Založ si blog

Falošná humanita – cesta k islamizácii Európy

A teda cesta k zániku demokracie a k nastoleniu diktatúry – podľa vzoru islamu.

Kto pochybuje o tom, alebo odmieta, že islam je nebezpečnou totalitnou ideológiou, aj keď pod maskou náboženstva, nech si prečíta Korán a zvyšné 2 piliere islamu; ak má odvahu priznať si omyl a silný žalúdok.

Ale venujme sa falošnej humanite:

Lásku, ako ju väčšinou chápeme, ani humanitu nie je možné aplikovať univerzálne a za všetkých okolností.

Prejavom humanity voči zločincovi nie je nechať mu otvorené dvere aby ma vykradol, alebo spravil ešte aj niečo horšie, viď napr. Silvestrovská noc v Kolíne nad Rýnom 2015. Prejavom humanity nieje ani nechať ho chodiť po slobode, ako by sa mu iste páčilo.

Prejavom humanity nie je ani otváranie dverí a následne, pri spoločnej večeri, hostenie ľudí nosiacich smrteľný vírus

a ani otváranie dverí nositeľom totalitnej ideológie a už vôbec nie podpora tejto ideológie, ktorej nespochybniteľným cieľom je to, aby sa jej klaňal celý svet.

Jednou z okolností, v ktorej humanita nemá priestor, je situácia, keď sa niekto snaží humanitu, v našom prípade humanitu EÚ, zneužiť na jej úkor vo svoj vlastný prospech.

Ukážkovou situáciou tohto druhu je napr. aj súčasná situácia na grécko-tureckých hraniciach.     

Je choré, ak sa niekto snaží aplikovať humanitu na niekoho, kto sa agresiou snaží ovplyvniť náš život.

Nie je zlý ten, kto sa snaží brániť agresívnemu obsadeniu vlastného územia, ale ten, kto sa správa agresívne. A agresívne sa správajú mnoho tisícové davy na turecko-gréckych hraniciach z ktorých mnohí jednotlivci sa snažia za pomoci kameňov, zapálených predmetov a pod. prekonať vonkajšie hranice EÚ.

Je zaujímavé, že v EÚ žiadny politik vyznávajúci politiku otvorených dverí a multi-kulti si nedovolí spochybniť inštitút nutnej obrany, ktorý je zakotvený v Trestných zákonníkoch úplne všetkých krajín EÚ. Ale ten istý princíp, z ktorého vychádza daný inštitút, nemá problém poprieť akonáhle sa týka obrany hraníc EÚ pred agresívnou migráciou hlavne z moslimských krajín.

Nutná obrana, aj razantná, nie je nehumánna! Nehumánne je ustupovať zlu, ktoré má na svedomí celú radu nehumánností.

Chceme sa hrať na humanitu za každú cenu pričom napr. ľudia, ktorí dnes stoja na hraniciach EÚ a vynucujú si do nej vstup, v drvivej väčšine pochádzajú z krajín a z prostredia, kde čokoľvek, čo zaváňa humanitou, je považované za slabosť, ktorou toto prostredie opovrhuje a snaží sa nad ňou zvíťaziť. Preto proti tomuto všetkému nie je možné postaviť falošnú humanitu, ale nutnú obranu, ktorá spravidla musí byť tvrdšia ako útok; ak tento má byť odvrátený, aby bolo zabránené ďalším nehumánnym činom.

K tomu samozrejme patrí aj obrana hodnôt demokracie, ktorú islam nenávidí. Je naivné sa domnievať, že nositelia, alebo vyznávači totalitnej ideológie, budú chcieť demokraciu zachovať ak nadobudnú v Európe prevahu; k čomu to zjavne smeruje. Takisto je naivné si myslieť, že tí, čo utekajú z moslimských krajín pred chaosom do Európy, že svoju vieru v islam odložili doma a že v Európe začnú veriť v hodnoty demokracie. A samovražedné je hlásať, že islam je pre Európu obohatením! namiesto toho, aby sa k jeho propagácii, teda aj celej rady nenávistných článkov voči inak zmýšľajúcim, ktoré obsahuje, pristupovalo tak, ako sa pristupuje k propagácii fašizmu. Ak to Európa nespraví, o pár desiatok rokov bude západná Európa pod nadvládou islamu so všetkým čo k tomu patrí.

Je zaujímavé, že propagácia fašizmu sa trestá, a tak je to správne, ale propagácia rovnako nebezpečnej ideológie – islamu, nie len že trestná nie je, ale začína sa čoraz tvrdšie postihovať ten, kto sa opovažuje snímať masku „mierumilovného náboženstva“ a nebodaj si dovolí otvorene povedať, že moslimovia vyznávajú presne ten istý islam, ktorým sa dôsledne riadia bojovníci tzv. Islamského štátu. Bližšie tu: Zoznámte sa s „náboženstvom mieru“. A zvlášť s jeho extrémne „mierumilovnými“ článkami

Mnohí zatvárame oči, alebo nechceme počuť nič o tom, že všade, alebo takmer všade, kde prišiel väčší počet imigrantov, hlavne moslimského vyznania, sú problémy nielen s prvou generáciou, ale i s tými ďalšími. V Nemecku majú problém napr. s mladými Turkami, ktorí sa vysmievajú právnemu systému Nemecka nad ktorý stavajú islamské právo. Začínajú si diktovať podmienky v nemeckom štáte namiesto toho, aby to bolo naopak.

Až tak ďaleko sa dá dôjsť používaním falošnej humanity a neustálymi ústupkami. A bude ešte horšie, ak na falošnej humanite bude EÚ stavať aj naďalej.

Súvisiace články:

https://burkert.blog.sme.sk/c/478238/nemecko-ocami-policajtky-tiesnove-volanie-2-2.html

https://burkert.blog.sme.sk/c/451229/vacsina-nemcov-bola-pred-2-sv-vojnou-taktiez-umiernena-svetovladu-neplanovala.html

https://burkert.blog.sme.sk/c/497012/migracia-nie-je-nevyhnutna-a-ani-prirodzena-rovnako-ako-populacna-explozia-v-afrike.html

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 842084x
Priemerná čítanosť článkov: 4108x

Autor blogu