Založ si blog

Najnovšie je to už Viedeň & Odsúďte konečne ideový zdroj islamského terorizmu!

Odsúdiť teroristické útoky, bez odsúdenia ich ideového zdroja, je pokrytectvo par excellence.

Je to akoby sme odsudzovali činy fašistov a zároveň dávali zelenú, alebo dokonca ustupovali fašistickej ideológii. U fašizmu si to nevieme ani len predstaviť. Pri islame tak robí minimálne celá západná Európa, vrátane Rakúska a to aj po nedávnych teroristických útokoch vo Viedni. A robia tak, samozrejme, aj mnohí naši politici a intelektuáli, aj keď rozdiel medzi islamom a fašizmom je len ten, že islam sa maskuje za pár vyložene náboženských článkov. Nehovoriac o tom, že v islame platí pravidlo, že ak sú v ňom rozpory, rozhodujúce je to, čo v ňom bolo zjavené neskôr. O náboženstvo pri islame išlo len v jeho úvodných zjaveniach. Ostatné zjavenia, ktorých je drvivá väčšina, predstavujú totalitnú ideológiu.

Kým sa na islam budú čelní európski politici a iní, akože bojovníci za demokraciu a dodržiavanie základných ľudských práv…, zo strachu, z vypočítavosti, alebo slniečkom prehriatej mysle, pozerať ako na nábožensvo, a nie v 1. rade ako na totalitnú ideológiu, minimálne dovtedy ich boj proti terorizmu, ktorý paradoxne aj oni sami pravdivo nazývajú ISLAMSKÝ, bude bojom márnym. Totižto aj priemerne inteligentný človek vie, len politici nie, že medzi odstraňovaním príznakov a odstraňovaním príčiny príznakov, je veľký, zásadný rozdiel.

Veľavážení politici a intelektuáli, kým neodsúdite aj ideový zdroj islamských teroristických útokov, ste morálne spoluzodpovední za každé ďalšie islamské teroristické útoky. Každý jeden islamský teroristický útok je totiž v úplnom súlade s tým, čo chcete vy neustále nazývať „náboženstvom“, a niektorí z vás dokonca aj „mierumilovným“! Ako napr. aj Igor Matovič; minimálne pred tým, než sa stal premiérom. A Boris Kollár, vo funkcii predsedu NR SR, zdá sa už zabudol na svoje nekompromisné postoje voči islamu v časoch keď bol v opozícii. Dnes už je iba korektný…

Všetci sú vždy šokovaní…, aj keď tých teroristických útokov v Európe už bolo toľko, že už dávno mohli prísť na to, že so šírením islamu a nárastom počtu jeho sympatizantov v Európe ich intenzita už menšia nebude.

Mali by byť šokovaní aj, alebo v 1. rade z toho, aké hrôzy obnáša samotný islam, ktorý vykonávateľom teroru na nevercoch, len aby sa začal celý svet klaňať islamu, sľubuje panny a sudy vína v islamskm nebi. No napriek tomu má táto ideológia v Európe zelenú, až ustlané na ružiach. Neodsúdil ju ani rakúsky kancelár Sebastian Kurz.

A ja osobne som šokovaný z ich nechutného pokrytectva.

Morálnu spoluzodpovednosť za islamské teroristické činy má samozrejme aj každý moslim, ktorý sa nechce postaviť proti nenávisti v islame, ktorá je ním prešpikovaná, alebo mu táto jednoducho nijako v jeho viere neprekáža.

Súvisiace články: 

Zo života Mohameda podľa islamu. Len pre silné žalúdky

Zoznámte sa s „náboženstvom mieru“. A zvlášť s jeho extrémne „mierumilovnými“ článkami

 

 

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 854023x
Priemerná čítanosť článkov: 4086x

Autor blogu