Založ si blog

Jednotne podľa nôt teroristov z Palestíny – Šimečka, Fico, Korčok, Pellegrini

Zrejme to znie trochu tvrdo, ale v článku odôvodňujem, prečo som si to tvrdenie dovolil.

Naposledy, na tlačovej besede 1.8.2024, sa ľúbivými populistickými slovami pre 90 % slovenských voličov, o konci zabíjania v Pásme Gazy a prímerí medzi vládou Izraela a palestínskymi teroristami z Pásma Gazy, resp. z teroristického vládneho hnutia Hamas, blysol Michal Šimečka.

Preto mu novinári mali položiť túto zásadnú otázku:

Ako si Vy vlastne predstavujete to prímerie medzi Izraelom a teroristami z Palestíny??? Ale bez toho, aby tá Vaša predstava pán Šimečka nebola naivná, ale bude reálna a zaručí, že hnutie Hamas, ktoré vládne nad palestínskym Pásmom Gazy, sa po stiahnutí izraelských vojsk z Gazy dobrovoľne vzdá svojho cieľa – vymazať štát Izrael z mapy sveta.

Snáď netreba pripomínať, že pre splnenie tohto cieľa teroristi z hnutia Hamas roky a pravidelne odpaľujú, a to účelovo z palestínskych škôlok, škôl a z nemocníc, bomby na Izrael a v Izraeli spáchali množstvo teroristických útokov, kde pri zatiaľ poslednom z nich, a doposiaľ najväčšom, 7. októbra 2023, už pohár trpezlivosti Izraelcov pretiekol.

Bez skoncovania s teroristami z Palestíny nikdy mier v tejto oblasti sveta nebude. A iba naivní, alebo populistickí politici maľujú obrazy o tom, že sa trvalý mier dá dosiahnuť aj inak. Izrael sa území, ktoré tvoria štát Izrael nikdy nezdá, a aj keby sa v prospech Palestíny, ktorá ani nie je štátom, nejakých území vzdal, teroristi z Palestíny by sa s tým aj tak neuspokojili. Lebo ich cieľom je Izrael úplne zlikvidovať, vymazať ho z mapy sveta a nastoliť teroristický palestínsky štát od rieky k moru. Vôbec sa tým netaja a tento svoj cieľ zdôrazňujú ešte aj dnes, keď izraelská armáda zakročuje proti nim priamo v Pásme Gazy, čo sa žiaľ bez civilných obetí zaobísť nedá; zvlášť ak teroristi využívajú civilistov ako svoje živé štíty  a čím viac ich takto zomrie, tým lepšie pre teroristov, lebo takto sa svetová mienka výrazne nakláňa na ich stranu. Viac o tom tu: Svet na strane Palestíny – vďaka diabolskému algoritmu jej teroristov.

Tu treba ale povedať, že vyššie položená otázka sa zďaleka netýka iba predsedu Progresívneho Slovenska pána Michala Šimečku, ale dá sa povedať, že sa týka všetkých predstaviteľov slovenských relevantných politických strán, či už parlamentných, alebo mimoparlamentných. Neviem ani o jednom z nich, ktorý by nezastával ten obľúbený populistický pohodlný postoj k súčasnej vojenskej agresii Izraela voči palestínskemu Pásmu Gazy, ktorý znie:

V Gaze zomiera až príliš veľa civilistov a tak by sa mal Izreal dohodnúť s Palestínou na prímerí!…

Rozumej – dohodnúť sa nie s ľudom Palestíny, ale s teroristickým vládnym hnutím Hamas. Tento „detail“ sa ale v populistickej politike prísne zamlčiava.

Ale najviac udivuje ak tento postoj zastávajú politici, ktorí, podobne ako ja, tvrdo odsudzujú ruskú agresiu voči Ukrajine. Čo sa týka vojny na Ukrajine tak tu o prímerí nehovoria. A je to aj opodstatnené, lebo dobre vedia, že s teroristami, vrátane teroristov z Kremľa, sa nevyjednáva, lebo teroristi rozumejú len sile a každý im urobený ústupok je len prejavom slabosti a splnením teroristických politických cieľov vynútených terorom. Teda Šimečka, Pellegrini, Korčok, Fico atď. atď. pristupujú na zastrašujúcu vražednú „hru“ teroristov z Hamasu a v podstate im odkazujú, že ňou môžu byť úspešní pri dosahovaní svojich cieľov a že čím viac svojich civilistov obetujú, tým viac sa svetová mienka nakláňa v prospech Palestíny a tým aj pre ciele teroristického hnutia Hamas, ktoré v Pásme Gazy vládne a do vlády bolo zvolené v prvých a posledných slobodných voľbách, ktoré tam kedy prebehli a tieto tam boli iba vďaka Izraelu.

