Založ si blog

O účinnosti očkovania na C-19 pochybujú aj jeho propagátori

Propagátori očkovania sa dali zaočkovať proti Covid 19 a od nezaočkovaných chcú, aby sa tiež dali zaočkovať, lebo veria tomu, že to u zaočkovaných výrazne zníži mieru rizika nákazy na C-19.

Slovíčko „výrazne“ som v predošlej vete použil preto, lebo ak by išlo len o zanedbateľné zníženie miery rizika, tak len sotva by bolo potrebné vyvíjať nátlak na nezaočkovaných. Tým, že mnohí z propagátorov očkovania sa pridávajú k prúdu, ktorý chce rôznymi obštrukciami pre nezaočkovaných, alebo aj citovo dotlačiť nezaočkovaných k zaočkovaniu, tým len dokazujú, že o účinnosti vakcín dosť silno pochybujú.

A zo strachu z toho, že by sa nakazili Covidom-19, si vymysleli lotérie, čo je len ďalší dôkaz o tom ako silne pochybujú. Vymysleli ich, aby  nezaočkovaných „motivovali“ k očkovaniu. Nenapadá ich, že je to veľmi podobné výchove k poslušnosti, ktorá je pre zachovanie demokracie škodlivá. Totižto výchova (detí) k zodpovednosti učí, že napr. umývanie si zubov je potrebné kvôli tomu, aby tieto zostali zdravé a dlho nám slúžili,

naproti tomu výchova detí k poslušnosti velí: Umy si zuby! lebo ak nie, zabudni na to, že po 20:30 hod. sa budeš môcť hrať na počítači!!!

Teda nepriamo povedané: Umývanie zubov je dobré akurát tak na to, aby sa dieťa ešte aj pred spaním mohlo hrať na počítači… a zaočkovať sa proti C-19 je dobré akurát tak na to, že tým možno  vyhráme v lotérii; ak už predstavitelia štátu ani farmaceutické firmy nevedia, alebo nemôžu nás dôveryhodnými argumentami presvedčiť, že C-19 je naozaj tak nebezpečný, že sa kvôli nemu oplatí nechať napichať si jedy do organizmu a že nás vakcína pred ním aj skutočne ochráni.

Verejnosť sa rozhoduje pre očkovanie na základe neúplných a skreslených informácií. Žiadna osoba nemá povinnosť potenciálne ohroziť vlastné zdravie pre akýsi deklarovaný spoločenský záujem, hovorí biochemik Halgaš. A tiež hovorí, napr. aj toto:

„Známe používané vakcíny (proti C-19) sú schválené pod takzvaným pohotovostným mimoriadnym povolením. Zatiaľ teda nie sú schválené tak ako bežné vakcíny. Je neprimerané aby médiá vytvárali dojem, že tieto dve situácie sú rovnaké.“ … „Údaje z Izraela naznačujú, že vakcíny znižujú prenos tak o 50-60%. Z toho je úplne jasné, že kovid pasy sú politickým nástrojom, s medicínou nemajú nič spoločné. Jedná sa o formu nátlaku, ktorý nemá v medicíne čo hľadať. Množstvo zatiaľ zaznamenaných vedľajších účinkov pri týchto vakcínach rozhodne nie je malé, a to hovorím veľmi jemne. Pritom už pred pandémiou sa vedelo, že databázy vedľajších účinkov zachytia tak 1-10% skutočných negatívnych účinkov a správy od rôznych doktorov a ľudí, ktorí tieto hlásenia do amerického systému VAERS vypĺňajú hovoria to isté aj teraz.“… „Dobrým príkladom je aj prípad vakcíny Pandemrix, ktorá sa použila pri tzv. chrípkovej pandémii v roku 2009. Možný súvis tejto vakcíny so zvýšeným výskytom narkolepsie u detí sa ukázal až dodatočne.“…Viac tu.

Profesor Krčméry, poradca vládneho Covid-Byra, nedávno, aj keď zrejme nechtiac, ale predsa len odpovedal na neplánovanú otázku redaktora a úprimne nevyhýbavo uviedol, že závery o ne/škodlivosti očkovania na C-19, aj keď sa vyjadril „len“ k tehotným ženám, budeme schopní vysloviť (najskôr) o 5 rokov.

TEDA:

  1. Stojí takéto riziko za to, aby sa na ľudí vyvíjal nátlak k očkovaniu?
  2. Stojí to za to, aj keď vakcíny znižujú prenos ochorenia len o 50-60 %???
  3. Stojí to za to, ak smrtnosť na C-19 je z medicínskeho hľadiska relatívne dosť nízka?
  4. Stoja za to všetky tie lockdown-y so všetkými negatívnymi psychyckými a sociálnymi dôsledkami nie len na deti a mládež, ale aj na dospelých? 
  5. Stojí to za to, ak nespočetné množsto ľudí kvôli tvrdým lockdownom prichádza o prácu?Stoja za to tie obrovské finančné prostriedky vynakladané na plošné testovania, opakované očkovania, propagáciu očkovania? ktovie čo eštte? A a čo ak sa ešte objavia X ďalších mutícii vírusu? Koľko krát ročne a na čo všetko budeme vládou nútení sa očkovať?

