Založ si blog

Ficov boh

Máš moc, môžeš všetko. Karma, Vyššia spravodlivosť, Boh neexistuje! Až na jednu výnimku, keď sa ako presvedčený komunista pokúšaš byť slovenským prezidentom a potrebuješ k tomu aj hlasy tých veriacich, ktorí by ti tvoje bezbožníctvo neodpustili.

Robert Fico, v súčasnosti a zatiaľ len… 4 násobný slovenský premiér, síce svoje kolaborantské zmýšľanie v otázke ruskej okupácie Ukrajiny (po ficovsky – vojny medzi západom a Ruskom, ktorú vyvolal západ…) označuje za realistické, ale v skutočnosti to s realitou nemá nič spoločné. Lebo tá skutočná realita nie je dočasná moc diktátorov, či už táto trvá desať rokov alebo pár desaťročí, ale je ňou Vyššia spravodlivosť. A tá raz bude posudzovať nielen všetky činy človeka, ale aj jeho postoje k morálnym otázkam; aj keby to malo byť „až“ na onom svete. Nie nadarmo sa hovorí, že Božie mlyny spravodlivosti síce melú pomaly, ale isto. A týmto neunikne ani tak mocný  vojnový agresor, podrobujúci si slabšiu Ukrajinu, akým je Vladimír Putin a ani jeho myšlienkoví podporovatelia. Spolu s ním zodpovedajú za všetky zločiny spáchané na Ukrajincoch.

Ficov svet je svetom v ktorom majú vládnuť mocní a zároveň dostatočne arogantní. A tým sa treba všemožne pchať do zadku, lebo za vernosť im prejavenú je možné pre seba získať takú odmenu, ktorú by inak vo svojej malosti a zakomplexovanosti kolaboranti nikdy nezískali.

Ficove hodnoty sú hodnotami kolaborantov, aj keď v súčasnosti svoje kolaborantské schopnosti nemôže prejaviť naplno, ale iba rečami. Minimálne zatiaľ, iba rečami. A verím, že to tak aj ostane. Lebo ak by Putin dobyl celú Ukrajinu a následne by dostal chuť aj na spolovice rusofilné Slovensko, je dosť možné, že by Fico Putina vítal s otvorenou náručou. A ak by bol v tom čase v opozícii, zďaleka nie je vylúčené, že by Putina vítal ako osloboditeľa z područia proamerickej vlády, resp.  americkej nadvlády… Konečne by sa tak stal slovenským prezidentom a navyše doživotným. Už by nemusel bojovať s opozíciou ani s nepríjemnými, Amerike zapredanými…, novinármi. Presne tak ako to nemusí robiť Putin. Reálna opozícia v Rusku neexistuje, nezávislé médiá sú  umlčané, kritickí novinári sú buď zavraždení, alebo sedia vo väzení. Fico so svojimi danosťami, medzi ktorými vyčnieva oddanosť komunistickým hodnotám, by bol doživotným prezidentom – v ruskej provincii zvanej Slovensko.

On ale nie je obyčajný zbabelec. On je vypočítavý zbabelec.

Z bránenia tých slabších, ktorým agresor ubližuje, z toho výlučne rozumom ovládaný jedinec, ako je Fico, absolútne nič nemá. On vlastne ako premiér všetkým žiakom slovenských škôl nepriamo odkazuje, že ak v škole alebo v živote budú svedkami nejakej šikany, je správne vopchať hlavy do piesku a ešte správnejšie je slovne podporovať agresora, resp. hovoriť to, čo sa jemu páči. Presne tak ako to on robí vo vzťahu k zločincom z Kremľa. Postaviť sa na stranu silnejšieho, na stranu predpokladaného víťaza, je oveľa jednoduchšie a zároveň výhodnejšie. A naopak, postaviť sa na stranu slabšieho môže znamenať to, že zloba agresora dopadne aj na nás. Fica zjavne v škole neučili, že ustopovať zlu rovná sa jeho podporovaniu.

Ak by boli tak zbabelí ako je Fico úplne všetci politici jednotlivých štátov, tak dnes by celému svetu vládli kreatúry ako Hitler, Stalin, resp. ich oddaní nasledovníci.

Vždy keď počujem pesničku „Opičák“ od skupiny Elán, vždy si spomeniem na Putina, na Mečiara a ich žiaka – Fica.

Petr Chmel o ňom napísal: Fico je možná trochu politik, ale hlavně, v první řadě, je mafián. Proto v souladu s mafiánskou morálkou uznává silnějšího mafiána Putina se všemi z toho vyplývajícími důsledky, například hezky po mafiánsku s rozdělením „sfér vlivu“.

A ak je vo Ficových očiach prezidentka Čaputová americkou agentkou…, a podľa slov jeho podpredsedu strany –Blahu, je ona dokonca americkou ku..ou!…, čo je potom Fico vo vzťahu k Putinovi???

Tu ale treba povedať, že bez Igora Matoviča, by sa Fico po voľbách v 2023 už 4. krát k moci nedostal. Veľmi veľa ľudí v r. 2020 dalo svoju dôveru do rúk polopsychopatovi Matovičovi a ten sa vďaka nim stal premiérom. Nielenže že potvrdil svoju povesť, ale ukázal sa ako dokonalý psychopat. Väčšinu svojich voličov úplne sklamal a nielen to. Ľudia sa stali na celú jeho vládu, a aj na náhradného, ním ustanoveného premiéra, oprávnene veľmi nahnevaní, čo logicky nahralo Ficovi. Na to nezabúdajme, aby sme sa z toho poučili, že voliť najväčších krikľúňov, aj keď krikľúňov proti mafiánom, zďaleka nestačí.

Je zbytočné citovať Ficove posledné, nedávne pro Putinovské vyhlásenia, lebo lepšie by mu ich nenadiktoval ani sám Kremeľ. A na tom nič nezmení ani jeho občasné poznamenanie, že Rusko  porušilo medzinárodné právo. Zároveň k tomu nikdy nezabudne dodať, že reagovalo (iba) na vzniknutú bezpečnostnú situáciu a na tlačenie Ukrajiny do NATO. A že medzinárodné právo porušuje aj USA… Takže toto ruské porušenie je razom ospravedlnené. A rovnako to vníma aj diktátor Putin. Resp. Fico len diktátorovo zmýšľanie a „argumenty“ kopíruje. Je to jeho boh! Lebo je najväčším svetovým politickým samcom súčasnosti. V minulosti by sa tak ako Putinovi teraz, mohol práve tak dobre klaňať trebárs Hitlerovi a Stalinovi.

A zatiaľ čo Boh kresťanov a židov, prípadne aj niektorých iných náboženstiev, je na nebesiach, ten Ficov sedí, resp. ukrýva sa v Kremli.

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 855959x
Priemerná čítanosť článkov: 4095x

Autor blogu