Založ si blog

„Nestranní“ rusofili potrebujú pomoc amerických užitočných idiotov.

Potrebujú túto pomoc, aby mohli ustáť svoju obhajobu ruskej agresie na Ukrajine, ktorú sa kŕčovito snažia klasifikovať ako vojnu obrannú… proti Západu, proti USA…, ktoré doposiaľ nezhodilo na Rusko ani jedinú bombu, aj keď by si Rusko zaslúžilo rovnaké zaobchádzanie aké samo používa na Ukrajine. Ešteže sa NATO neriadi ruskou „logikou“.

Podobne, ako aj pred 2. svetovou vojnou, užitoční idioti slúžiaci diktátorovi, a jeho chúťkam, sa nájdu aj dnes a to aj medzi politikmi západných demokratických krajín. To ale ešte zďaleka neznamená, že máme opakovať chyby z minulosti a teda začať ustupovať Zlu kvôli nejakým užitočným idotom. Tentokrát ide o zlo stelesnené nie v Nemecku, ale v Rusku.

Ale naši „nestranní“ rusofili sa na týchto idiotov zo Západu upli ako prísavky; ako na poslednú nádej. S ospravedlňovaním ruskej agresie už boli v koncoch a tak im títo spriatelení idioti prišli veľmi vhod pri ich „ušľachtilej“ činnosti – robiť všetko čo sa dá pre to, aby sa Ukrajina vzdala a odovzdala svoj budúci osud do rúk ruskej prozreteľnosti… Veď po Ukrajine možno príde rad aj na nás okúsiť to šťastie blaženého odovzdania sa… vyššej (ruskej) moci.

Je celkom „zábavné“ pozorovať slovné akrobacie a krkolomné pokusy na zdôvodnenie prečo by mala Ukrajina ustupovať Rusku a podriadiť sa vôli jeho vodcu. Môžete to sledovať v príspevkoch takzvaných „nestranných“ v rusko-ukrajinskom konflikte, napr. u E. Chmelára, či politických blogerov na Pravde, medzi ktorými je pre ruský „mier“ asi najviac zapálená „Malinová“ – blogerka a učiteľka majúca obavu vystupovať pod vlastným menom.

Všimnite si, že nikdy pritom neprezradia, kde sú hranice toho ustupovania. Prečo to neprezradia? Lebo tie hranice v ich hlavách neexistujú. A podobne je to aj s otázkou, či Rusko je naozaj hodné dôvery, že ak sa raz k niečomu zaviaže, tak to aj dodrží.

Podobne ako v úvodzovkách „dodržalo“ naprBudapeštianske memorandum, v ktorom uznalo suverenitu a hranice Ukrajiny, vrátane Krymu. Na túto zásadnú dohodu, a nielen na túto, Rusko zvysoka kašle. Ale oni mu veria…, resp. Rusku verne slúžia; ako užitoční idioti. Pokrytecky, aj napriek hrubému a opakovanému ruskému porušovaniu nielen Budapeštianskeho memoranda, ale aj medzinárodných dohôd, volajú po zastavení vojenskej pomoci Ukrajine a po diplomatických rokovaniach s ruským agresorom ktorý má o mieri úplne zvrátenú predstavu. Len nikdy nevolajú po tom, že ak Rus chce naozaj mier, tak v 1. rade musí z Ukrajiny stiahnuť svoje zbrane a vojská.

Aby títo, tzv. nestranní, mohli účinne viesť informačnú vojnu v prospech Ruska, a v nej vyhrávať, je nevyhnutné, aby svoju náklonnosť k Putinovi, Kremľu, ruskému štýlu vládnutia, k ruskej demokracii…, a na strane druhej, svoju hlbokú nenávisť voči USA, maskovali. 

A to sa dnes už nedá urobiť inak ako tvrdením, že oni predsa ruskú agresiu odsúdili… Vždy však bolo pritom nápadné, že 99 % z toho, čo pred tým a aj potom k vojne na Ukrajine povedali, alebo napísali, bolo a je v súlade s ruskou propagandou,

čím len pomáhajú Kremľu vyhrávať internetovú informačnú vojnu nad Západom; samozrejme aj v slovenskom internetovom priestore.

Cieľom tejto vojny je meniť politické pomery a to v 1. rade v bývalých satelitoch Ruska, resp. ZSSR, a to v prospech politikov a politických strán naklonených Kremľu. Lebo platí, že čím viac krajín naklonených ruskej zahraničnej politike, tým menej zbraní pre Ukrajinu, tým ľahšie dosiahnutie ruských cieľov na Ukrajine a potom aj v ďalších krajinách, ktoré si Putin naplánoval ovládnuť v rámci svojho imperialistického životného sna – byť tým, ktorý obnoví zašlú slávu ZSSR… a možno ho ešte aj rozšíri.

Vyhrať túto vojnu im majú pomôcť americkí a iní západní užitoční idioti

blúzniaci o diplomatických rokovaniach – o mieri s ruským agresorom… Samozrejme, musia pritom zatajiť, že Ukrajina sa už minimálne raz s Ruskom na neporušenosti svojich hraníc diplomaticky dohodla, ešte pred vojnou, no napriek tomu Rusko túto dohodu opakovane a najhrubším  spôsobom porušilo (2014 a 2022).

A takisto nikdy nemôžu prezradiť, ako by ten ruský mier mal vyzerať…, že či ruskému agresorovi po darovaní Krymu treba zo zvyšku Ukrajiny darovať ešte štvrtinu…, tretinu…, či polovinu územia, vrátane Kyjeva, a či na zvyšnej polovine budú môcť vládnuť Ukrajinci alebo Rusi, resp. nimi dosadené bábky.

