Založ si blog

Je 10 úmrtí na rakovinu hodných aspoň jedného úmrtia na Covid 19?

Resp. koľko násobne viac ľudí musí zomierať na rakovinu a ostatné civilizačné ochorenia, aby tie úmrtia zasluhovali, alebo si vyslúžili nie že 10 percentnú (lebo to je v dnešných časoch nemysliteľné), ale aspoň úbohé 1 percento tej pozornosti, ktorú mienkotvorné médiá venujú covid-u a propagácii očkovania na túto chorobu?

Je to 1.000 násobok, 100 násobok, alebo nebodaj bude stačiť len 50 násobok?… Lebo dnes je to mnohonásobne viac a aj ak to nestačí.

Nehovoriac ešte o obrovských sumách peňazí, ktoré sa v tom točia a naše nemocnice napriek tomu vraj majú obrovský problém zakúpiť pár umelých pľúcnych ventilátorov navyše. Veď za tie peniaze, čo sa v tomto covidovom kolotoči nezmyselne minuli, nehovoriac o silne prehnaných covid opatreniach vďaka ktorým skrachovalo množstvo malých a menších podnikateľov a množstvo ľudí tým prišlo o prácu) sa dala postaviť minimálne jedna nová nemocnica a zvýšiť platy sestričkám a lekárom tak, aby mali motiváciu pracovať na Slovensku, nie  v Rakúsku a pod. Každý deň počúvame ako nemocnice kolabujú (samozrejme kvôli nezaočkovaným dezolátom…). Ale na rozdávanie napr. nehoráznych výhier v očkovacej lotérii sa peniaze samozrejme našli veľmi ľahko. Neverím, že toto nevidia všetci covidoví lekári. No napriek tomu do TV správ sa vždy vyberú takí, ktorí tieto veci nemajú problém zamlčať a tak sa ľahšie môže hodiť vina za tento stav na nezaočkovaných, čo samozrejme vyhovuje výrobcom a propagátorom vakcín.

Ak by prevencii rakoviny, hoci „len“ rakoviny hrubého čreva, pri ktorej Slovensko patrí medzi svetových lídrov, čo sa týka veľmi vysokého počtu ľudí, ktorí na túto chorobu u nás každý rok zomierajú, a zomiera na ňu každoročne o dosť viac ľudí ako zomiera na covid, teda výlučne iba na covid (nie s covidom), médiá venovali aspoň to úbohé 1 percento tej pozornosti, ktorú venujú covidu a propagácii očkovania na covid,

mohlo by to aj pri tomto nízkom percente zachrániť podľa môjho názoru ešte viac životov ako údajne zachránia všetky vakcíny na covid dohromady. Stačí si len spraviť porovnanie u krajín, ktoré majú 70 – 80 percentnú, niektoré aj vyššiu zaočkovaosť, koľko ľudí tam na covid zomiera dnes a koľko tam zomieralo minulého roku, keď zaočkovanosť bola výrazne nižšia. Vaxeri: Naozaj je v tomto zásadný rozdiel???

A prezradíte konečne, kde je tá štatistická hranica, pri ktorej by ste boli schopní povedať, že vakcíny nie sú tak účinné, ako ste tomu spočiatku verili? Koľko percent zaočkovaných musí byť v nemocniciach hospitalizovaných na covid, aby ste o účinnosti mohli začať pochybovať?

A to sme len u rakoviny hrubého čreva, nespomínajúc ostané druhy rakoviny a ostatné druhy civilizačných chorôb, na ktoré zomiera denne oveľa viac ľudí ako na C-19. No napriek tomu sa všetko točí okolo covidu až človek nadobúda dojem, že iné choroby vymizli a keď sa zachránime pred covidom, samozrejme očkovaním…, tak na nič iné už zomrieť nemôžeme…

Nech je venovaná pozornosť aj covidu, ale nech je tá pozornosť vyvážená, nech to nie je 0,0001 ku 100! Veď to je choré. A neviem či je to vôbec liečiteľné; ten zvrátený prístup.   

A AK NEMOCNICE KOLABUJÚ, TAK TO NIE JE KVôLI NEZAOČKOVANÝM

a dokonca ani kvôli covidu. Veď väčšinu, alebo dokonca drvivú väčšinu pacientov nemocníc tvoria ľudia trpiaci na civilizačné onemocnenia, A civilizačným onemocneniam sa dá, nehovorím že v každom jednom prípade, ale vo väčšine, úspešne a pomerne ľahko predchádzať. Lenže to by politikom muselo záležať na zdraví obyvateľstva. Ich záchvaty starostlivosti v súvislosti s covidom sú do najväčšej miery divadlom, pokrytectvom. Prečo si to dovolím tvrdiť zdôvodňujem v odkazoch pod článkom.

A k tomu ešte treba pripomenúť slová najväčšieho poradcu vlády SR na covid 19 – profesora Krčméryho z marca! 2020!:

„Tak tuná môžem povedať len samé dobré správy. Prvá dobrá správa je, že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická. Máme lieky, o ktorých sa vie a sú štúdie z Čínskej republiky, už hotové publikované, opäť mnohé európske autority ich ignorujú, pretože všetko, to čo je z Východu, je problém, spochybnené a zlé. Sú tri..  a ja verím, lebo však Nobelova cena, teraz posledná bola v Číne, za liek artemisinin, ktorý stále nie je neregistrovaný v Spojených štátoch, takže americkú byrokraciu nepresvedčí ani to, že tá vynálezkyňa lieku, ktorá za prírodný čínsky liek pre tradičnú čínsku medicínu dostala Nobelovu cenu, ani to nepresvedčilo, aby tento liek Spojených štátov zlegalizovali.“

Poznáte nejaké mienkotvorné médium, ktoré by na túto zásadnú vec poukázalo aspoň raz??? A prečo na to nepoukazujú členovia našej vlády ak im tak veľmi ide o záchranu životov???

Minimálne výrobcom vakcín a mienkotvorným médiám tento chorý súčasný stav veľmi, veľmi vyhovuje.

A tak minimálne pre to, čo som v článku uviedol, si dovolím tvrdiť, že v tejto zvrátenej dobe ani 10 úmrtí na rakovinu nie je hodných jedného úmrtia na covid.

Optimistom však napriek tomu zostávam, lebo nepochybujem, že všetkých tých, ktorí tento covidovo – vaxérsky kolotoč roztáčajú, raz karma dobehne. Či už na tomto, alebo onom svete, alebo v budúcom živote.

Doplnené 21.11.21:

Akurát včera, vo večerných správach TV Markíza bol cca (až) 2 minútový príspevok o tom, ako sa Slováci nestarajú o svoje zdravie, kde bolo okrem iného konštatované, ako civilizačné ochorenia, ako obezita, vysoký krvný tlak, cukrovka atď. „priťahujú“ aj ochorenie na covid – 19,
a že ak by bola k tomuto problému osveta, a úprava legislatívy, tak potom by sa takto mohlo na Slovensku zachrániť až 5.000 ľudských životov.

Súvisiace články:

Takže hlavnému hygienikovi a premiérovi SR ide o naše zdravie. . .

A prečo nezakážete aj autá, alkohol, bielu múku, biely cukor, vyprážané, bravčové?

Korona slepota & Otázky, na ktoré pán premiér nemá odpovede

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853954x
Priemerná čítanosť článkov: 4086x

Autor blogu