Založ si blog

Veľa ľudí ešte aj dnes tlieska teroristovi z Kremľa – sluhovi temna.

A to aj po už takmer rok trvajúceho ruského masakrovania Ukrajiny a napriek chorým výplodom, ktorým ospravedlňuje svoju útočnú vojnu. Tie základné, vrátane tých najnovších, sú rozobrané v tomto článku. Nuž, keby bol Putin – toť ideologický pokračovateľ Josifa Stalina a v súčasnosti najznámejší terorista sve, pred 2. svetovou vojnou na čele Sovietskeho zväzu (ZSSR), tak s najväčšou pravdepodobnosťou by paktoval s fašistickým Nemeckom a prerozdeľoval si svet s Hitlerom.

Nedávno sa nechal počuť, že:

„(Západ) teraz cynicky používa Ukrajincov ako potravu pre delá, ako baranidlo proti Rusku, pričom stále zásobuje Ukrajinu zbraňami a strelivom, čím ju doháňa k samovražde.“

A k tomu ešte ruský líder, ktorý vojnu proti Ukrajine rozpútal, ešte dodal: „Situácia na Ukrajine svedčí o tom, že Spojené štáty sa tento konflikt pokúšajú predlžovať.“… A ešte to zakincoval tý, že Rusko chráni Ukrajinu pred poľskými nacionalistami… Akoby ich Rusko nemalo a akoby Poľsko nebolo jedným za najväčších spojencov a podporovateľov Ukrajiny.

Opäť skvostná ruská logika, ktorej časti som pred časom venoval špeciálny článok. Podľa tejto logiky je Rusko najväčším spojencom USA, lebo len vďaka ruskej vojne môžu USA dodávať zbrane Ukrajine. A v podstate aj celý Západ.

Teroristovi z Kremľa nevychádza plán rýchleho podrobenia si Ukrajiny a tak znovu blafuje. Posiela nevinných mužov, vrátane mladých chlapcov, na nezmyselnú smrť a to len pre svoje choré ciele.

Potravou pre delá sú hlavne Putinovi nevoľníci, ktorých donútil bojovať za svoje sny o znovu vzkriesení Sovietskeho zväzu. Už teraz majú Rusi dvojnásobne viac mŕtvych ako mali Američania za celú vojnu vo Vietname.

Ak podľa ruskej logiky sú Ukrajinci pre Západ len potravinou pre delá…, tak čo sú potom Ukrajinci pre ruSSkého okupanta, ktorý ako jediný na nich delá používa?

Ak by Putin zaútočil aj na Slovensko, našiel by tu veľmi veľa spriaznených duší z ktorých by bolo kolaborantov viac než dosť, aj keď tí ľudia radi sami seba radia k tým skutočným Slovákom!…, hrdým Slovákom!… vyhlasujú sa za Národniarov!…

Tipujem, že drvivá väčšina z nich, alebo z ľudí, ktorí zdieľajú názor, aby sa Ukrajina teroristovi z Kremľa vzdala, by Slovensko pri lámaní chleba bez váhania predala.

Čo je toto za logiku!? – Terorista si niečo zmyslí, a Ukrajinec, len aby ho ruská propaganda a jej stúpenci nemohli označiť za človeka nepodporujúceho mier…, tak Rusom by mal len tak nechať svoj dom, pôdu, ženu…

Vy, ktorí ešte nie ste definitívne na strane teroristu z Kremľa, tak vedzte, že Ukrajina by nebojovala, keby na ňu Rusko nezaútočilo a neútočilo.

