Založ si blog

Ustupovať vydieračovi z Kremľa znamená nechať sa ním držať za gule. A nielen to.

Znamená to aj podporovať Zlo, nechať ho páchať ďalšie a ďalšie zločiny – zločiny výlučne na slabších. Znamená to, nechať ho tak robiť len kvôli  lacnejšiemu plynu, rope… alebo kvôli vidine lacnejšieho plynu a ropy.

Bez nerastného bohatstva by Rusko bolo jedným z najzaostalejších štátov sveta a tým pádom by Kremeľ nemohol viesť svoje vojenské výpravy voči iným národom a štátom, a to pod krycím názvom „špeciálne operácie“. Tieto mu civilizovaný svet dlho toleroval, a viacmenej mu ich toleruje dodnes, lebo Kremeľ si ho upláca nesmiernym ruským nerastným bohatstvom, na ktorom občania Ruska nemajú najmenšiu zásluhu. Iba ho prebohato využívajú, za čo by mali byť Bohu vďační, ale nie, oni dovolia, aby ich prezident a jeho banda psychopatov toto bohatstvo zneužívala ako nástroj vydierania a k vedeniu svojich „špeciálnych výprav“. A keď tieto výpravy, či operácie svet nazve pravým menom, a chce účinne, teda vojensky pomáhať napr. aktuálne napadnutej Ukrajine, tak veľký Rus sa cíti urazený!… a je tak „spravodlivo“ nahnevaný, že sa svetu vyhráža jadrovou vojnou.

A civilizovaný svet sa bojí. A bojí sa oprávnene. Lebo vie, že psychopati z Kremľa sú schopní všetkého. Ale primitívni ľudia tejto psychopatii tlieskajú, sú ňou nadšení, ohromení z toho čo dokáže veľký Rus, ako sa ho všetci boja a trasú sa pred ním. No, takmer všetci.

Neexistujú slová, ktorými by sa dala vyjadriť hĺbka úbohosti a primitivizmu týchto ľudí.

Potom je tu ešte tá „pokrokovejšia“ časť voličského elaktorátu vyznačujúca sa tým, že ak by si mala niečo odoprieť, napr. svoje pohodlie a časť svojich vymožeností, je schopná obetovať životy iných; hoci aj svojich bratrancov a sesterníc. Tak to bolo aj počas 2. svetovej vojny, keď Slovač, a aj iné národy, tlieskali Hitlerovej politike voči Židom, vrátane ich vyhladzovania, lebo tieto národy na tom profitovali.

Ľudia, ale len vtedy ak veľmi chcú…, keď im o niečo naozaj ide…, majú neuveriteľne krátku pamäť a neskutočnú krátkozrakosť. Táto končí tam, kde začína utrpenie iných. Kvôli lacnejšiemu plynu, rope… sú schopní prehliadať nielen utrpenie Ukrajincov, ale aj schopní vliezť vodcovi z Kremľa rovno do análneho otvoru.

Ale hlavne, že títo ľudia predvojnovú Mníchovskú dohodu, ktorou bola Hitlerovi darovaná veľká časť vtedajšieho Československa, považujú za zradu. A teraz, v princípe to isté, keď bol veľkému Rusovi už darovaný Krym, a tento mu nestačí, lebo chce okupovať oveľa väčšiu časť Ukrajiny, a najlepšie celú, hodnotia ako veľmi pozitívnu, múdru vec…

Pokrytectvo jak vyšité. A alibizmus, ktorý ho chce ospravedlniť, nekonečný.

Keď Američania a Briti pomáhali Kremľu – proti dobyvačnému Hitlerovi, vtedy to bolo vítané. A keď teraz chcú pomáhať Ukrajine – proti dobyvačnému Rusku, Kremľu, tak zrazu je takáto pomoc odsúdenia hodná.

Nie, odsúdenia hodné je iba nekonečné pokrytectvo a alibizmus týchto ľudí. Pre nich sú vlastné záujmy cennejšie ako životy ich slovanských bratrancov a sesterníc. Pre nich je najdôležitejšie kolaborovať – kolaborovať s tým, kto je, alebo sa javí ako najsilnejší.

Ustupovať zločinnému konaniu a vydieraniu zo strany Ruska bohatého na nerastné bohatstvo, znamená podporovať závislosť, ktorá bude vždy využívaná na to, aby donútila ostatné národy podriadiť sa konaniu Kremľa.

Klam, ktorý je vyjadrený v čoraz populárnejšom hesle kolaborujúcich, či už našich, alebo iných politikov: „Slováci na prvom mieste!“…, „Maďari na prvom mieste!“, čo tam po nejakých Ukrajincoch…, nie je ničím novým, používal sa aj pred aj počas 2. sv. vojny. A dnes sa opäť šíri ako mor. Aj diskusia k tomto článku toho bude svedkom.

Tak môžete sa začať činiť,svedkovia Putinovi. Alebo aspoň dnes, v sobotu, si dáte pauzu?…

Alebo práve dnes,

keď v mojom článku priamo spomínam, alebo vyzdvijujem… vašu neochvejnú chrabrú snahu v diskusiách pod mojimi článkami Smer-ujäcu k ospravedleniu zločinov Putlera,

budete ticho??? Aby ste zakryli svoju masochistickú lásku k ruskému okupantovi???

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 841915x
Priemerná čítanosť článkov: 4107x

Autor blogu