Založ si blog

A Ficove zbrane na Ukrajine stále zabíjajú nevinných Rusov. .. a predlžujú krviprelievanie! . . .

Minimálne podľa logiky voličov súčasnej vládnej koalície, ich pridružencov z radov Harabinovcov, bývalých Kotlebovcov atď. a pod.

Snáď sú všetci natoľko znalí, že vedia, že slovenské zbrojárske podniky, v ktorých má účasť štát, s požehnaním vlády SR, ktorej predsedom je Robert Fico, vo veľkom dodávajú Ukrajine zbrane, ktoré ukrajinskí vojaci trestuhodne používajú na zabíjanie svojich osloboditeľov… Ale len podľa logiky spomínaných voličov. Logiky, ktorú si osvojili systematickým vymývaním mozgov frázami ruskej propagandy, ktoré do nich vštepovali predstavitelia súčasnej vládnej koalície a pridruženci plávajúci na tej istej proruskej, resp. protiukrajinskej vlne.

Preto to označenie – Ficove zbrane – Zvlášť ak pred poslednými parlamentnými voľbami predstavitelia koalície vyhlasovali, že ak sa dostanú po voľbách k moci, Ukrajina od nás nedostane ani náboj!

Lenže existuje aj iná logika, a dokonca ešte niečo silnejšie ako logika – Zákon – Zákon karmy, Zákon zvratného pôsobenia, ktorý je v Novom zákone krásne vyjadrený slovami: Čo človek zasieva, to aj zožne! A nielen to, čo zasieva svojimi činmi a slovami, ale dokonca aj myšlienkami.

A aká musí byť karma ľudí, ktorí hoci „len“ myšlienkami podporujú ruského agresora, obhajujú jeho zločinecké konanie a upierajú právo Ukrajine, aby bránila svoje územie, slobodu a nezávislosť pred tým, ktorý im ich chce ukradnúť?

Veľmi by som si prial, aby premiér Fico, ktorý včera v Handlovej takmer prišiel o život po šialenom čine dôchodcu z Levíc, sa uzdravil a aby prišiel k duchovnému poznaniu, k sebareflexii, že aj on má nemalý podiel na rozoštvávaní ľudí a spoločnosti, podnecovaní nenávisti proti politickým oponentom a že to po svojom uzdravení zmení a bude robiť všetko, čo bude v jeho silách, aby šíreniu nenávisti a huckaniu Slovákov proti sebe silou svojej osobnosti a funkcie zabránil, alebo aspoň bránil. Tak môže splatiť to, že včera pri ňom asi stáli duchovní pomocníci, či anjeli a atentát prežil. Dostáva tak tým šancu. Na Slovensku nie je osoba, ktorá by mala väčší vplyv ako Robert Fico na smerovanie krajiny, či táto sa naďalej bude zviechať politickou nenávisťou, alebo v nej bude podnecovanie na politickú nenávisť odsudzované už v zárodku a to z oboch politických táborov rovnako ako sa teraz odsudzuje atentát na premiéra. A teda sa ako krajina začneme zodpovedne riadiť podľa známeho: „Kto seje vieter, žne búrku“, alebo menej známeho: „Malé príčiny, veľké následky“ , resp.týmtopredchádzať.

P.S.:

K sebareflexii samozrejme patrí aj priznanie, že posielanie slovenských zbaní Ukrajine buď znamená vedomé podporovanie predlžovania vojny a kriviprelievania…, alebo, že to nie je pravda, lebo ide o nevyhnutnú pomoc nášmu susedovi, aby sa mohol ubrániť neospravedlniteľnej ruskej agresii a vyhnať agresora zo svojho územia a rečičky o predlžovaní krviprelievania boli adresované len proruskému slovenskému publiku pred parlamentnými a prezidentskými voľbami bez podpory ktorého by sa nestal Fico premiérom a Pellegrini prezidentom.

Súvisiace články:

Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

 

Trestný čin pytliactva je ukážkou „principiálnosti“ ministrov vnútra a spravodlivosti.

03.09.2024

Ak by Ficovej vláde radikálnym znižením trestných sadzieb pri najväčšej novele Trestného zákona od pádu socializmu naozaj išlo o dekriminalizáciu ľudí, či o toľko omieľanú potrebu zosúladenia slovenských trestných kódexov s modernými štandardmi v EÚ…, potom by ani len náhodou nemohlo dôjsť k tak okatej zvrátenosti, priam bijúcej do očí (podrobnejšie [...]

Ak na olympiádu nepostúpia slovenskí hokejisti dám si dobrú whisky!

25.08.2024

Whisky, a vôbec tvrdý alkohol dá sa povedať že nepijem. Ale naozaj dobrú whisky, nie “Rážovho“ „ruského“ najlacnejšieho Jamesona, by som si za jeden dva poháriky dal! Ale k tomu musí nadísť nejaká príležitosť. A tá sa črtá, alebo môže prísť vtedy, keď slovenskí hokejisti nepostúpia z kvalifikácie na olympiádu v Miláne. Šanca, že nepostúpia, je síce [...]

Slovensko už zabudlo, čo znamená ruský tank na námestí

21.08.2024

Dnes si pripomíname začiatok ruskej okupácie v r. 1968 trvajúcej 21 rokov. Áno, ruskej, lebo Sovietsky zväz vytvorilo Rusko, Moskva, Kremeľ. Iba tento v Sovietskom zväze určoval pravidlá a rozkazoval. Slovensko už zabudlo, čo znamená ruský, či sovietsky tank na námestí. Sloboda a mier to určite nie sú. Iba ak „mier“ a „sloboda“ na ruský spôsob, do [...]

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje

28.09.2024 10:20, aktualizované: 11:15

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 221
Celková čítanosť: 908900x
Priemerná čítanosť článkov: 4113x

Autor blogu