Len chorobný putinofil nemôže pochopiť, že čím viac zbraní NATO dodá brániacim sa Ukrajincom, tým skôr fašistické Rusko prehrá a vojna skončí. Nie, on bude nadšene skákať, ak Putin konečne povie aj tú poslednú lož, a to, že:

To nie Rusko, ale Západ vo februári 2022 zaútočil na Ukrajinu, zabrali Krym, Donbas, Záporožie aj Chersonskú oblasť! a že Rusko len Ukrajine dodáva zbrane aby sa bránila…

Putinofil a schvaľovateľ ruskej agresie voči Ukrajjine uverí Putinovi bez akejkoľvek pochybnosti aj to, že dve a dve nie sú štyri, ale ruských päť…

Mýlim sa? Áno?… Tak prezraďte vy, schvaľovatelia ruskej okupácie Ukrajiny, či existuje niečo, čo ste Putinovi neuverili? A konečne prezraďte aj to, či existuje hranica po prekročení ktorej by ste boli schopní povedať Putinovi: „Stop! Dosť! To si už prehnal!“   

Chorobní schvaľovatelia ruskej agresie voči Ukrajine nepochopia, resp. nechcú pochopiť, že je obrovský rozdiel v tom, ak niekto podporuje vojnu obrannú a ak niekto podporuje, alebo schvaľuje, vojnu útočnú. Aby to pochopili, museli by sa vzdať svojej lásky k teroristovi. A to oni nechcú.

Ruská propaganda ich opantala natoľko, že, až na výnimky, si svoju závislosť nikdy neuvedomia. Tak ako tí, čo začali užívať drogy a neskôr sa z nich (aj preto) stali (nevyliečiteľní) narkomani.

Miera ruského propagandistického zúfalstva nepozná medzí. Putin sa nechal počuť, že Rusko vlastne chráni Ukrajinu pred poľskými nacionalistami a na obliehaní Leningradu sa zúčastnili po boku nacistov európski nepriatelia vrátane Čechoslovákov. Je zjavné, že aktuálny ruský režim sa ocitá v absolútne morálne neobhájiteľnej situácii a dosť možno si to začínajú uvedomovať aj niektorí Rusi, ktorí ešte nedávno počiny putinovského režimu podporovali. Kremeľská propaganda na skutočnosť, že svet rieši ruské vojnové zločiny, reaguje tak, že sa vracia do doby blokády Leningradu, ktorú prezentuje ako prejav genocídy. Má to asi vyznieť takto: Vy ste sa dopustili vojnových zločinov pred osemdesiatimi rokmi pri Leningrade, my teraz pri Charkove, tak sme si kvit. K týmto historickým udalostiam má zmysel sa vracať len v tom zmysle, keď sa niekto opakovane správa tak, ako tí, ktorí boli celým svetom odsúdení, čo sú aktuálne Rusi. Rusko nie je a nikdy ani nebolo ochotné prezentovať vlastné dejiny bez ideologickej záťaže, ktorá ich vnímanie odjakživa deformuje do takej miery, že je to až neuveriteľné. Ak Čechoslováci nejako významnejšie pôsobili na území Ruska, boli to československé légie. Myslím si, že je len otázkou času, kedy bude táto skutočnosť kremeľskými ideológmi použitá ako zámienka pre „vyhlásenie vojny“ Česku a Slovensku.“ hovorí český bloger Jiří Turner. Viac tu: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=795185

 

A Putin v blafovaní pokračuje:

 

Teď je spousta rozruchu kvůli našim útokům na energetickou infrastrukturu sousední země. Ano, děláme to,“ prehlásil do kamery po slávnostnej akcii, kde vyznamenával najstatočnejších ruských okupantov Ukrajiny, a pokračoval: „Ale kdo si začal? Kdo udeřil na Krymský most? Kdo vyhodil do povětří elektrické vedení kurské jaderné elektrárny? Kdo nedodává vodu do Doněcku? Nedodávat vodu do milionového města je genocida. Nikdo o tom nikde neřekl ani slovo.“

 

Vyberám zo zaujímavých reakcií na jeho drísty z iDNES.cz:

 

– O dodávky vody obyvateľom Donecka sa podľa medzinárodného práva má postarať okupačná mocnosť. Tou je Rusko.

– Tedy sorry nácku, ale vy jste srandareferendem připojili Doněck k Rusku. Vy jste uzavřeli s Ukrajinou nějakou obchodní dohodu, že vám bude dodávat vodu?