 

KOLABORANTI, PRISLUHOVAČI A UŽITOČNÍ IDIOTI, VRÁTANE AMERICKÝCH

Tak ako v 2. sv. vojne bolo veľa prisluhovačov fašizmu nielen medzi Nemcami (Slováci by o tom mohli rozprávať dlho) tak aj dnes je dosť prisluhovačov putino-fašizmu nielen v Rusku, ale aj v západných krajinách; vrátane USA, či už ide o politikov, alebo novinárov.

Najväčšia časť z nich sú, v úvodzovkách „len“ užitočnými idiotmi, ktorí nevedia čo činia; podobne ako strojcovia Mníchovskej dohody s Hitlerom, u nás skôr známej ako Mníchovskej zrady, s ktorými by si títo novodobí prisluhovači a užitočná idioti Kremľa mohli ruky podať a súdružsky sa bozkávať. Putin vykradol nacistickú propagandu a oni aj  tak blúznia o dohode s novodobým vodcom, ktorý dohody zásadne nerešpektuje a jeho slová sú v zásadných veciach vždy pravým opakom pravdy.

Kričia: Nad Ruskom sa nedá vyhrať!!!… Presne toto vyhlasovali o Nemecku lídri svetových mocnosti pred 2. sv. vojnou. Až neskôr pochopili, že Zlu sa nemôže ustupovať, lebo Zlo nemá hranice a každý ústupok považuje za slabosť, ktorú skôr alebo neskôr Zlo využije a potrestá. Viď pomerne nedávne ruské vojenské zabratie Krymu, Donecka, Luhanska…

 

NAOZAJ CHCETE MIER??? A chce ho aj Putin???

V mojich terapiách venovaných mentálnym obetiam ruskej propagandy som prízvukoval, že keby sa Rusko stiahlo z okupovaných území, tak mierové rokovania sa môžu začať hoci aj zajtra. Lenže „mier“, ktorý sa diktátor z pozície silnejšieho snaží vnútiť tomu slabšiemu, nie je žiadnym mierom.

Položte si otázku: Putin rozpútal krvavú a nezmyselnú vojnu, aby dosiahol mier??? Absurdné.

Drvivá väčšina z vás tu kriví pojmy ako: mier, sloboda a pravé vlastenectvo. Mier nemôže nastať podriadením sa zlovôli agresora. Takýto „mier“ by znamenal, že ten, kto je silnejší, ten môže meniť hranice na úkor slabších a týchto si podmaňovať. A vy toto, ako užitoční idioti Kremľa, podporujete.

A tomu, kto to chápať nechce, verím, že tomu osud, zákon zvratného pôsobenia, či zákon karmy to v budúcom živote, alebo na onom svete, veľmi rázne vysvetlí – na vlastnom prežívaní. Bezbolestné to nebude. Preto je pre vás lepšie veriť tomu, že pozemskou smrťou sa pre vás všetko skončí.       

 

24.11.2022: Hovorca prezidenta Putina povedal:

„Vedenie Ukrajiny má všetky možnosti vrátiť situáciu do normálu, má všetky možnosti urovnať situáciu tým spôsobom, že splní požiadavky ruskej strany, a ukončí tak všetky možné utrpenia civilného obyvateľstva“ vyhlásil Peskov.

Preložené: „Budeme vás tak dlho bombardovať, vraždiť, mučiť a znásilňovať, pokiaľ nepristúpite na naše podmienky.“

Rusko hrá „len na jeden gól“. Požaduje diplomatickou cestou potvrdiť to, čo získalo silou. Presnejšie chce ešte viac, pretože vojensky nekontroluje celé územie formálne anektovaných oblastí Donecka, Luhanska, Záporoži a Chersonu. A o dôveryhodnosti Kremľa je škoda hovoriť, pohybuje sa v záporných hodnotách. Pravda je opak toho, čo Putin, Lavrov či Peskov povedia a čo Rusko robí. Takže aj súhlasu s anexia by neznamenal koniec vojny. Celé jeho dejiny od cárskych čias cez boľševiky až po súčasnosť sú jedna veľká vierolomnosť a lež. Rusko nikto neohrozoval. Práve jeho správanie vedie Západ k zbrojeniu a snahe Švédska a Fínska vstúpiť do NATO. Situáciu vystihuje vtip o rozhovore Rusa so Švajčiarom. Rus sa pýta: „Aké to je žiť v obkľúčení NATO?“. Švajčiar odpovie: „Keď nie si blbec, nie je problém“.“ Takto výstižne to okomentoval na svojom blogu Vilém Barák. https://vilembarak.blog.idnes.cz/

 

P.S.:

Prečo v „slobodnom Rusku“ zatýkajú protivojnových demonštrantov? Ruským kremeľskym ,,mierotvorcom“ na Ukrajine zrazu vadí mier???

 

Súvisiace články:

Aj Sovietsky zväz nás oslobodil bez zbraní! Nech Rusko oslobodí Ukrajinu tiež bez zbraní!

Rusko sa už rok správa ako odvrhnutý násilný manžel a Ukrajina už rok krváca.

Len ho nechajte, nech ju do krvi dobije. Ukrajina si to zaslúži. . .

Nie som Putinofil, „iba“ šírim ruskú propagandu.

Nie som na strane Ruska… „iba“ neodsudzujem ruskú okupáciu Ukrajiny.

Eduard Chmelár – prvotriedny obhajca Putina a jeho zločinov

Banášova ruská logika & Neschvaľujem bombardovanie Ukrajiny, „len“ mám preňho pochopenie.

20 otázok, na ktoré schvaľovatelia ruskej okupácie Ukrajiny nemajú odpovede.

Nie Putinovi – zoznam všetkých článkov

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 852023x
Priemerná čítanosť článkov: 4077x

Autor blogu