Založ si blog

Za palestínskym terorom voči Izraelu je „mierumilovný“ islam; nie frustrácia Palestínčanov.

Svet bude musieť prehodnotiť doposiaľ ústretový postoj voči Palestíne, podporovaný fotografiami zabitých detí a žien v Gaze, pretože na vine nie sú bomby Izraela, ale agresia teroristického Hamasu ovládajúceho Gazu, ktorému nejde o vlastných obyvateľov, ale len a len o zničenie Izraela a Židov, v súlade s príkazmi, pre moslimov jedinej svätej knihy –  Koránu, a to za každú cenu, teda aj za cenu životov palestínskych detí.

Zatiaľ to tak nevyzerá, samozrejme ani na Slovensku, že by sa niečo prehodnocovalo.

Naopak.

Politická strana Progresívne Slovensko po nedávnom teroristickom útoku na Izrael zo strany hnutia Hamas, ktorý nemá obdobu, tento útok síce odsúdila, ale zároveň dodala, že chápe frustráciu Palestínčanov… a vyzvala na okamžité zastavenie násilia… Ó, aké humánne…

Akurát že progresívci pritom akosi zabudli objasniť koho vlastne vyzvali na to okamžité zastavenie násilia. Teroristov z Hamasu???, ktorí na žiadosť Progresívneho Slovenska poprú nenávistné verše Koránu vyzývajúcich na zabíjanie Židov a ostatných neveriacich psov a poslúchnu slovenských progresívcov??? Alebo vyzvali štát Izrael a tým mu v podstate odkázali, aby nebol taký zlý na útočníkov „mierumilovného náboženstva“, ktorí brutálne napadli Izrael???

Odsúdiť teroristické útoky a zároveň mať pre ne pochopenie, je silné protirečenie. A nezakryje to ani maska pozostávajúca zo slov „frustrácia Palestínčanov“.

Ach, akí ste len vy humánni…

Podobne ako desaťtisíce sympatizantov Smeru, Hlasu, SNS a Republiky, na čele s ich predstaviteľmi, ktorí rečami, že dodávky zbraní pre Ukrajinu iba predlžujú krviprelievanie,  nepriamo upierajú nášmu susedovi – Ukrajine právo na obranu proti ruskému agresorovi, opravujem osloboditeľovi…, ktorý Ukrajinu čistí od neonacistov… a od zhubného vplyvu Západu, čím vlastne predchádza 3. svetovej vojne… a zabezpečuje tak celému svetu svetlejšiu budúcnosť, ktorú si nielen Slovensko zaslúži…, ale celý svet… V tomto sú Progresívci so socialistami, KDH aj s extrémistami z Republiky zajedno.

A tak už len s napätím čakáme, či aj v otázke palestínskeho útoku na Izrael tieto 4 skupiny zaujmú poslušne postoj Kremľa.

Akosi ste páni a panie z Progresívneho Slovenska ale zabudli, že moslimské obyvateľstvo Palestíny hromadne a opakovane teroristický útok na Izrael oslavovalo. Pridali sa k nim celé štáty, ako napríklad Irán, rovnako ako skupiny moslimov, ktorí sa usadili v Európe. Médiá nepriniesli žiadnu informáciu o tom, že by snáď z moslimských obyvateľov Palestíny, nehovoriac o Gaze, odkiaľ prevažne rakety lietali a ozbrojenci útočili, niekto verejne odsúdil zverstvá, ktoré teroristická organizácia Hamas v Izraeli vykonala. Alebo snáď poznáte v tomto nejaké výnimky?

Akosi ste zabudli aj na to, že zločiny síce spáchali indivíduá, ale kolektív ich schvaľuje.

 

Presné pomenovanie problému je základom každého riešenia.

 

Svojho času izraelská premiérka Golda Meir povedala, že palestínski Arabi nemajú radi svoje deti a mier bude až vtedy, keď začnú milovať viac svoje deti než nenávidieť Židov. Je možné milovať svoje deti, a zároveň ich posielať vo vestách s výbušninami na izraelské kontrolné stanovištia? Je možné milovať svoje deti keď už ich od mala vychovávajú k nenávisti a pomenúvajú ich podľa bômb vystreľovaných na Izrael?

Ale korene problému tu siahajú ešte hlbšie ako „len“ k nenávistnej výchove palestínskych, či arabských detí vôbec voči Židom.

 

Islam v preklade znamená nie len podriadenosť a poslušnosť, ale aj mier.

 

Tak sa poďme pozrieť na to, ako tento mier korešponduje napr. s desiatkami veršov Koránu, ako jedného z troch nenávistných pilierov islamu (maskujúceho svoju pravú tvár pár vyložene náboženskými mierumilovnými článkami z úvodu Koránu).

Tu sú korene všetkých arabských teroristických útokov.

 

Len veľmi malá ukážka:

9:5 A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy! Jestliže se však kajícně obrátí, budou dodržovat modlitbu a dávat almužnu, nechte je jít cestou jejich, vždyť Bůh je věru odpouštějící, slitovný.
9:29 Bojujte proti těm, kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi.
9:30 A říkají židé: „´Uzajr je syn Boží!“ a říkají křesťané: „Mesiáš je syn Boží!“ A taková je řeč, již ústy svými pronášejí, a napodobují tak řeč oněch, kdož před nimi byli nevěřící. Nechť Bůh proti nim bojuje! Do jaké lži to upadli!
9:73 Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně! Útočištěm jejich bude peklo, a jak hnusný je to cíl konečný!

 

Oveľa viac nenávistných článkov Koránu tu:

Zoznámte sa s „náboženstvom mieru“. A zvlášť s jeho extrémne „mierumilovnými“ článkami

 

Súvisiace články:

– Zo života Mohameda podľa islamu. Len pre silné žalúdky.

Najčastejšie argumenty protiizraelskej propagandy.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 854438x
Priemerná čítanosť článkov: 4088x

Autor blogu