Založ si blog

Náš život (bez Ruska) ztrácí smysl. . . & Ruská propaganda pre pokročilých

Pod názvami: „Náš život ztrácí smysl“ a „Iný uhol pohľadu – pochop to už konečne!“… som dostal od dvoch mojich známych, obaja s VŠ vzdelaním, nasledujúci text, ktorý bol zverejnený na internetových stránkach, ako inak, s ušľachtilými názvami.

Obaja moji spomínaní známi verili, že tento text ma už konečne prebudí…, prebudí k poznaniu…, k pravde…, alebo dokonca aj k láske k „veľkému“, „slovanskému osvietenému vodcovi“ – Putinovi.

Text, ktorý som dostal, uvádzam v kurzivách a moje reakcie k nemu, ktoré som poslal obom mojim známym jednotlivo, keďže sa nepoznajú, uvádzam klasickým písmom:

 

Je neuvěřitelné, jak se Američanům ve spolupráci s Anglosasy podařilo zotročit a zmanipulovat celou Evropu a vehnat proti sobě do války dva největší slovanské národy. Žasneme, že synové a vnuci hrdinů
Ruska a Ukrajiny, kteří v boji proti hitlerovským zrůdám bok po boku společně umírali ve Velké vlastenecké válce, zabíjejí dnes jeden druhého jako nesmiřitelní nepřátelé.

Autor týchto dríitov „len“ zabudol dodať, že to jeho zbožňovaný idol z Kremľa napadol Ukrajinu, nie Ukrajina Rusko!, alebo ak už naozaj chceš, tak Ukrajinu nebombarduje Rusko…, ale USA!… a USA bombarduje aj Rusko… Len nie a nie Rusko Ukrajinu…

Ak by to takto autor napísal, tak ty, a tebe podobní, tomu pravdepodobne aj uveríte. Až takto ťa totiž dokázala doformovať ruská propaganda.

Jak se mohlo stát, že i zbývající slovanské národy stojí na straně nejděsivějšího predátora světa – USA a v roli užitečných idiotů eskalují válku zasíláním zbraní a bojové techniky, čímž si kopou vlastní hrob, protože pokud se válka přehoupne přes hranice Ukrajiny, budeme my a další slovanské národy první na ráně.

Autor týchto blábolov „len“ zabudol dodať, že aj tu platí, že zločinec (Rusko) kričí: chyťte zločinca… A tiež akosi zabudol povedať, že ak nás má (podľa neho) niekto napadnúť, tak to bude jedine jeho milované Rusko. Nie Ukrajina, nie USA. Ale ty pokojne ver opaku. Len ti do tej viery nijako nezapadne pravda, a to, že keď USA posielali zbrane ZSSR, aby sa mohli účinne brániť proti Hitlerovi, tak vtedy to bolo v najlepšom poriadku. Teraz však, podľa tvojej ruskej „logiky“, to v poriadku byť nemôže! Lebo Putin…

No hlavne, že sa sám seba aj tak považuješ za nestranného osvieteného znalca v otázke, kto vyvolal a kto vedie vojnu na Ukrajine – USA!…; len nie Putin! – jeho jasná výsosť…

A Amerika si nad svým zvráceným dílem mne ruce v bezpečné vzdálenosti od válečné zóny. Válka, v níž umírají Slované přinese USA bohatství, zatímco Češi a další nejen slovanské země a národy budou za Ameriku umírat, v lepším případě zchudnou a stanou se na Americe závislé.

Ach… tá vaša ruská logika… Rusko míňa milióny rubľov denne (o stratených životoch ruských vojakov sa zmieňovať netreba, lebo tie pre Putina nemajú hodnotu) na vedenie dobyvačnej vojny na Ukrajine, aj keď vie, že nenávidená Amerika z toho profituje… Určite sú dohodnutí!

Nikdo jsme dříve nechápali, jak mohl Hitler zmanipulovat k válce celé Německo.
Pochopili jsme až dnes, když vidíme, co se to s námi stalo. Mnozí z nás už máme díky historickým pramenům téměř hmatatelnou jistotu, jak děsivě si je dnešní zmasírovaná společnost podobná bezohledností, nenávistí, cenzurou s tou dobou, která předcházela druhé světové válce.

A teraz pre zmenu autor týchto viet, a ľudia jemu, alebo tebe podobní, nechápu, a ani nikdy nepochopia, ako mohol Putin zmanipulovať tretinu Slovenska tak, aby táto ospravedlňovala, alebo relativizovala zločiny Putina páchané voči Ukrajine

a ďalších 20 % občanov Slovenska dokázal pobalamutiť tak, že nie sú schopní rozoznať, kto sa v danej vojne len bráni a kto útočí. Oni možno doteraz pochybujú aj to tom, či existoval holokaust, lebo oni ho na vlastnej koži nezažili a médiám predsa nemožno výlučne dôverovať…

Jen jsme ve své nenávisti místo Židů udělali lovnou zvěř z Rusů. Ti už se bojí z obavy o svoji bezpečnost někde promluvit.
Všude, kde se co šustne, se hodí na Rusy, ruské špiony, agenty a když náhodou na chodníku vyšlápneme hovno, určitě ho tam nastražili Rusové. Vyženeme ruské studenty ze škol, dáme jim výpověď z práce, z pronájmu, vyhostíme je, rozbijeme jim výlohy jejich obchodů a také ústa, znemožníme podnikání, vyřadíme je ze sportovních soutěží.

