym, ale aj ďalšie časti Ukrajiny a možno aj celú Ukrajinu. Teda podľa vašej – ruskej logiky. Stačí k tomu len vyrobiť, resp. len oprášiť starých dobrých slovenských náckov, aby dobre slúžili…, a potom vypísať a zmanipulovať referendum o pričlenení slovenských južných okresov k „Veľkému Maďarsku“… po vzore postupu Veľkého Ruska voči Ukrajine; a nie len nej.

 

Na to, prečo ste zrazu ticho, je odpoveď jednoduchá. Ste zbabelí. Ste zbabelí byť principiálni. Ste zbabelí byť principiálni podľa svojho vzoru z Kremľa. Resp. ani neviete čo je principiálnosť a vo vojne, alebo keď silnejší napadne slabšieho, tak „prinicipiálne“ fandíte vždy iba tomu silnejšiemu. Lebo šípite z toho výhody.

 

P.S.:

Tak uvidíme, koľko trafených húsiek v príapadnej diskusii zagága.

Policajti neodchádzajú do civilu kvôli nízkym platom, ale kvôli skorým a štedrým výsluhovým dôchodkom. A čo učitelia?

26.07.2024

A niektorí policajti odchádzajú aj kvôli zviazaným rukám. Totiž policajti pracujúci na odhaľovaní a vyšetrovaní kriminality tzv. bielych golierov apolitickí nie sú ani náhodou. Odchádzajú ale spravidla v kombináciu s vyššie uvedeným. Policajti majú napr. v porovnaní s učiteľmi nielen o dosť vyššie platy, množstvo rôznych príplatkov, častejšie a výrazne [...]

Neliberálni hrdinovia z hradu Devín

09.07.2024

Ako by ich jedna mater mala. Aj keď pochádzajú z 3 politických strán. Myslím tým neslobodných ministrov súčasnej vlády Roberta Fica. Kde je, resp. existuje hranica po prekročení ktorej by aspoň jeden z ministrov súčasnej slovenskej vlády, tvorenej z nominantov strán Smer, Hlas a SNS, dokázal predsedovi vlády Ficovi povedať: Už stačí! To si už prehnal! Nesúhlasím! ??? [...]

5 najčastejších mýtov o USA šírených proruskými trólmi

25.06.2024

Ako tvrdia mnohí psychológovia, snaha o vyvracanie mýtov nemá takmer žiadny efekt, ale napriek tomu si neodpustím poukázať na pár faktov z vynikajúceho článku od českého autora Josefa Ulmana nedávno publikovaného tu: [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 214
Celková čítanosť: 883090x
Priemerná čítanosť článkov: 4127x

Autor blogu