A NAOZAJ SA IMUNITA SPOLOČNOSTI NEDÁ ZVYŠOVAŤ AJ OVEĽA, OVEĽA LACNEJŠÍMI A PRIRODZENEJŚÍMI SPôSOBMI, ktoré určite na organizme nezanechajú nič škodlivé, ba organizmu pozitívne prospejú nielen po stránke imunity, ale aj po mnohých iných stránkach?

Aj ja sám som už viackrát zažil nepriamy nátlak k očkovaniu, dokonca od svojich známych a kamarátov, vyčítajúc mi, že som egoistický a nezodpovedný, ak sa nechcem zaočkovať. Ich horlivosť schladzujem týmto:

Môj otec sa dožil 86 a pol roka, mama 80 a pol roka. Obaja celý život povinne poctivo prispievali do solidárneho zdravotníckeho systému (mimochodom chorého, nespravodlivého, neefektívneho), z ktorého vyčerpali maximálne tak 5 % z toho, čo do neho vložili. Štát im za to nedal ani raz ani len symbolickú kompenzáciu. Lekársku pomoc potrebovali viacmenej až tesne pred pozemskou smrťou. Obaja žili pomerne zdravo. Ja, aspoň zatiaľ, vo veku 53 rokov, som na tom s využívaním zdravotníctva podobne; a tiež sa snažím žiť zdravo. Na strane druhej, tento systém veľmi zaťažuje nespočetné množstvo takých ľudí, ktorí k svojmu zdraviu pristupujú veľmi nezodpovedne; vrátane mnohých na C-19 zaočkovaných. Takže dovolím si tvrdiť, že tí, čo sa o svoje zdravie starajú, na takýchto, k svojmu zdraviu ľahostajných ľudí, doplácajú a že naše zdravotníctvo nekolabuje a ani neskolabuje kvôli ľuďom, ktorí sa o svoje zdravie starajú a zvyšujú si imunitu prirodzenými spôsobmi, aj keď sa odmietajú zaočkovať, ale kolabuje hlavne preto, lebo mnohí, mnohí ľudia si sami privodzujú civilizačné ochorenia, na ktoré zomiera väčšia, možno až drvivá väčšina našej populácie.

Covidom-19 som sa nenakazil, aj keď som sa chcel nakaziť od svojej manželky; aby som nemusel chodiť každý týždeň na špajchlovania v nose, na tzv. „dobrovoľné“ testovanie na prítomnosť C-19. A ak by som C-19 dostal, správal by som sa zodpovedne, aby som nikoho nenakazil. Plus som minimálne 70 násobným darcom krvi pre tento zdravotnícky systém. Preto len sotva niekto z tých, čo ma chcú tlačiť k očkovaniu, má morálne právo mi vyčítať, že som sa na C-19 nezaočkoval.

 

P.S.: „Slepá viera v autority je najhorším nepriateľom pravdy.“ – Albert Einstein

Súvisiace články:

Povinné očkovanie. Nie je to silná káva?

Očkovanie – najlepšia prevencia proti chrípke?

A prečo nezakážete aj autá, alkohol, bielu múku, biely cukor, vyprážané, bravčové?

Takže hlavnému hygienikovi a premiérovi SR ide o naše zdravie…

Sú aj dôležitejšie veci ako strach z pozemskej smrti a „svätá vojna“ proti Covid-19

 

Pellegriniho mierové plány v praxi – testované na medveďovi z Liptova.

25.03.2024

Ale premiér Fico, predseda NR SR Pellegrini, Taraba a iní naší veľkí „mierotvorcovia“, toto nikdy nepriznajú. A ani nemôžu. Inak by stratili dôveru svojich voličov, ktorí, snáď až na nejaké vzácne výnimky, zhodne nenávidia USA, Západ, Brusel a obdivujú vodcu z Kremľa. A nielenže to nepriznajú, ale vrcholne bezcharakterne (Fico + Taraba priamo a Pellegrini [...]

Ukrajina a otázky na ktoré Fico, Pellegrini a spol. nemajú odpovede.

19.03.2024

Svet nášho, dnes už 4 násobného premiéra Fica, dušou oddaného komunistu, je svetom amorálnym. Svetom Petra Pellegriniho, súčasného predsedu parlamentu, bývalého ministra školstva a takisto premiéra, je zberateľstvo – zberateľstvo funkcií. Tých najvyšších. Na Slovensku mu do zbierky chýba už iba funkcia prezidenta. On, na rozdiel od svojho politického stvoriteľa [...]

Nedémonizujte Putina! Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami.

13.03.2024

Podľa kolaborantského slovenského premiéra Roberta Fica nemáme démonizovať Putina. Veď sa vyhráža iba jadrovými zbraňami. Ale zjavne oprávnene… Podľa Fica bolo Ukrajincom, krátko po začatí rozsiahlej ruskej okupácie Ukrajiny vo februári 2022, znemožnené dosiahnuť mierovú dohodu s Ruskom…, hoci k nej boli veľmi blízko… Fico ale hovorí niečo úplne iné [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 205
Celková čítanosť: 841840x
Priemerná čítanosť článkov: 4107x

Autor blogu