Porovnávať v danej súvislosti Židov s Rusmi môže len človek, ktorý stratil aj posledný kúsok súdnosti. To je na takej úrovni akoby niekto vyhlásil, že Židia v 30-tych rokoch minulého storočia ohrozovali nemecký národ a ten sa voči nim len bránil až kým vládal – teda až do konca 2. svetovej vojny.

Uvalíme na ně zdrcující sankce, natlačíme se na jejich hranice, až nakonec Rusko doženeme k použití jaderných zbraní.

Človeku sa až žalúdok obracia pri čítaní takto prekrútenej pravdy v prospech agresora. Pravda je ale taká, že Rusko napadlo Ukrajinu. Rusko doposiaľ nikto nenapadol, ale mentálne obete ruskej propagandy napriek tomu blúznia o oprávnenosti, ak Rusi použijú jadrové zbrane. Oslepnutí ruskou propagandou nevidia, že doposiaľ žiaden štát NATO Rusko nikdy nenapadol zatiaľ čo Rusko, či už samostatné, alebo ako líder Sovietskeho zväzu, stihlo napadnúť za posledných 30 rokov takmer všetkých, alebo všetkých naokolo.

Je tragikomické, jak se modlíme, aby nezačala třetí světová válka a neuvědomujeme si, že už v ní jsme.

Vy sa radšej modlite, aby Boh neexistoval.

Je úplně jedno jestli fyzicky nebo materiálně, protože zasíláním zbraní do válečného konfliktu se stáváme účastníkem války. Vina za to, co bude následovat v příštích týdnech a měsících padá na USA, Evropu, na nás Čechy.

Toľko blbosti v dvoch krátkych vetách len tak hocikde nenájdete. Nuž veď aj Sovietsky zväz nás oslobodil bez zbraní, že?… Tak nech Rusko oslobodí Ukrajinu (aj keď neviem od koho) tiež bez zbraní!

Nepochopili jsme, že svět ovládli ti nejhorší z nejhorších. Psychopati, sociopati, hadi v oblecích, svině, co si neváží jiného života, než toho svého. Naučili nás překročit chudáka ležícího na ulici, naučili nás nevnímat problémy druhých, donutili nás zapomenout, že to nejkrásnější a nejdůležitější v životě je přátelství, porozumění, ohled, odpuštění, láska a úsměv. Bez toho náš život ztrácí smysl.

Karel Kryl by sa z toľkého pokrytectva v hrobe obracal; ak by tam ležal. Ja sa len pri tom zamýšľam, aký zmysel má život prisluhovačov zločinca Putina.

 

Súvisiace články a reakcie na najpopulárnejšie frázy z ruskej propagandy:

 

Prečo USA museli zasahovať v Iraku, Lýbii, Juhoslávii atď.

Aj Sovietsky zväz nás oslobodil bez zbraní! Nech Rusko oslobodí Ukrajinu tiež bez zbraní!

Prečo vy schvaľovatelia anexie Ukrajiny nepodporujete svojich maďarských extrémistických kolegov?

Perly rusofilnej „logiky“: Putin nie je zločinec, lebo vojnové zločiny páchali aj iní!

Ak by NATO používalo ruskú logiku Kremeľ by ľahol popolom ako Mariupoľ. A nielen on.

Len vďaka americkej slobode môžete šíriť tú špinavú ruskú propagandu obhajujúcu bombardovanie Ukrajiny.

Rusko napadlo Ukrajinu preto, aby USA na tom profitovali!…

AZOV, Majdan a Odesa? & Denacifikáciu potrebuje ruská žoldnierska skupina Wagnerovci a jej zakladateľ Kremeľ.

 

Nie som Putinofil, „iba“ šírim ruskú propagandu.

Nie som na strane Ruska… „iba“ neodsudzujem ruskú okupáciu Ukrajiny.

 

Eduard Chmelár – prvotriedny obhajca Putina a jeho zločinov

Banášova ruská logika & Neschvaľujem bombardovanie Ukrajiny, „len“ mám preňho pochopenie.

 

20 otázok, na ktoré schvaľovatelia ruskej okupácie Ukrajiny nemajú odpovede.

Nie Putinovi – zoznam všetkých článkov

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853410x
Priemerná čítanosť článkov: 4083x

Autor blogu