– Začal sis vrahu a vrchní teroristo ty, ty skřete. Anexí Krymu a podporou separatistů, dodávání jim zbraní a ani nepopřeš, že už od začátku tam válčili tví neoznačení vojáčci. Celé Rusko jen a jen pouze lže. Ne, tisíckrát opakovaná lež se pravdou v demokratickém zřízení nestane. Prostě se Ukrajinci rozhodli, že chtějí demokracii a směřovat na západ. A to ty prostě nechceš připustit. Protože by spousta tvých vlastních Rusáků začala chtít to samé. A následně by tebe a celou tvou vládnoucí rozkrádající sebranku pověsili na prvních lampách. Grázle vražednej. Ale ono na tebe jednou dojde.

– Kdyz melo Rusko dodat do Haagu dukazy o zminenych zlocinech Ukrajincu, tak to pred invazi na Ukrajinu neudelalo. Muzete jen hadat, proc.

– Dnes už je lépe pochopitelné proč způsobili hladomor na Ukrajině, postříleli několik tisíc polských důstojníků, proč napadli Finsko, nebo zastavili postup na Berlín při povstání ve Varšavě. A další a další historické události nás nevyjímaje, na které jsou hrdí.

– Hned po rozpade ZSSR v 1992 predseda Ruskej dumy Baburin prehlasil, ze Ukrajina musi byt jednoznacne znicena ako stat, nesmie existovat. Vtedy sa nemohli vyhovarat, ze je to kvoli tomu, ze Ukrajina chce do NATO alebo EU alebo ze je to kvoli Donbasu atd. Znicenie Ukrajiny uz naplanovali v 1992.

– Začala si Ruská horda!, skřete… ale ne před 8 lety, kdy ukradla Krym a vpadla na Donbas. Je to už tak 10-11 let, kdy začala praktikovat verbální útoky na UA a vlastně celý Západ přes internetové diskuze, sociální sítě, ovlivňování veřejnosti přes placené ruské trolly, ovlivňování voleb a nálad. Kybernetické útoky ruských a dalších spřátelených hackerů i aktivizování svých pátých kolon ve většině evropských zemí, manipulace s energetickými surovinami atd…horká válka z ruské iniciativy začala až po té.

– Dodnes nechapu, jak jsme jako zapad mohli tak tezce selhat uz v roce 2014, uz tehdy se jednalo o absolutne bezprecedentni situaci , kdy cizi stat obsadil kus jine uzemi, jak jsme k tomu mohli jen necinne prihlizet, to nikoho tehdy nenapadlo, ze to tim neskonci? Vzdyt uz tehdy to bylo jasne, ze pokud nechceme Rusku jen ustupovat, tak je vojenska konfrontace nevyhnutelna, kdybychom zasahli uz tehdy tak se Rusaci stahli s Krymu, chvili by drzkovali a to by bylo vsechno, vzdyt politici a zpravodajske sluzby musely tehdy vedet, ze to referendum bylo zinscenovane, stejne tak jsem rikal, ze uz kdyz se Rusaci nekolik mesicu pred valkou zacali stahovat k Ukrajine, tak melo poslat NATO na Ukrajinu rozsahly kontingent a zajistit vzdusny prostor, NATO by tam bylo na pozvani Zelenskeho legalne na rozdil od Ruska, ktere bylo agresor, Rusko by se tim dostalo do situace, kdy by si muselo vybrat, kdyz jako prvni zautoci na NATO nebo se stahne, myslim si, ze by se stahli, pokud ne, tak by byli donuceni ke stazeni silou, rozhodne by na Ukrajine nezabrali zadne uzemi, Ukrajina by nebyla cela znicena a nebylo tolik civilnich obeti, jak rikam s nejvetsi pravdepodobnosti by to Rusaci ani nezacali, pokid bychom tam byli, stejne tak rikam ze i za soucasne situace, pokid bychom se do toho vlozili s Rusaky z Ukrsjiny za mesic vypraskali, tak by to z dlouhodobeho hlediska bylo lepsi zdlouhava valka.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/putin-predavani-medaile-zlata-hvezda-hrdina-ruska.A221208_155338_zahranicni_lisv

 

P.S.:

Ešte pred tým, než vy, chorobní shvaľovatelia ruskej agresie voči Ukrajine, spustíte svoje frázy z ruskej propagandy, je tu pre vás 13 otázok obľúbených, na ktoré dohodobo nemáte odpovede.

