Založ si blog

A Ficove zbrane na Ukrajine stále zabíjajú nevinných Rusov. .. a predlžujú krviprelievanie! . . .

Minimálne podľa logiky voličov súčasnej vládnej koalície, ich pridružencov z radov Harabinovcov, bývalých Kotlebovcov atď. a pod.

Snáď sú všetci natoľko znalí, že vedia, že slovenské zbrojárske podniky, v ktorých má účasť štát, s požehnaním vlády SR, ktorej predsedom je Robert Fico, vo veľkom dodávajú Ukrajine zbrane, ktoré ukrajinskí vojaci trestuhodne používajú na zabíjanie svojich osloboditeľov… Ale len podľa logiky spomínaných voličov. Logiky, ktorú si osvojili systematickým vymývaním mozgov frázami ruskej propagandy, ktoré do nich vštepovali predstavitelia súčasnej vládnej koalície a pridruženci plávajúci na tej istej proruskej, resp. protiukrajinskej vlne.

Preto to označenie – Ficove zbrane – Zvlášť ak pred poslednými parlamentnými voľbami predstavitelia koalície vyhlasovali, že ak sa dostanú po voľbách k moci, Ukrajina od nás nedostane ani náboj!

Lenže existuje aj iná logika, a dokonca ešte niečo silnejšie ako logika – Zákon – Zákon karmy, Zákon zvratného pôsobenia, ktorý je v Novom zákone krásne vyjadrený slovami: Čo človek zasieva, to aj zožne! A nielen to, čo zasieva svojimi činmi a slovami, ale dokonca aj myšlienkami.

A aká musí byť karma ľudí, ktorí hoci „len“ myšlienkami podporujú ruského agresora, obhajujú jeho zločinecké konanie a upierajú právo Ukrajine, aby bránila svoje územie, slobodu a nezávislosť pred tým, ktorý im ich chce ukradnúť?

Veľmi by som si prial, aby premiér Fico, ktorý včera v Handlovej takmer prišiel o život po šialenom čine dôchodcu z Levíc, sa uzdravil a aby prišiel k duchovnému poznaniu, k sebareflexii, že aj on má nemalý podiel na rozoštvávaní ľudí a spoločnosti, podnecovaní nenávisti proti politickým oponentom a že to po svojom uzdravení zmení a bude robiť všetko, čo bude v jeho silách, aby šíreniu nenávisti a huckaniu Slovákov proti sebe silou svojej osobnosti a funkcie zabránil, alebo aspoň bránil. Tak môže splatiť to, že včera pri ňom asi stáli duchovní pomocníci, či anjeli a atentát prežil. Dostáva tak tým šancu. Na Slovensku nie je osoba, ktorá by mala väčší vplyv ako Robert Fico na smerovanie krajiny, či táto sa naďalej bude zviechať politickou nenávisťou, alebo v nej bude podnecovanie na politickú nenávisť odsudzované už v zárodku a to z oboch politických táborov rovnako ako sa teraz odsudzuje atentát na premiéra. A teda sa ako krajina začneme zodpovedne riadiť podľa známeho: „Kto seje vieter, žne búrku“, alebo menej známeho: „Malé príčiny, veľké následky“ , resp.týmtopredchádzať.

P.S.:

K sebareflexii samozrejme patrí aj priznanie, že posielanie slovenských zbaní Ukrajine buď znamená vedomé podporovanie predlžovania vojny a kriviprelievania…, alebo, že to nie je pravda, lebo ide o nevyhnutnú pomoc nášmu susedovi, aby sa mohol ubrániť neospravedlniteľnej ruskej agresii a vyhnať agresora zo svojho územia a rečičky o predlžovaní krviprelievania boli adresované len proruskému slovenskému publiku pred parlamentnými a prezidentskými voľbami bez podpory ktorého by sa nestal Fico premiérom a Pellegrini prezidentom.

Súvisiace články:

Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

 

Policajti neodchádzajú do civilu kvôli nízkym platom, ale kvôli skorým a štedrým výsluhovým dôchodkom. A čo učitelia?

26.07.2024

A niektorí policajti odchádzajú aj kvôli zviazaným rukám. Totiž policajti pracujúci na odhaľovaní a vyšetrovaní kriminality tzv. bielych golierov apolitickí nie sú ani náhodou. Odchádzajú ale spravidla v kombináciu s vyššie uvedeným. Policajti majú napr. v porovnaní s učiteľmi nielen o dosť vyššie platy, množstvo rôznych príplatkov, častejšie a výrazne [...]

Neliberálni hrdinovia z hradu Devín

09.07.2024

Ako by ich jedna mater mala. Aj keď pochádzajú z 3 politických strán. Myslím tým neslobodných ministrov súčasnej vlády Roberta Fica. Kde je, resp. existuje hranica po prekročení ktorej by aspoň jeden z ministrov súčasnej slovenskej vlády, tvorenej z nominantov strán Smer, Hlas a SNS, dokázal predsedovi vlády Ficovi povedať: Už stačí! To si už prehnal! Nesúhlasím! ??? [...]

5 najčastejších mýtov o USA šírených proruskými trólmi

25.06.2024

Ako tvrdia mnohí psychológovia, snaha o vyvracanie mýtov nemá takmer žiadny efekt, ale napriek tomu si neodpustím poukázať na pár faktov z vynikajúceho článku od českého autora Josefa Ulmana nedávno publikovaného tu: [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 214
Celková čítanosť: 882942x
Priemerná čítanosť článkov: 4126x

Autor blogu