A tak ako v prípade vojny na Ukrajine, kde mier môže nastať okamžite, akonáhle ruský prezident Putin dá rozkaz na stiahnutie svojich vojsk z okupovaných častí Ukrajiny, rovnako okamžite môže dôjsť k mieru aj v Pásme Gazy akonáhle Palestínčania, resp. ich vládne hnutie Hamas, prepustí izraelských rukojemníkov a Palestínčania vydajú medzinárodnému súdu svojich teroristov. V tom momente tam nastane vytúžený mier.

Tak prezraďte páni „nepopulistickí“ politici ako si predstavujete to prímerie medzi Izraelom a teroristami z Palestíny?

A treba pri tom podotknúť, že o prímerí môžeme hovoriť len vtedy ak toto bude možné považovať za funkčné a prinesie trvalý mier; nie na jeden deň, alebo na pár týždňov.

Vy to ale neprezradíte, lebo by ste zároveň museli priznať, že to vaše riešenie je iba o tom, aby izraelská armáda odišla z Pásma Gazy čím by sa zároveň vzdala svojho cieľa – pochytať alebo zlikvidovať teroristov z vládneho hnutia Hamas. Ak by sa tak stalo, dobre viete, že bolo by už len otázkou času, kedy sa zo strany teroristov z Hamasu zopakuje podobný útok na Izrael, aký sa stal 24. októbra 2023.

A rovnako neprezradíte, ako má Izrael ešte viac minimalizovať palestínske civilné obete, ak palestínski teroristi sa zbabelo ako krysy schovávajú medzi civilistami v hustej obytnej zástavbe Pásma Gazy a Palestínčania namiesto toho, aby s Izraelčanmi pri chytaní, alebbo likvidovaní teroristov spolupracovali, tak mnohí Palestínčania teroristom pomáhajú, oslavujú ich ako hrdinov a rovnako oslavujú aj ich brutálne činy.

 

Súviaciace články:

Pokrytectvo nad obeťami v Gaze naprieč celým politickým spektrom

https://blog.sme.sk/stopalibizmu/t/islam

Trestný čin pytliactva je ukážkou „principiálnosti“ ministrov vnútra a spravodlivosti.

03.09.2024

Ak by Ficovej vláde radikálnym znižením trestných sadzieb pri najväčšej novele Trestného zákona od pádu socializmu naozaj išlo o dekriminalizáciu ľudí, či o toľko omieľanú potrebu zosúladenia slovenských trestných kódexov s modernými štandardmi v EÚ…, potom by ani len náhodou nemohlo dôjsť k tak okatej zvrátenosti, priam bijúcej do očí (podrobnejšie [...]

Ak na olympiádu nepostúpia slovenskí hokejisti dám si dobrú whisky!

25.08.2024

Whisky, a vôbec tvrdý alkohol dá sa povedať že nepijem. Ale naozaj dobrú whisky, nie “Rážovho“ „ruského“ najlacnejšieho Jamesona, by som si za jeden dva poháriky dal! Ale k tomu musí nadísť nejaká príležitosť. A tá sa črtá, alebo môže prísť vtedy, keď slovenskí hokejisti nepostúpia z kvalifikácie na olympiádu v Miláne. Šanca, že nepostúpia, je síce [...]

Slovensko už zabudlo, čo znamená ruský tank na námestí

21.08.2024

Dnes si pripomíname začiatok ruskej okupácie v r. 1968 trvajúcej 21 rokov. Áno, ruskej, lebo Sovietsky zväz vytvorilo Rusko, Moskva, Kremeľ. Iba tento v Sovietskom zväze určoval pravidlá a rozkazoval. Slovensko už zabudlo, čo znamená ruský, či sovietsky tank na námestí. Sloboda a mier to určite nie sú. Iba ak „mier“ a „sloboda“ na ruský spôsob, do [...]

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 221
Celková čítanosť: 906443x
Priemerná čítanosť článkov: 4102x

Autor blogu