 

Súvisiace články a reakcie na top frázy z ruskej propagandy:

 

Prečo USA museli zasahovať v Iraku, Lýbii, Juhoslávii atď.

Aj Sovietsky zväz nás oslobodil bez zbraní! Nech Rusko oslobodí Ukrajinu tiež bez zbraní!

Prečo vy schvaľovatelia anexie Ukrajiny nepodporujete svojich maďarských extrémistických kolegov?

Perly rusofilnej „logiky“: Putin nie je zločinec, lebo vojnové zločiny páchali aj iní!

Ak by NATO používalo ruskú logiku Kremeľ by ľahol popolom ako Mariupoľ. A nielen on.

Len vďaka americkej slobode môžete šíriť tú špinavú ruskú propagandu obhajujúcu bombardovanie Ukrajiny.

Rusko napadlo Ukrajinu preto, aby USA na tom profitovali!…

AZOV, Majdan a Odesa? & Denacifikáciu potrebuje ruská žoldnierska skupina Wagnerovci a jej zakladateľ Kremeľ.

 

Nie som Putinofil, „iba“ šírim ruskú propagandu.

Nie som na strane Ruska… „iba“ neodsudzujem ruskú okupáciu Ukrajiny.

 

Eduard Chmelár – prvotriedny obhajca Putina a jeho zločinov

Banášova ruská logika & Neschvaľujem bombardovanie Ukrajiny, „len“ mám preňho pochopenie.

 

20 otázok, na ktoré schvaľovatelia ruskej okupácie Ukrajiny nemajú odpovede.

Nie Putinovi – zoznam všetkých článkov

Čo veta, to perla – ruskej propagandy. A čo na to Pellegrini?

03.04.2024

Jadro z Ficovho prejavu k 2. výročiu vojny na Ukrajine bolo rozobraté v článku „Ficove kremeľské delírium a Pellegriniho „mierová“ ruská faloš“. Rozoberme si, aspoň narýchlo, to zvyšné z jeho proruského prejavu, ktorý by mu lepšie nenadiktovali snáď ani súdruhovia z Kremľa: 1. V záplave vyjadrení podporujúcich zabíjanie Ukrajincov a Rusov a naivnom [...]

Populista Pellegrini chce byť prezidentom (ruského) mieru a pokoja (pre Smer).

02.04.2024

Krátka analýza ďalšieho hereckého čísla PP a posledného čísla PP predvolebných novín. Populista Peter Pellegrini (PPP) chce byť nielen prezidentom pokoja (smeráckeho), ale aj súdržnosti a národného zmierenia… Akurát že na svojho protikandidáta do funkcie prezidenta SR v kuse útočí. Nie inak tomu je aj v jeho ďalších predvolebných propagačných novinách „PP [...]

Keď služobník Kremľa, Šutaj Eštok, kričí: prezident vojny!

01.04.2024

Šírenie ruského naratívu, aby sa Ukrajina prestala brániť ruskej agresii, resp. aby Ukrajine neboli posielané zbrane zo zlého Západu…, lebo tie iba predlžujú vojnu…, zatiaľ čo tie z východu, z Ruska, ktoré na rozkaz Putina denno-denne na Ukrajine zabíjajú Ukrajincov a pustošia ich krajinu, vojnu zjavne nepredlžujú… a priam spôsobujú na Ukrajine vytúžený mier… [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Marcel Burkert

Dekonšpirátor..., resp. má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 209
Celková čítanosť: 853820x
Priemerná čítanosť článkov: 4085x

Autor blogu