Založ si blog

Najväčším dodávateľom zbraní na Ukrajinu je Rusko. A to ešte nehovoríme o počte ruských zabijakov tam vyčíňajúcich.

Rusko už stihlo napadnúť všetkých svojich slabších susedov, a málo ich nie je (na USA si samozrejme netrúfne), a viaceré z nich napadlo dokonca opakovane, pričom na Rusko si nedovolil zaútočiť žiaden z nich, a pravdepodobne to žiaden z nich ani nikdy nechcel, ale je to paradoxne Rusko, ktoré schizofrenicky vyplakáva ako ho ohrozuje NATO…

Rusko v súčasnosti bombarduje Ukrajinu, a to už vyše roka, a NATO, a dokonca ani zlé USA… na Rusko nechceli zaútočiť ani pred vojnou ani teraz; aj keď Rusko by si veľmi zaslúžilo, aby na vlastnej koži zažilo to, čo robí Ukrajine. NATO nielenže nebojuje proti Rusku na jeho území, ale ani na území brániacej sa Ukrajiny, ktorá, po skúsenostiach s Ruskom, chce byť členom NATO.

Ale napriek všetkému vyššie uvedenému, vrátane toho, čo je uvedené v nadpise článku, užitoční ideoví idioti slúžiaci Kremľu, ktorí sa žiaľ nájdu aj na západe, stále omieľajú nosnú mantru ruskej propagandy a to, že to je vojna medzi USA a Ruskom… Toto sa ostro prieči nielen citu, ale aj rozumu. Tento ale medzi idiotmi je nemožné nájsť.

Len pre tých, ktorí tejto propagande ešte nepodľahli, má cenu toto hovoriť.

Aj Hitler, keď napadol Sovietsky zväz, a likvidoval Židov v plynových komorách, tvrdil, že sa bráni!… Preto Putin očividne vykráda nacistickú propagandu.

A pred koncom vojny Hitler tvrdil, že bol k nej donútený!… Najviac ho vraj k vojne podnecovala Veľká Británia!…, bránil svoje pohnútky ktorými rozpútal 2. svetovú vojnu.

Aj v tomto Putin, jeho lokaji a celá armáda neruských ideových užitočných idiotov túžiacich zmeniť politické pomery vo svojich krajinách v prospech Ruska, len presne kopírujú Hitlera a jeho nacistickej propagandy. Žiadna nápaditosť z ich strany; len tupé kopírovanie ten najprimitívnejšej a zároveň tej najzvrhlejšej propagandy.

Pravda je taká, že to nie Západ ohrozuje Rusko. Rusko ohrozuje Putin.

A tak ako po 2. svetovej vojne precitli Nemci, precitnú aj Rusi – po vojne ktorú doposiaľ vedú, resp. nechávajú na Ukrajine viesť svojho vodcu len aby si tento splnil svoj dávny zvrátený sen – obnoviť zašlú „slávu“ ZSSR, a oni s ním. Aj keď si nemyslím, že precitnú všetci Rusi, lebo tak inteligentní ako Nemci nie sú, ale značná časť z nich určite precitne. Otázne je, či to bude stačiť na zmenu ruských pomerov, resp. na odklonenie sa od svojho historického sklonu dávať moc vyšinutým diktátorom, k demokracii. A hlavne, otázne je to koľko ukrajinských a ruských životov bude stáť táto Putinova zábavka… – „špeciálna operácia“ na Ukrajine.

 

P.S.:

Ruskí trólovia a užitoční idioti slúžiaci Kremľu, ak chcete aj túto diskusiu zasypať frázami z ruskej propagandy, nebude to nič platné kým neprezradíte, čo konkrétne v článku nesedí a prečo. Ľudia, na rozdiel od vás, nie sú až tak hlúpi ako si myslíte.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853442x
Priemerná čítanosť článkov: 4083x

Autor blogu